TheraGo knäskydd med skenor | Rehaboteket
knaskydd_med_skenor
knaskydd_med_skenor knaskydd_med_skenor knaskydd_med_skenor
Storsäljare

Smidigt knäskydd med skenor för extra stabilitet

  •  1 099 kr 

TheraGO är ett anatomiskt knäskydd med skenor för extra stabilitet och kontroll av en instabil knäled. 

Läs mer

  • Extra stabila ledade skenor på in- och utsidan
  • Justerbara dubbla bandsystem för extra kontroll
  • Hög grad av kompression och smidighet
I lager
Fri frakt & Fri retur
Lev tid: 0-2 dagar

TheraGo knäskydd med skenor

TheraGO är ett smidigt knäskydd med en total höjd på 31 cm. Skyddet har två stabila skenor placerad på in och utsidan av knäleden för extra stabilitet. Skenorna är tillverkade av stark aluminium med låg vikt och har en fullt rörlig dubbelled för att tillåt normal rörelse i knäleden i böj och sträck men samtidigt skapa extra stabilitet i sidled. Skenorna sitter placerad i öppningsbara fickor som gör det möjligt att ta ur skenan vid tvätt. Om skenan får nedsatt rörelse efter en längre tids användning kan ledcentrat behöva smörjning som man enklast gör med vanlig symaskinsolja i samband med att skenan tas ur sin ficka. 
TheraGO är ett tekniskt avancerat knäskydd tillverkat av en unik kompressionstextil bestående av fyra olika textilfibrer med varierande elasticitet. Kombinationen av högelastiska och stumma textilfibrer ger ett knäskydd med hög komfort och extra hög kompression i samma konstruktion. Materialet är rundstickat helt utan sömmar för att minimera risken för skav och obehag. Materialet och konstruktionen ger ett extra smidigt knäskydd som inte påverkar knäledens rörelseförmåga men ger ett extra effektivt skenförstärkt stöd. 

Runt knäskålen på skyddets framsida sitter en inmonterad pelott, pelotten skapar extra stöd runt knäskålen vid problem med en överrörlig instabil knäskål. 
De två bandsystemen som sitter runt lår och vad har för funktion att öka skenornas stabiliserande egenskaper. Banden spänns cirkulärt och fixeras med hjälp av kardborre. Fördelen med justeringen är att knäskyddets egenskaper går att anpassas individuellt. Om banden spänns hårdare ökar skenans fixering och därmed stabiliserande egenskaperna.
Knäskyddet tvättas i 30° handtvätt och skall lufttorka. Säkerställ att försluta kardborren vid tvätt så minimeras riskerna för slitage. 

 

Egenskaper

Stabilitet

4

Kompression

4

Avlastning

4

Värme

1

Storlekstabell

Storlek Omkretsmått AOmkretsmått B
Storlek 139 - 42 cm 29 - 32 cm
Storlek 242 - 45 cm 32 - 35 cm
Storlek 345 - 48 cm 35 - 38 cm
Storlek 448 - 51 cm 38 - 41 cm
Storlek 551 - 54 cm 41 - 44 cm

Måttinstruktioner

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Vad gör silikonpelotten runt knäskålen?
Svar. Silikonpelotten skapar lätt stabilisering av knäskålen och motverkar även tryck över knäskålen vid användning. 

Fråga. Hur tvättar jag mitt knäskydd?
Svar. Vi rekommenderar 30° handtvätt, skölj upp produkten och låt den lufttorka innan användning

Fråga. Kan jag ta ut skenorna vid tvätt av mitt knäskydd? 
Svar. Ja, skenorna ligger placerade i en skyddande ledficka som är öppen upptill för att kunna ta ur skenan vid tvätt eller inspektion av leden. 

Stopptider för utleverans idag

Tjänst Fraktsätt Stopptid Levtid
Postnord Brevlåda eller Ombud 16:30 1-2 Arbetsdagar
Budbee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Budbee Box Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Airmee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox Paketbox 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox home Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
DHL Ombud 16:00 1-4 Arbetsdagar

Info om samma dag leverans:
Vi kan inte veta exakt var vi kan leverera samma dag utan det beror på hur belastningen ser ut hos våra fraktleverantörer. I kassan knappar du in ditt postnummer och då kan du se om det går att leverera till din adress samma dag. Vi klarar idag av att leverera ca 98% av våra försändelser samma dag till Sveriges 10 största städer.

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt.Kundservice är bemannad helgfria vardagar måndag till fredag 9.00 - 16.00 (telefontid Måndag 9.00-16.00 och Tisdag - Fredag 9.00 - 13.00)

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket