Ont i knät | Rehaboteket

Ont i knät

Ont i knät är ofta ett direkt resultat av överansträngning eller som en symptom på en skada i knäleden. Överansträngningar i knäleden är ofta lättar inflammationer i muskler, muskelfästen, senor eller senfästen runt knäleden.  Knäleden är speciellt utsatt för överbelastning eller skada då knäleden tar hela kroppsvikten vid rörelse. Knäleden är unik utifrån att leden klara av att både böjas, sträckas men även kapabel att rotera i leden.

Vår mest sålda produkt

Knäskydd för knäleden

Knäskydd Genum Basic

Knäskydd Genum Basic för lätt stabilitet och avlastning av ett smärtande knä. Knäskyddet är tillverkad av luftigt Tri-TEX med låg vikt och hög kompression
299 kr
Perfekt!

Mycket bra service, trevligt bemötande och uppenbart att man kan sin sak. Ingen krängarmentalitet utan kunden och kundens problem är det som är det viktigaste. Priserna är bra, något lägre än i butik och fri frakt! Kan bara varmt rekommendera denna sida.

Vid motion och träning ökar belastningen ytterligare och ökar risken för smärta och ömhet i knäleden.  Ont i knät förekommer även oftare för äldre personer och ex. personer med övervikt.
Ett avlastande knäskydd hjälper till och stödjer knäleden vid belastning och fungerar ofta smärtlindrande för personer med ont i knät.