Springyard Barefoot

Foot Repair, Foot Deo och Foot Spray är speciellt utformade för att hålla dina fötter och skor fräscha och sunda. Vi vet att friska fötter är avgörande för en aktiv livsstil, därför har vi skapat våra fotvårdsprodukter med omsorgsfullt utvalda ingredienser som ger en svalkande och lugnande effekt.

En god fot- och skohälsa är avgörande för en aktiv och bekväm livsstil, och Springyard Barefoot Technology hjälper till att hålla både fötter och skor torra och fräscha genom att erbjuda effektiva och dermatologiskt testade produkter för både män och kvinnor.

Foot Repair

Foot Repair är en mjukgörande fotkräm med lätt exfolierande effekt som återfuktar torra och spruckna fötter samtidigt som den förebygger och behandlar förhårdnader och hälsprickor. Med närande ingredienser som sheasmör och rapsolja ger Foot Repair dina fötter den vård de förtjänar.

Foot Deo

Foot Deo är en deodorant för fötter som hjälper till att eliminera dålig lukt och hålla fötterna torra. Med naturliga ingredienser som lavendel, krysantemum och rädisrot bekämpar Foot Deo bakterier och håller fötterna fräscha och väldoftande

Foot Spray

Foot Spray är en fotspray som håller fötterna torra och fräscha samtidigt som den minskar friktion mot bar hud och förebygger skavsår. Med aloe vera som lugnar huden, krysantemum och rädisrot med naturligt antibakteriella egenskaper samt mentol ger Foot Spray en långvarig svalkande och lugnande effekt.

Bild på de tre fotvårdsprodukterna Foot Repair, Foot Deo och Foot Spray