Fotvalvsstöd | Rehaboteket
valvstod
valvstod stod_for_halfot

Fotvalvstöd

  •  199 kr 

Valvstöd för extra stöd i hålfoten tillverkat av VEP ett väldigt stötdämpande material. Valvstöden kan enkelt flyttas mellan olika skor 

Läs mer

  • Extra stöd i hålfoten
  • Fungerar i alla skor
  • Tillverkad av VEP
I lager
Gratis byten
Lev tid: 0-2 dagar

Valvstöd - stabilitet för hålfoten

Stabiliserande valvstöd som ger lätt stabilisering av hålfoten vid problem med nedsjunkna fotvalv. Valvstödet kan appliceras direkt i skon och finns i tre olika storlekar beroende på fotstorlek och valvstorlek. 
Valvstödet går att flytta den mellan samtliga skor för bättre stöd och stötdämpning av fotvalvet och har en lätt häftande yta vilket hindrar valvstödet från att åka runt i skon.
Om valvstödet blir smutsig och mister sin klibbiga yta kan produkten tvättas med ljummet vatten och mild tvållösning, låt valvstödet lufttorka så återfår det sin klibbighet.

Valvstöden säljs alltid per par för stöd av både höger och vänster hålfot samtidigt. 

En normal dag belastas dina fötter med tusentals kilo. Under normala förutsättningar klarar fötterna av detta men vid en skada krävs åtgärder för att snabbt komma tillbaka till normal aktivitet och funktion. Rehabotekets fotprodukter är tillverkade för att stabilisera, avlasta eller biomekaniskt balansera foten. De olika produkterna är utvecklade för att ge en hög funktion genom dämpning och komfort och är tillverkade av VEP – Viscoelastisk polymer, ett gelé-liknade material med hög stöt- och tryckupptagning. Stötvågen från underlaget absorberas av materialet och kan då inte fortplanta sig upp genom foten. Detta leder till avsevärt lägre belastning på fot och underben. VEP är också tillräcklig formstabilt för att ge en effektiv stabilisering och avlastning av smärtande områden.

Storlekstabell

StorlekSkostorlek
Small35 - 39
Medium40 - 43
Large44 - 48

Måttinstruktioner

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Jag har problem med min hålfot och får ont när jag går i platta skor. Kan valvstödet vara något för mig?
Svar. Ja, valvstödet fungerar i alla skor och ger en ofta behaglig uppbyggnad och extra stöd i hålfoten. 

Fråga. Jag flyttar mitt valvstöd mellan olika skor men det ha slutat klibba och sitter inte fast lika bra som när det var nytt. Vad kan jag göra? 
Svar. Valvstödet är tillverkat av VEP ett naturligt klibbigt material som återfår sin klibbighet genom att du tvättar undersidan av produkten. Låt valvstödet lufttorka så återfår valvstödet sin naturliga klibbighet. 

Stopptider för utleverans idag

Tjänst Fraktsätt Stopptid Levtid
Postnord Brevlåda eller Ombud 16:30 1-2 Arbetsdagar
Budbee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Budbee Box Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Airmee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox Paketbox 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox home Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
DHL Ombud 16:00 1-4 Arbetsdagar

Info om samma dag leverans:
Vi kan inte veta exakt var vi kan leverera samma dag utan det beror på hur belastningen ser ut hos våra fraktleverantörer. I kassan knappar du in ditt postnummer och då kan du se om det går att leverera till din adress samma dag. Vi klarar idag av att leverera ca 98% av våra försändelser samma dag till Sveriges 10 största städer.

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt.Kundservice är bemannad helgfria vardagar måndag till fredag 9.00 - 16.00 (telefontid Måndag 9.00-16.00 och Tisdag - Fredag 9.00 - 13.00)

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket