Kompressionsstrumpor Office 140 den Svart | Rehaboteket
kompressionsstrumpor_140den
kompressionsstrumpor_140den kompressionsstrumpor_knastrumpor

Kompressionsstrumpor Office 140 den för minskade svullnad och pigga ben

  •  159 kr 

Kompressionsstrumpor Office 140 den - den perfekta kompressionsstrumpan för vardagligt användande. Den tunna och snygga kompressionsstrumpan ger piggare ben och motverkar svullnad. Läs mer

  • Tunna smidiga knästrumpor med optimal funktion
  • Säkerställd kompressionsklass 1 (15-21mmHg)
  • Motverkar åderbråck och svullnad i anklar och ben
I lager
Gratis byten
Lev tid: 0-2 dagar

Kompressionsstrumpor Office 140 den Svart

Kompressionsstrumpor med en perfekt passform i kompressionsklass 1. Kompressionsstrumpor motverkar effektivt svullnad, trötthet i fot, anklar och underben och minskar risken för att utveckla ex åderbråck i underbenen. Kompressionsstrumpor är tillverkade med så kallad graderad kompression vilket innebär att stödet (kompressionen) är som högst runt anklarna i kompressionsstrumpan.
Ankeltrycket är 15-21 mmHg vilket ger ett effektivt stöd från nedre delen av strumpan för att därigenom ökar och förbättra cirkulationen uppåt i underbenet. Kompressionsstrumpor ger speciellt ett extra stöd för venerna i fot, anklar och underben vilket effektivt bidrar till minskad svullnad och bättre återflöde.  Den graderad kompressionen innebär ett lägre tryck mitt över vaden och ett ytterligare lägre tryck över kompressionsstrumpans övre kant, högst upp mot knäleden är trycket endast 8-10 mmHg vilket säkerställer att strumpans konstruktion inte motverkar återflödet.

Kompressionsstrumpan har en extra mjuk och behaglig strumpkrage mot knäleden som säkerställer strumpans fixering under hela dagen. Kompressionsstrumpor Office 140 den är tillverkade av 75 % polyamid och 25 % lycra för en optimal kombination av komfort och kompression. 

Kompressionsstrumporna tvättas med fördel dagligen i 40° maskin och skall hängtorka. Daglig tvätt av kompressionsstrumporna förlänger strumpans livslängd. 

Storlekstabell

Storlek / skostorlek Omkretsmått runt ankeln Mått 1Omkretsmått runt vaden Mått 2
36 - 37 18 - 20,5 cm 28 - 38 cm
38 - 39 20,5 - 23 cm 29 - 40 cm
40 - 41 23 - 25,5 cm 30 - 42 cm
42 - 4325,5 - 28 cm 31 - 45 cm

Måttinstruktioner

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Vad är kompressionsstrumporna tillverkade av för material? 
​Svar. Kompressionsstrumporna är tillverkade av 75 % polyamid och 25 % Lycra

Fråga. Vad är graderad kompression som ni skriver om avseende Era kompressionsstrumpor?
Svar. Graderad kompression betyder att kompressionsstrumporna är tillverkade för bästa funktion. Kompressionsstrumporna har olika kompressioner beroende på vara på strumpan man mäter, högst kompression har strumporna runt ankeln med ett avtagande stöd upp över underbenet mot knät för att på bästa sätt öka cirkulationen och minska svullnaden runt ankeln och underbenet. 

Fråga. Jag upplever att knästrumpor är långa, kan jag vika ned mina knästrumpor?
Svar. Nej, kompressionsstrumpor skall vara knästrumpor för att på bästa sätt öka cirkulationen fot och ben. Om man viken ned knästrumpor ändrar man kompressionsstrumporna graderade kompression vilket kan leda till försämrad effektiv av kompressionsstrumporna. 

Stopptider för utleverans idag

Tjänst Fraktsätt Stopptid Levtid
Postnord Brevlåda eller Ombud 16:30 1-2 Arbetsdagar
Budbee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Budbee Box Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Airmee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox Paketbox 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox home Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
DHL Ombud 16:00 1-4 Arbetsdagar

Info om samma dag leverans:
Vi kan inte veta exakt var vi kan leverera samma dag utan det beror på hur belastningen ser ut hos våra fraktleverantörer. I kassan knappar du in ditt postnummer och då kan du se om det går att leverera till din adress samma dag. Vi klarar idag av att leverera ca 98% av våra försändelser samma dag till Sveriges 10 största städer.

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt.Kundservice är bemannad helgfria vardagar måndag till fredag 9.00 - 16.00 (telefontid Måndag 9.00-16.00 och Tisdag - Fredag 9.00 - 13.00)

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket