Storsäljare
Valvstöd - stabilitet för hålfoten
Valvstöd - stabilitet för hålfoten

Valvstöd - stabilitet för hålfoten

199 kr

Valvstöd för extra stöd i hålfoten tillverkat av VEP ett väldigt stötdämpande material. Valvstöden kan enkelt flyttas mellan olika skor  Läs mer
Extra stöd i hålfoten
Fungerar i alla skor
Tillverkad av VEP
Stabilitet
Kompression
Värme
Avlastning

Leveranstid 0-2 dagar.

Fotvalvstöd

Stabiliserande valvstöd som ger lätt stabilisering av hålfoten vid problem med nedsjunkna fotvalv. Valvstödet kan appliceras direkt i skon och finns i tre olika storlekar beroende på fotstorlek och valvstorlek. 
Valvstödet går att flytta den mellan samtliga skor för bättre stöd och stötdämpning av fotvalvet och har en lätt häftande yta vilket hindrar valvstödet från att åka runt i skon.
Om valvstödet blir smutsig och mister sin klibbiga yta kan produkten tvättas med ljummet vatten och mild tvållösning, låt valvstödet lufttorka så återfår det sin klibbighet.

Valvstöden säljs alltid per par för stöd av både höger och vänster hålfot samtidigt. 

En normal dag belastas dina fötter med tusentals kilo. Under normala förutsättningar klarar fötterna av detta men vid en skada krävs åtgärder för att snabbt komma tillbaka till normal aktivitet och funktion. Rehabotekets fotprodukter är tillverkade för att stabilisera, avlasta eller biomekaniskt balansera foten. De olika produkterna är utvecklade för att ge en hög funktion genom dämpning och komfort och är tillverkade av VEP – Viscoelastisk polymer, ett gelé-liknade material med hög stöt- och tryckupptagning. Stötvågen från underlaget absorberas av materialet och kan då inte fortplanta sig upp genom foten. Detta leder till avsevärt lägre belastning på fot och underben. VEP är också tillräcklig formstabilt för att ge en effektiv stabilisering och avlastning av smärtande områden.

Enkelt och smidigt valvstöd för extra stöd och stabilitet i hålfoten. Det smidiga och flyttbara valvstödet finns i tre storlekar och placeras på enklaste sätt i skon för extra stöd

Extra stöd för hålfoten

Tillverkad av VEP

VEP är ett mjukt formstabilt och stötdämpande material för extra stöd och stabilitet av hålfoten på enklaste och smidigaste sätt.

Flyttbart enkelt att använda i samtliga skor och sandaler

VEP är naturligt vidhäftande och kan på enklaste sätt flyttas mellan olika skor och sandaler. Om materialet sluta klibba sköljs det på enklaste sätt under vatten så återfår materialet sin naturliga klibbighet.

Vanliga frågor

Svar. Ja, valvstödet fungerar i alla skor och ger en ofta behaglig uppbyggnad och extra stöd i hålfoten.

Svar. Valvstödet är tillverkat av VEP ett naturligt klibbigt material som återfår sin klibbighet genom att du tvättar undersidan av produkten. Låt valvstödet lufttorka så återfår valvstödet sin naturliga klibbighet.

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten