Ankelskydd för lokal värme och kompression
ankelstod srx
ankelstod srx
Populär

Ankelskydd SRX för värme och kompression

  •  369 kr 

Ankelskydd för lokal värme och kompression över fotleden med ett elastiskt band för extra stöd Läs mer

  • SRX för lokal värmeeffekt och kompression
  • Extra stabiliserande band
  • Anpassningsbar konstruktion
I lager
Gratis byten
Lev tid: 0-2 dagar

Värmande ankelskydd SRX

SRX ankelskydd är ett anatomiskt designat ankelskydd för lokal värmeökning över ankeln i kombination med ett extra stabiliserande band för ökat stöd och kompression vid behov. 
Skyddet är tillverkat av 3 mm SRX med ett extra mjukt och komfortabelt material på insidan mot huden, Neptun för att öka komforten och minska risken för skav och obehag. SRX materialet är ett kompressionsgivande och värmeisolerande material med hög slitstyrka som effektivt motverkar yttre nedkylningseffekt. 
Runt ankeln sitter ett elastiskt band som ger möjlighet att reglera och anpassa stödet runt fotleden. Bandet fästes på enklaste sätt med kardborre och kan enkelt justeras för mer eller mindre stöd.  
Skyddet har kardborrejustering framtill för individuell justering och förenklad applicering och fungerar både på höger och vänster fotled

Egenskaper

Stabilitet

2

Kompression

3

Avlastning

2

Värme

4

Storlekstabell

StorlekOmkrets fotled (Se bild)
X-Small19 - 20 cm
Small20 - 21 cm
Medium21 - 23 cm
Large23 - 25 cm
X-Large25 - 27 cm

Måttinstruktioner

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Vad är produkten tillverkad av?
Svar. Skyddet är tillverkat av värmande SRX som isolerar kroppsvärme innanför skyddet. 

Fråga. Kan jag använda skyddet i vanliga skor?
Svar. Ja produkten tar inte mycket plats i skorna och går att användas i de flesta normala skor.

Fråga. Hur hittar jag rätt storlek på mitt skydd?
Svar. Du utgår från omkretsmåttet runt fotleden och tar måttet in i storlekstabellen för att se vilken storlek du skall välja. 

Stopptider för utleverans idag

Tjänst Fraktsätt Stopptid Levtid
Postnord Brevlåda eller Ombud 16:30 1-2 Arbetsdagar
Budbee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Budbee Box Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Airmee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox Paketbox 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox home Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
DHL Ombud 16:00 1-4 Arbetsdagar

Info om samma dag leverans:
Vi kan inte veta exakt var vi kan leverera samma dag utan det beror på hur belastningen ser ut hos våra fraktleverantörer. I kassan knappar du in ditt postnummer och då kan du se om det går att leverera till din adress samma dag. Vi klarar idag av att leverera ca 98% av våra försändelser samma dag till Sveriges 10 största städer.

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt.Kundservice är bemannad helgfria vardagar måndag till fredag 9.00 - 16.00 (telefontid Måndag 9.00-16.00 och Tisdag - Fredag 9.00 - 13.00)

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket