Handledsskydd SELF | Rehaboteket
handledsskydd_self
handledsskydd_self

Extrem smidighet | Högre kompression

  •  369 kr 

Extremt smidigt handledsstöd med kompression för handleden och handen

Läs mer

  • Extrem smidighet | Endast 1 mm tjockt
  • Kompression och lätt stöd
  • Påverkar inte handens greppförmåga
I lager
Gratis byten
Lev tid: 0-2 dagar

Handledsskydd SELF

Handledsskydd SELF är ett av smidigt handledsskydd utvecklat för ett lätt stöd utan rörelsepåverkan i hand och handled. Handledsskyddet har en anatomisk passform för funktion, komfort och smidighet och kombinerar stöd och kompression både över handleden och tumbasen i samma produkt. SELF serien kombinerar kompression runt handleden med optimal smidighet och är tillverkat med en rundstickad konstruktion på samma sätt som en kompressionsstrumpa.
Handledsskyddets smidiga konstruktion i kombination med en materialkomposition bestående av 70 % polyamid och 30% elastan säkerställer kompression över hela handleden trots dess extremt tunna, luftiga och smidiga konstruktion. Materialkompositionen med polyamid och elastan säkerställer även slitstyrka och ger bibehållen kompression över tid. Total materialtjocklek är endast 1 mm. Stödet kan användas både för vardagligt användande som så väl idrott och motion utan begränsningar. 

Handledsskyddet är en cirkulärt maskinstickad produkt och är helt fri från sömmar, kantband, kardborre och andra störande materialkomponenter vilket ger ytterligare smidighet vid användning. 
Då stödet och kompressionen kommer uteslutande från handledsstödets material påverkas inte handens greppförmåga vilket gör att stödet lämpar sig för användning med behov av ett normalt funktionellt grepp så som att greppa runt ett cykelstyre, en hantel på gymmet eller runt handtaget på ett tennisrack likväl för arbetsaktiva med behov av extra stöd för hand tumme.

Använd SELF handledsskydd vid,
- Behov av extra kompression runt handleden och tumbasen. 
- Återkommande lokal svullnad och generell smärta hand / tumme
- Behov av stöd vid belastning i handleden

Self fungerar lika bra på höger som vänster handled. Skyddet skall handtvättas i 30° handtvätt med ett milt tvättmedel, skölj produkten efter tvätt och låt fotledsstödet lufttorka innan användning. Produkten får inte torktumlas. Handledsskyddet säljs per styck och finns i storlekarna XS – XL, måttet skall tas lokalt runt handleden. 

Egenskaper

Stabilitet

2

Kompression

5

Avlastning

2

Värme

1

Storlekstabell

Storlek Omkretsmått runt handleden
X-Small14,5 - 15,5 cm
Small15,5 - 16,5 cm
Medium 16,5 - 17,5 cm
Large17,5 - 18,5 cm
X-Large18,5 - 20 cm

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Ger produkten stöd för både handled och tumme i samma handledsskydd? 
Svar. Ja, tack vare den unika konstuktionen stödjer handledsskyddet även tumbasen vid användning. 

Fråga. Kan jag spela tennis med ett SELF handledsskydd?
Svar. Ja, produkten kan utan begränsningar användas vid racketsporter och golf då SELF inte har någon hård skena placerad i handflatan

Stopptider för utleverans idag

Tjänst Fraktsätt Stopptid Levtid
Postnord Brevlåda eller Ombud 16:30 1-2 Arbetsdagar
Budbee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Budbee Box Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Airmee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox Paketbox 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox home Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
DHL Ombud 16:00 1-4 Arbetsdagar

Info om samma dag leverans:
Vi kan inte veta exakt var vi kan leverera samma dag utan det beror på hur belastningen ser ut hos våra fraktleverantörer. I kassan knappar du in ditt postnummer och då kan du se om det går att leverera till din adress samma dag. Vi klarar idag av att leverera ca 98% av våra försändelser samma dag till Sveriges 10 största städer.

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt.Kundservice är bemannad helgfria vardagar måndag till fredag 9.00 - 16.00 (telefontid Måndag 9.00-16.00 och Tisdag - Fredag 9.00 - 13.00)

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket