Stabila fotledsskydd | Rehaboteket

Stabila Fotledsskydd

En instabil fotled innebär ofta återkommande problem med stukningar och vrickningar framförallt över fotledens utsida. Ett funktionellt fotledsskydd behöver ha en anatomisk passform och vara tillverkade av stabila 100% stumma material för att säkerställa optimal stabilitet vid intensiva situationer inom idrott och vardag.  Fotledsstukningar uppstår ofta när fotleden forceras utanför sitt normala rörelseomfång och innebär ofta strukturskador på de yttre ledbanden i fotleden.

fotledsstod_stabil
Extremt stabilt fotledsskydd för inre och yttre ledbandsskador optimalt för alla aktiviteter och sporter så som fotboll, handboll, löpning
539 kr
fotledsskydd

Extra stabilitet i kombination med extrem smidigthet. MaleoGrip för inre och yttre fotledsskador passar för alla idrotter och aktiviteter.

729 kr
ankelskydd

Ankelskydd Safety S2 är ett helt unik produkt med marknadens effektivaste stöd, tar minimalt med plats i skorna och påverkar inte fotledens rörelseförmåga.

679 kr
fotledsskydd

Fotledsskydd Armis är ett extremt smidigt fotledledsskydd med unik konstruktion för extra stöd och kontroll av en stukad fot. 

519 kr
Fotledsskydd boa
Ett anatomiskt konstruerat fotledsskydd med den unika patenterade BOA konstruktionen för enkel och smidig applicering
579 kr

Active Ankle T2 fotledsstöd för extra stabilitet och kontroll av en instabil stukad fotled

465 kr
Active Ankle T2
Active Ankle T2 – det klassiska fotledsstödet med effektiv stabilitet för en instabil fotled. Fotledsstödets ledade fotplatta säkerställer extra stabilitet.
465 kr
fotledsskydd

Fotledsskydd Eclipse II är ett stabilt fotledsskydd med en bilateral stödskena för extra stabilitet över in och utsidan av en stukad instabil fotled. 

999 kr
fotledsortos

Fotledsortos PushO är en extra stabil och lättapplicerad fotledsortos för behov av extra stöd och stabilitet vid kronisk nedsatt stabiitet i fotleden och vid avlastning av artros i fotleden. 

1 099 kr
Fotledsskydd
Fotledsskyddet som passar alla skor och alla idrotter. DSO är tillverkad av extra slitstarkt ballistiskt nylon för extra stabilitet och slitstyrka.
399 kr

Extra stabilt fotledsskydd som stödjer funktionell rehabilitering av en akut skadad fotled på bästa sätt. Stödet kan användas direkt efter en akut skada under hela rehabiliteringsperioden

799 kr

En instabil fotled innebär ofta återkommande problem med stukningar och vrickningar framförallt över fotledens utsida. Ett funktionellt fotledsskydd behöver ha en anatomisk passform och vara tillverkade av stabila 100% stumma material för att säkerställa optimal stabilitet vid intensiva situationer inom idrott och vardag.  Fotledsstukningar uppstår ofta när fotleden forceras utanför sitt normala rörelseomfång och innebär ofta strukturskador på de yttre ledbanden i fotleden. Stabila fotledsskydd motverkar effektivt de skadliga ytterlägena som påfrestar ledbanden i fotleden men tillåter rörelse inom normalt rörelseomfång, allt för att säkerställa normal funktion och träning av fotledsmuskulaturen. Vi erbjuder marknadens mest kompletta sortiment av stabila fotledsskydd av högst kvalitet och funktion.