Stabiliserande fotledsskydd Malleum CoTex med silikoninlägg
Stabiliserande fotledsskydd Malleum CoTex med silikoninlägg
Stabiliserande fotledsskydd Malleum CoTex med silikoninlägg
Stabiliserande fotledsskydd Malleum CoTex med silikoninlägg

Stabiliserande fotledsskydd Malleum CoTex med silikoninlägg

569 kr

Fotledsskydd som motverkar svullnad av en instabil fotled.Två silikoninlägg ger extra reduktion av svullnaden runt fotknölarna. Läs mer
Lokal kompression för minskad svullnad
Silikoninlägg runt fotknölarna
Låg profil, passar alla skor

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding!" Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

Fotledsskydd med kompression för minskad svullnad

Malleum CoTEX är ett kompressionsgivande fotledsskydd för kompression och stöd runt en smärtande, svullen eller instabil fotled. 
Fotledsskyddet är tillverkat av CoTEX, en unik kompressionstextil med extra kompressionsgivande egenskaper för extra stöd runt fotleden vid smärta och problem.
CoTEX materialet är speciellt utvecklat för skapa hög riktad kompression över fotleden för att på bästa sätt ge stöd runt fotleden i kombination med hög grad av kompression.

Runt fotknölarna sitter det två insydda anatomiska silikonpelotter över inre och yttre fotknölarna. Silikonpelotternas konstruktion i form av en J- form och materialet silikon har för funktion att ytterligare öka kompression runt fotknölarna på en skadad instabil fotled utan att skapa tryck eller obehag på andra ställen. Silikonet är extra mjukt och formbart vilket i kombination med Cotex materialet skapar en extra effektiv funktion för att minska svullnad runt fotleden. Placeringen av pelotterna är bakom och nedanför fotknölarna vilket ofta är ett utsatt område för långvarig svullnad efter en fotledsskada. 

Den unika konstruktionen av kompressionstextil i kombination med silikoninlägg minskar effektivt svullnaden runt hela fotleden. Svullnad som ofta är en vanlig orsak till nedsatt ledrörlighet och stelhet i fotleden bidrar ofta till minskad aktivitet vilket produkten effektivt motverkar.
CoTEX materialet har en unik egenskap med olika kompressionszoner för att på bästa sätt ge den kompressionen som behövs. Kompressionen mitt över fotleden är högre än i andra delar av fotledsskyddet och ger en kombinerad funktion av både bättre stabilisering och ökad grad av kompression lokalt över fotleden. I den högre kompression zonen sitter även de insydda silikonpelotterna vilket medför att pelotternas kompression förstärks ytterligare av materialets egenskaper.

Genom att även använda produkten under aktivitet och motion minskar risken för att leden svullnar, använd gärna produkten en stund efter aktiviteten om du normalt utvecklar svullnad efter ökad rörelse.  CoTex materialets låga profil med en tjocklek på endast 1 mm gör att produkten inte tar mer plats i skon än en normal strumpa. Produkten kan användas både på höger och vänster fot utan begränsningar.

Tvätta produkten i 30° handtvätt och låt den lufttorka innan användning.

 

Vanliga frågor

Svar. Ja, fotledsstödet Malleum CoTex minskar ofta svullnaden i fotleden direkt vid användning. Ofta uppstår svullnanden efter en fotledsskada runt och bakom fotknölarna. Produkten är tillverkad av ett högkompressionsmaterial som motverkar svullnaden generellt och har unika silikonpelotter placerade bakom och under fotknölen för att minska svullnaden specifikt.

Svar. Malleum CoTex tar inte mera plats i skon är en normal strumpa och fungerar ofta i de flesta skorna.

Svar. Mät den friska foten så undviker du att mäta in svullnaden i storleken

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten