Kompressionsstrumpor Office 140 den Svart
Kompressionsstrumpor Office 140 den Svart

Kompressionsstrumpor Office 140 den Svart

149 kr

Kompressionsstrumpor Office 140 den - den perfekta kompressionsstrumpan för vardagligt användande. Den tunna och snygga kompressionsstrumpan ger piggare ben och motverkar svullnad. Läs mer
Tunna smidiga knästrumpor med optimal funktion
Säkerställd kompressionsklass 1 (15-21mmHg)
Motverkar åderbråck och svullnad i anklar och ben

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding!" Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

Kompressionsstrumpor Office 140 den för minskade svullnad och pigga ben

Kompressionsstrumpor med en perfekt passform i kompressionsklass 1. Kompressionsstrumpor motverkar effektivt svullnad, trötthet i fot, anklar och underben och minskar risken för att utveckla ex åderbråck i underbenen. Kompressionsstrumpor är tillverkade med så kallad graderad kompression vilket innebär att stödet (kompressionen) är som högst runt anklarna i kompressionsstrumpan.
Ankeltrycket är 15-21 mmHg vilket ger ett effektivt stöd från nedre delen av strumpan för att därigenom ökar och förbättra cirkulationen uppåt i underbenet. Kompressionsstrumpor ger speciellt ett extra stöd för venerna i fot, anklar och underben vilket effektivt bidrar till minskad svullnad och bättre återflöde.  Den graderad kompressionen innebär ett lägre tryck mitt över vaden och ett ytterligare lägre tryck över kompressionsstrumpans övre kant, högst upp mot knäleden är trycket endast 8-10 mmHg vilket säkerställer att strumpans konstruktion inte motverkar återflödet.

Kompressionsstrumpan har en extra mjuk och behaglig strumpkrage mot knäleden som säkerställer strumpans fixering under hela dagen. Kompressionsstrumpor Office 140 den är tillverkade av 75 % polyamid och 25 % lycra för en optimal kombination av komfort och kompression. 

Kompressionsstrumporna tvättas med fördel dagligen i 40° maskin och skall hängtorka. Daglig tvätt av kompressionsstrumporna förlänger strumpans livslängd. 

Vanliga frågor

​Svar. Kompressionsstrumporna är tillverkade av 75 % polyamid och 25 % Lycra

Svar. Graderad kompression betyder att kompressionsstrumporna är tillverkade för bästa funktion. Kompressionsstrumporna har olika kompressioner beroende på vara på strumpan man mäter, högst kompression har strumporna runt ankeln med ett avtagande stöd upp över underbenet mot knät för att på bästa sätt öka cirkulationen och minska svullnaden runt ankeln och underbenet.

Svar. Nej, kompressionsstrumpor skall vara knästrumpor för att på bästa sätt öka cirkulationen fot och ben. Om man viken ned knästrumpor ändrar man kompressionsstrumporna graderade kompression vilket kan leda till försämrad effektiv av kompressionsstrumporna.

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten