IMAK Handledsstöd | Rehaboteket
handledsstöd reumatiker
handledsstöd reumatiker handledsstöd handledsstöd reumatiker

IMAK handledsstöd med lätt värmande egenskaper

  •  299 kr 

IMAK är att unikt handledsstöd för reumatisk värk i handled och tumme. Det unika materialet ger lätt stöd och lokal värme vid smärta och problem i hand och handled

Läs mer

  • Smidigt handledsstöd för reumatisk värk i handled och tumme
  • Kombinerar lokal värme och stöd
  • Påverkar inte handens funktion eller grepp
I lager
Fri frakt & gratis byten
Lev tid: 1-2 dagar
Payment options klarna

IMAK Handledsstöd

IMAK är ett tunt och smidigt handledsstöd för reumatisk värk i hand, handled och tumme. Stödet är konstruerat för att fungera i alla vardagliga situationer utan att påverka handen eller fingrarnas funktion. En viktig del i ett stöd för reumatiker är att stödet på enklaste sätt stödjer och värmer handleden lokalt utan att påverka handens normala funktion. 
Stödet är tillverkat av ett mjukt, lätt värmande och behagligt kompressionsgivande textilmaterial, kompressionen runt handleden ger ett lokalt stöd för handleden och bidrar även till att motverka eventuell svullnad i handled och tumme. Den anatomiska konstruktionen stödjer även tummens grundled som ofta är en utsatt led vid reumatisk värk. Stödet har minimalt med sömmar för att minimera risken för skav och obehag vid vardaglig användning.

Textilmaterialet värmer handleden lokalt och bidrar till en varm och behaglig känsla runt handleden. Lokal värme motverkar ofta smärta och stelhet i leden, speciellt vid kallare årstider eller vid ökad risk för nedkylning på grund av blåst och drag övriga tider på året. IMAK handledsstöd är tillverkat av ett välventilerande material som säkerställer att huden under produkten inte blir varm och svettig.
Materialvalet av högsta vikt för optimal komfort för vardagligt användande då produkten används under längre perioder.

Använd IMAK handledsstöd vid,
- Reumatisk värk i handled och tumme.
- Öka smärtkänslighet för kyla ex vid fibromyalgi
- Behov av lokal värme runt handleden vid kallare årstider
- Lättare artrosproblem utan behov av avlastande skena
- Lättare lokala inflammationer i handleden utan behov av avlastande skena
- Vid problem med lättare överbelastning i handleden och tummen
- För kontorsarbete och arbete med dator och tangentbord

Handledsstödet går att användas både på höger och vänster handled och är konstruerat för att fungera optimalt vardagligt utan att störa handen, tummen eller fingrarnas normala funktioner. 
IMAK är unisex och fungerar lika bra att användas för män som kvinnor.
Den unika storlekstabellen hjälper till att hitta rätt storlek.
Materialkomposition: 92% bomull, 8% Spandex och är helt fri från latex
Tvättråd: handsken tvättas i 30° handtvätt och skall lufttorka innan användning
IMAK handledsstöd säljs per styck

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Jag får mera problem med min handled i samband med de kallare årstiderna. Är denna modell något för mig? 
Svar. Ja, IMAK kombinerar lätt stöd och behaglig lokal värme runt handelden och motverkar ofta den smärtande kylan lokalt i handleden

Fråga. Jag söker ett smidigt handelsstöd som jag kan använda på jobbet, jag arbetar huvudsakligen vid datorn. 
Svar. IMAK är ett oerhört smidigt handledsstöd utan skena och påverkar inte handen elller fingrarna vilket gör den optimal att använda vid ex terminalarbete. 

Egenskaper

Stabilitet

2

Kompression

4

Avlastning

2

Värme

4

Storlekstabell

Storlek Bredd över knogarna
Small - 8 cm
Medium9 - 10 cm
Large10 cm -

Måttinstruktioner

Måttinstruktioner

Relaterade skador

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Alltid bemannad kundtjänst per telefon eller mail. Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt och har alltid bemannad kundtjänst måndag till fredag 9.00 – 16.00.

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem