• IMAK strumpa
  • IMAK strumpa

IMAK strumpa

499 kr

Imak strumpan ger lokal kompression över hela foten och tårna vid problem med smärta och stelhet i foten och tålederna Läs mer
Ger ökad cirkulation och smidighet i tå och fot
Kompression och lätt värmande egenskaper
Används dag som natt med eller utan skor

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding! " Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

Unik strumpa för stelhet i fot, tålederna eller fotleden.

Imak strumpan ger en mild kompression och lokal värme över en smärtande eller stel fot, fotled eller tåled. 
Strumpans anatomiska passform säkerställer lokal kompression över hela foten och fotleden, för att på bästa sätt ge mild kompression runt tålederna är strumpan konstruerad precis som en handske med lokalt stöd och kompression för varje tå individuellt. Konstruktion säkerställer lokal kompression för varje tå vid problem med smärta, stelhet i tålederna orsakat av exempelvis artros eller artrit. Imak strumpan motverkar svullnaden tack vare strumpans kompressionsprofil och passform med effekten av ökad rörelse med mindre stelhet och smärta.  

Sturumpan är tillverkad av ett mjukt, elastiskt och andningsaktivt bomullsmaterial som utöver kompressionen bidrar till mild värmebehandling över tålederna och foten. Vid ökade problem orsakade av kyla eller lägre temperaturer ger strumpans lokala milda värmeutvecklignen ofta en direkt smärtlindring och underlättar rörelse i fot och tåled. 

Strumpan fungerar lika bra att använda som vanliga strumpor och kan med fördel användas under en arbetsdag, vid motion och promenas som såväl nattetid vid problem med smärta och svullnad.
IMAK strumpan är inte en konventionell kompressionsstrumpa för minskad svullnad i fot, ankel och underben utan är en unik strumpa för artros fot, artros i tåleder eller fotleden vilket gör att den utan problem kan användas nattetid i liggande position. 

Använd IMAK strumpan vid problem med stelhet eller svullnad i fot och tåleder orsakat av artros, artrit eller generell ökad problemutveckling orsakat av lokal stelhet i fot och tåleder. 

Strumpans bomullsmaterial säkerställer bästa användarkomfort och ger en god andningsaktivitiet för optimal användarkomfort. Strumpan tvättas i handljummet vatten med ett milt tvättmedel och skall lufttorka efter tvätt innan användning. Imak strumpa för artros fot och artros i tålederna finns i tre olika storlekar S-M-L och passar både män och kvinnor. Strumporna säljs alltid per par för höger och vänster fot. 

Vanliga frågor

Behöver du hjälp att hitta rätt. Ring oss för rådgivning så hjälper vi dig hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är av största vikt. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt. 📞 08-24 47 34
Hos oss kan du handla enkelt och tryggt. Hitta de varor du behöver, lägg i varukorgen. Fyll därefter i dina leveransuppgifter och välj det leveransalternativ som passar dig bäst. Fyll sedan i betalningsinformation, hos Rehaboteket handlar du säkert via Klarna Checkout. Avsluta med att bekräfta beställningen. Du får sedan en orderbekräftelse till den mail du angivit, där du sedan kan följa din order. Har du några funderingar tveka inte att kontakta oss direkt i chatten, per telefon eller via mail. Kundservice är bemannad helgfria vardagar måndag till fredag 9.00 - 16.00 (telefontid Måndag 9.00-16.00 och Tisdag - Fredag 9.00 - 13.00)
📞 08-24 47 34 ✉ kundservice@rehaboteket.se
Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt. När varan har lämnat vårt lager är förväntad leverans mellan 0-2 dagar.
Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmamiljö i stället för en stressig butiksmiljö. Vi har alltid 45 dagars öppet köp för att ytterligare säkerställa att det skall vara enkelt att handla av oss på Rehaboteket. Det enda kravet för retur är att produkten är i samma skick som när du tog emot den vilket den alltid är om man provar hemma med försiktighet.
Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket
Varje produkt har en egen storlekstabell som du kan hitta på produktsida. Där kan du se hur du skall mäta och vilket mått som tillhör vilken storlek.

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten