IMAK Handledsstöd | Rehaboteket
handledsstöd reumatiker
handledsstöd reumatiker handledsstöd handledsstöd reumatiker

IMAK handledsstöd med lätt värmande egenskaper

  •  299 kr 

IMAK är mjukt handledsstöd för handled och tumme. Det mjuka materialet ger lätt stöd och lokal värme över hand och handled.

Läs mer

  • Smidigt handledsstöd för problem i handled och tumme
  • Kombinerar lokal värme och lätt stöd
  • Påverkar inte handens funktion eller grepp
I lager
Gratis byten
Lev tid: 0-2 dagar

IMAK Handledsstöd

IMAK är ett mjukt och smidigt handledsstöd för vardagliga problem i hand, handled och tumme. Stödet är konstruerat för att fungera i alla situationer utan att påverka handen eller fingrarnas funktion.
Stödet är tillverkat av ett mjukt och lätt värmande kompressionsgivande textilmaterial, kompressionen runt handleden ger ett lätt stöd för handleden och tummens grundled som ofta är en utsatt led vid problem.
Stödet har minimalt med sömmar för att minimera risken för skav och obehag vid vardaglig användning.

Textilmaterialet värmer handleden lokalt och bidrar till en behaglig känsla runt handleden samtidigt som stödet ger lätt extra stabilitet. Lokal värme motverkar ofta stelhet, speciellt vid kallare årstider eller vid ökad risk för nedkylning på grund av blåst och drag övriga tider på året. IMAK handledsstöd är tillverkat av ett välventilerande material som säkerställer att huden under produkten inte blir varm och svettig.

Handledsstödet går att användas både på höger och vänster handled och är konstruerat för att fungera optimalt vardagligt utan att störa handen, tummen eller fingrarnas normala funktioner. 
IMAK är unisex och fungerar lika bra att användas för män som kvinnor.
Den unika storlekstabellen hjälper till att hitta rätt storlek.
Materialkomposition: 92% bomull, 8% Spandex och är helt fri från latex
Tvättråd: handsken tvättas i 30° handtvätt och skall lufttorka innan användning
IMAK handledsstöd säljs per styck

Egenskaper

Stabilitet

2

Kompression

4

Avlastning

2

Värme

4

Storlekstabell

Storlek Bredd över knogarna
Small - 8 cm
Medium9 - 10 cm
Large10 cm -

Måttinstruktioner

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Jag får mera problem med min handled i samband med de kallare årstiderna. Är denna modell något för mig? 
Svar. Ja, IMAK kombinerar lätt stöd och behaglig lokal värme runt handelden och motverkar ofta kylan lokalt över handleden

Fråga. Jag söker ett smidigt handelsstöd som jag kan använda på jobbet, jag arbetar huvudsakligen vid datorn. 
Svar. IMAK är ett oerhört smidigt handledsstöd utan skena och påverkar inte handen elller fingrarna vilket gör den optimal att använda vid ex terminalarbete. 

Stopptider för utleverans idag

Tjänst Fraktsätt Stopptid Levtid
Postnord Brevlåda eller Ombud 16:30 1-2 Arbetsdagar
Budbee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Budbee Box Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Airmee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox Paketbox 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox home Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
DHL Ombud 16:00 1-4 Arbetsdagar

Info om samma dag leverans:
Vi kan inte veta exakt var vi kan leverera samma dag utan det beror på hur belastningen ser ut hos våra fraktleverantörer. I kassan knappar du in ditt postnummer och då kan du se om det går att leverera till din adress samma dag. Vi klarar idag av att leverera ca 98% av våra försändelser samma dag till Sveriges 10 största städer.

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt.Kundservice är bemannad helgfria vardagar måndag till fredag 9.00 - 16.00 (telefontid Måndag 9.00-16.00 och Tisdag - Fredag 9.00 - 13.00)

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket