IMAK strumpa | Rehaboteket
strumpa_artros
strumpa_artros artrosstrumpa

Unik strumpa för stelhet i fot, tålederna eller fotleden.

  •  399 kr 

Imak strumpan ger lokal kompression över hela foten och tårna vid problem med smärta och stelhet i foten och tålederna Läs mer

  • Ger ökad cirkulation och smidighet i tå och fot
  • Kompression och lätt värmande egenskaper
  • Används dag som natt med eller utan skor
I lager
Gratis byten
Lev tid: 0-2 dagar

IMAK strumpa

Imak strumpan ger en mild kompression och lokal värme över en smärtande eller stel fot, fotled eller tåled. 
Strumpans anatomiska passform säkerställer lokal kompression över hela foten och fotleden, för att på bästa sätt ge mild kompression runt tålederna är strumpan konstruerad precis som en handske med lokalt stöd och kompression för varje tå individuellt. Konstruktion säkerställer lokal kompression för varje tå vid problem med smärta, stelhet i tålederna orsakat av exempelvis artros eller artrit. Imak strumpan motverkar svullnaden tack vare strumpans kompressionsprofil och passform med effekten av ökad rörelse med mindre stelhet och smärta.  

Sturumpan är tillverkad av ett mjukt, elastiskt och andningsaktivt bomullsmaterial som utöver kompressionen bidrar till mild värmebehandling över tålederna och foten. Vid ökade problem orsakade av kyla eller lägre temperaturer ger strumpans lokala milda värmeutvecklignen ofta en direkt smärtlindring och underlättar rörelse i fot och tåled. 

Strumpan fungerar lika bra att använda som vanliga strumpor och kan med fördel användas under en arbetsdag, vid motion och promenas som såväl nattetid vid problem med smärta och svullnad.
IMAK strumpan är inte en konventionell kompressionsstrumpa för minskad svullnad i fot, ankel och underben utan är en unik strumpa för artros fot, artros i tåleder eller fotleden vilket gör att den utan problem kan användas nattetid i liggande position. 

Använd IMAK strumpan vid problem med stelhet eller svullnad i fot och tåleder orsakat av artros, artrit eller generell ökad problemutveckling orsakat av lokal stelhet i fot och tåleder. 

Strumpans bomullsmaterial säkerställer bästa användarkomfort och ger en god andningsaktivitiet för optimal användarkomfort. Strumpan tvättas i handljummet vatten med ett milt tvättmedel och skall lufttorka efter tvätt innan användning. Imak strumpa för artros fot och artros i tålederna finns i tre olika storlekar S-M-L och passar både män och kvinnor. Strumporna säljs alltid per par för höger och vänster fot. 

Storlekstabell

Storlek Skostorlek
Small 35 - 39
Medium 39 - 42,5
Large43 - 48

Måttinstruktioner

Vanliga Frågor & Svar

Stopptider för utleverans idag

Tjänst Fraktsätt Stopptid Levtid
Postnord Brevlåda eller Ombud 16:30 1-2 Arbetsdagar
Budbee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Budbee Box Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Airmee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox Paketbox 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox home Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
DHL Ombud 16:00 1-4 Arbetsdagar

Info om samma dag leverans:
Vi kan inte veta exakt var vi kan leverera samma dag utan det beror på hur belastningen ser ut hos våra fraktleverantörer. I kassan knappar du in ditt postnummer och då kan du se om det går att leverera till din adress samma dag. Vi klarar idag av att leverera ca 98% av våra försändelser samma dag till Sveriges 10 största städer.

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt.Kundservice är bemannad helgfria vardagar måndag till fredag 9.00 - 16.00 (telefontid Måndag 9.00-16.00 och Tisdag - Fredag 9.00 - 13.00)

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket