Multifunktionsko Arenal DAM
Multifunktionsko Arenal DAM
Multifunktionsko Arenal DAM
Multifunktionsko Arenal DAM
Multifunktionsko Arenal DAM
Multifunktionsko Arenal DAM

Multifunktionsko Arenal DAM

1 999 kr

Arenal är en extremt stötdämpande multifunktionssko som lämpar sig lika bra stadspromenaden, vandringen eller långpromenad. Läs mer
Låg vikt endast 274 gram
GORE-TEX foder – vattentät och ventilerande
Mjuk och formstabil Phylon stötdämpande mellansula

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding!" Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

Extra stabil, stötdämpande och vattentät multisko för krävande aktivitet

Arenal är en allsidig multifunktionsko med extremt låg vikt och hög grad av stabilitet och stötdämpning. Skon är tillverkad med en ovansida av förstärkt textil med hög grad av flexibilitet för att följa fotens form utan att skapa skav och obehag. Hälpartiet och framfoten har en plastförstärkning runt foten som bidrar till en tight och säker fixering av skon på foten.
Mellansulan är tillverkad av Phylon, ett mjukt, lätt och extremt stötdämpande material med lång hållbarhet och hög grad av uthållighet.
Phylonsulan utgör grunden av skons stabilitet i form av en stabil bottensula som tillsammans med den hårda hälkappan skapar en sko som har för funktion att stabilisera foten under belastning.

Det mjuka och följsamma GORE-TEX fodret följer foten för maximal komfort och extra effektiv vattenavvisning för en torrare och skönare fot under blöta dagar. Gore-TEX membran är ett högteknologiskt material som både säkerställer vattentålighet och är 100% vindtåligt. Den unika konstruktionen med ett membran som appliceras i utvalda textilier ger utöver vattentåligheten full andningsaktivitet för en torrare och skönare sko oavsett användningsområde.

Bottensulan är tillverkad av Vibram® Megagrip ett unikt gummimaterial som ger överlägset fäste på våta och torra underlag. Vibram® Megagrip har även en oöverträffad slitstyrka och en flexibilitet som följer underlaget för en maximal anpassning beroende på ojämnheter eller underlag.

Skapad för stabilitet och aktivitet utan begränsningar

Den stabila konstruktionen och en väl uppbygg mellansula skapar en sko som stödjer foten samtidigt som konstruktionen avlastar och underlättar genomförande av steget. 

Skapad för stabilitet och aktivitet utan begränsningar

Funktion | Säkerhet | Trygghet

Vibram Megagrip® solesystem en ny innovativ stötdämpande slitsula med överlägsen stötdämpning och stabilitet med ett effektivt grepp både på blöta och torra underlag. 

Funktion | Säkerhet | Trygghet

Innovativt GORE-TEX Surround membran

GORE-TEX surroundmembran placerat runt och under foten. Den unika vattentäta konstruktionen skapar optimalt skoklimat, vattentäthet och komfort även vid sämre väderlek och regn. 

Innovativt GORE-TEX Surround membran

Vanliga frågor

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten