Lumback light
Lumback light

Lumback light

999 kr

Ryggskydd Lumback light är ett smidigt, lättanvänt ryggskydd för effektiv avlastning av en instabil ländrygg. Läs mer
Extra smidighet vid ländryggsbesvär
Enkel applicering utan extra band
Fyra flexibla skenor för extra stöd

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding!" Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

Smidigt ländryggsstöd med skenor

Ryggskydd light är ett extra smidigt ryggskydd med förenklad applicering och användning. Modellen har minimalt med kardborreband för att på enklaste sätt möjliggöra enkelt handhavande och förenklad applicering utan att påverka ryggskyddets stabiliserande och avlastande egenskaper. 
Light är tillverkad av ett kompressionsgivande mikrofibermaterial med en extra mjuk och komfortabel yta för bästa användarkomfort. Mikrofibern säkerställer kompressionen samtidigt som materialet har extra effektiva ventilerande egenskaper för bästa komfort. 

Ryggskyddets stabiliserande funktion utgörs av flexibla skenor placerade i ländryggen. Skenorna är endast 1 mm tjocka och sitter placerade mitt i ländryggen med två avlastande skenpar placerade på höger och två på vänster sida av ryggraden. 
Sken paren täcker effektivt upp hela ländryggen för att ge optimal avlastning över problemområdet för bästa effekt. Skenornas extremt tunna profil säkerställer minimal risk för skav och obehag och ger samtidigt en helt flexibel skena som effektivt formar sig efter ländryggens kontur för ett ännu effektivare stöd. 
Det kompressionsgivande mikrofibermaterialet har även det en bidragande funktion för att reglera och justera graden av stöd och avlastning, genom att anpassa spänningen i materialet justeras graden av kompression som appliceras över de formbara skenorna med effekten av att enkelt uppnå anpassningsbart stöd i linje med upplevt behov. Vid behov av mera stöd och stabilitet kan ryggstödet enkelt spännas hårdare och vid behov av mindre lättare stöd minskas kompressionen genom att kompressionen minskas. 
Ryggskydd light har en så kallas lumbal pelott, pelott är en heltäckande platta placerad i ländryggen som effektivt bidrar till ökad kompression i ländryggen i kombination med effektiv tryckavlastning. Pelottens konstruktion och form ger effektiv tryckavlastning och tar bort risken för tryck och obehag skapat av de stabiliserande skenorna i ländryggen.

För att ytterligare underlätta applicering och användning av ryggskyddet har light två stycken öglor som möjliggör applicering och avtagning av stödet utan behov av kraft i hand eller fingrar. Öglorna är stor nog för att få in flera fingrar vilket underlättar anpassning av produkten effektivt. 
Den kardborreförsedda fronten är utrustad med en mikrohake, en ny sorts kardborre som har extremt låg profil, är enkel att öppna och stänga men som ger extra effektiv låsning när kardborren försluts mot den mjuka ytan. Mikrohaken säkerställer att ryggskyddet alltid sitter väl applicerat även vid ett mera omfattande rörelsemönster. För att ytterligare försäkra fixeringen av ryggskyddet är Lumback Light utrustad med en så kallad dualhake vilket innebär att båda sidorna av ryggstödets främre anslutningen har både mjuk och hård mikrokardborre vilket ytterligare säkerställer ryggstödets fixering. 

Ryggskydd light lämpar sig lika bra för vardagligt användande på en arbetsplats som vid behov av extra stöd och avlastning vid idrott och motion. 
Den låga fronten och det smidiga utförandet säkerställer ett ryggskydd som verkar utan att märkas och kan användas av gammal som ung. 

Ryggskyddet har en total höjd framtill över magen på 17 cm och 26 cm över det bakre partiet som avlastar ländryggen. 
Light finns i storlek från Small - XXX-Large och skall mätas in runt midjan för rätt storlek. Om måttet hamnar mellan två storlekar rekommenderas att man väljer den större storleken då produkten går att anpassas. 
Produkten skall hand tvättas 30° handtvätt och plan torka innan användning. 

Vanliga frågor

Svar. Ryggskydd Light är ett extremt lättanvänt ryggskydd helt utan extra bandsystem för att på enklaste sätt säkertälle lätt och korrekt applicering

Svar. Ja, med fördel. Ryggskydd light tar minimalt med plats under ex ett par byxor och har full andningsaktivitet vilket motverkar att du blir svettig under produkten

Svar. Ja, det går bra. Mikofibern är mjuk och behaglig. Vi rekommenderar dock att du använder ett tunnare linne eller t-shirt mellan produkten och huden så minskar behovet av att tvätta ryggskyddet.

Svar. Lumback Light har en antomisk passform med en total höjd över stödets främre del på 17 cm och 26 cm över ryggstödets ryggparti.

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten