Nyckelbensbandage Silver | Rehaboteket
nyckelbens bandage
nyckelbens bandage

Nyckelbensbandage för extra effektiv stabilitet och immobilisering

  •  385 kr 

SILVER är ett mjukt och välpolstrat bandage för extra stöd av ett skadat nyckelben.

Läs mer

  • Full justerbart för optimal anpassning
  • Mjuk tryckavlastande konstruktion
  • En storlek passar de flesta
I lager
Gratis byten
Lev tid: 0-2 dagar

Nyckelbensbandage Silver

SILVER är ett nyckelbensbandage för extra stöd och stabilitet av axelregionen vid behov av extra stöd av nyckelbenet. Bandagets unika konstruktion möjliggör ett fullt anpassningsbart stöd och kan enkelt justeras för att öka respektive minska graden av stabilitet och kontroll. Ju hårdare banden appliceras desto mera stöd ger bandaget vilket medför minskad risk för rörelse i frakturområdet.

Bandaget är tillverkad av en mjuk och tryckavlastande textil med förstärkt polstring runt hela axelregionen och även på bandagets förbindelsepunkt på ryggen. Polstringen möjliggör extra stabila inställningar utan risk för tryck och obehag. Axelbanden är fullt anpassningsbara vilket gör att nyckelbensbandaget fungerar på barn, kvinnor och män. Genom att öppna bandens kardborrband kan banden enkelt justeras för att öka eller minska sin stabiliserande förmåga. Fördelen med en enkel justering ger även ett bandage som beroende på aktivitet och grad av läkning enkelt kan justeras för att alltid ge rätt mängd stöd i förhållande till behov.

Nyckelbenbandaget kan användas direkt mot kroppen vid behov men vi rekommenderar att man har en tunn t-shirt mellan bandage och huden för att minimera behovet av tvätt.
Rekommenderat tvättråd är 30° handtvätt, stäng kardborrbanden när produkten inte används så vårdas den hårda kardborren på bästa sätt.

 

 

Storlekstabell

Storlek
Universal

Vanliga Frågor & Svar

Stopptider för utleverans idag

Tjänst Fraktsätt Stopptid Levtid
Postnord Brevlåda eller Ombud 16:30 1-2 Arbetsdagar
Budbee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Budbee Box Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Airmee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox Paketbox 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox home Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
DHL Ombud 16:00 1-4 Arbetsdagar

Info om samma dag leverans:
Vi kan inte veta exakt var vi kan leverera samma dag utan det beror på hur belastningen ser ut hos våra fraktleverantörer. I kassan knappar du in ditt postnummer och då kan du se om det går att leverera till din adress samma dag. Vi klarar idag av att leverera ca 98% av våra försändelser samma dag till Sveriges 10 största städer.

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt.Kundservice är bemannad helgfria vardagar måndag till fredag 9.00 - 16.00 (telefontid Måndag 9.00-16.00 och Tisdag - Fredag 9.00 - 13.00)

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket