Kudde för nacken Premium för stöd och komfort
nackkudde
nackkudde ergonomisk nackkudde kudde för nacken

Dubbelsidig kudde för nacken vid problem

  •  699 kr 
  • 999 kr

Dubbelsidig kudde för nacken med en ergonomisk kontruktion för extra flexibel anpassning av nackkuddens stöd och funktion. Kudden för nacken är tillverkad av minnesskum för bästa effekt. Läs mer

  • Dubbelsidig ergonomisk kudde
  • Tillverkad med högre densitet | Extra stabil kudde
  • Anatomisk uttag för axeln för bästa kontakt och funktion
I lager
Fri frakt & gratis byten
Lev tid: 1-2 dagar
Payment options klarna

Kudde för nacken Premium

Premium kudden är en stabilare anatomiskt konstruerad kudde för extra stöd vid problem med nacken och är tillverkad av komfortabelt och formbart minnesskum. Minnesskummet i PREMIUM kudden är aningen stabilare än våra andra kuddar för att på bästa sätt säkerställa ett komfortabelt extra stöd av nacken natttetid.
Nackkuddens material, minnesskum är viscoelastiskt och temperaturreglerande vilket innebär att kudden mjuknar upp i samband med att kroppens temperatur värmer upp kudden. Minnesskummet i Premium kudden är medelhårt för extra stöd och avlastning av nacke, axel och huvud nattetid.
Nackkuddens ergonomiska form följer axlarna, nacken och huvudet i en naturligt stödjande form för att på bästa sätt och säkerställa neutralposition av nackkotpelaren vid sovande både på rygg och på sidan. 

Nackkudden PREMIUM säkerställer en extra stabil position av huvud, nacken och axlarna för att bidra till en bättre nattsömn med mindre nackproblem. 
Nackkudden levereras med ett mjukt örngott tillverkat av polyester. Örngottet skall tvättas för hand i 30°.
 

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Vad är kudden för nacken tillverkad av för material? 
Svar. Kudden är tillverkad av ett försklassigt minnesskum som är det vanligaste materialet högfunktionella nackkuddar tillverkas av. Minnesskummet är temperaturkänsligt och mjuknar vid belastning samtidigt som materialet formar sig optimalt efter nacken och axlarna för bästa stöd. 

Storlekstabell

Storlek
Bredd 60 x 35 cm
Nackhöjd 12 / 10 cm

Måttinstruktioner

Relaterade skador

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Alltid bemannad kundtjänst per telefon eller mail. Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt och har alltid bemannad kundtjänst måndag till fredag 9.00 – 16.00.

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem