TheraGO knäskydd med skena
TheraGO knäskydd med skena
TheraGO knäskydd med skena

TheraGO knäskydd med skena

1 299 kr

TheraGO är ett anatomiskt knäskydd med skenor för extra stabilitet och kontroll av en instabil knäled. Läs mer
Extra stabila ledade skenor på in- och utsidan
Justerbara dubbla bandsystem för extra kontroll
Hög grad av kompression och smidighet

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding!" Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

Smidigt knäskydd med skenor för extra stabilitet

TheraGO är ett smidigt knäskydd med en total höjd på 31 cm. Skyddet har två stabila skenor placerade på in- och utsidan av knäleden för extra stabilitet. Skenorna är tillverkade av stark aluminium med låg vikt och har en fullt rörlig dubbelled för att tillåta normal rörelse i knäleden i böjning och sträckning men samtidigt skapa extra stabilitet i sidled.

Justerbara bandsystem för individuell anpassning

De två bandsystemen som sitter runt lår och vad har som funktion att öka skenornas stabiliserande egenskaper. Banden spänns cirkulärt och fixeras med hjälp av kardborre. Fördelen med justeringen är att knäskyddets egenskaper går att anpassas individuellt. Om banden spänns hårdare ökar skenans fixering och därmed de stabiliserande egenskaperna.

Hög komfort och kompression
Knäskyddet är tillverkat av en unik kompressionstextil bestående av fyra olika textilfibrer med varierande elasticitet. Kombinationen av högelastiska och stumma textilfibrer ger ett knäskydd med hög komfort och extra hög kompression i samma konstruktion. Materialet är rundstickat helt utan sömmar för att minimera risken för skav och obehag. Materialet och konstruktionen ger ett extra smidigt knäskydd som inte påverkar knäledens rörelseförmåga men som ger ett extra effektivt skenförstärkt stöd.

Extra stöd för knäskålen

Runt knäskålen på skyddets framsida sitter en inmonterad pelott som skapar ett extra stöd runt knäskålen vid problem med en överrörlig instabil knäskål.

Skötselråd

Skenorna sitter i öppningsbara fickor och kan tas ur vid tvätt. Om rörligheten i skenan minskar efter en längre tids användning kan ledcentrat behöva smörjas. Det görs enklast med vanlig symaskinsolja i samband med att skenan tas ur sin ficka.

Knäskyddet tvättas i 30° handtvätt och ska lufttorka. Se till att stänga kardborrebanden inför tvätt för att minska risken för slitage.

 

Dubbla stabiliserande skenor

De stabila skenorna är tillverkade av aluminium och sitter placerade över in- och utsidan av knäleden för ökad sidostabilitet.

Dubbla stabiliserande skenor

Justerbara bandsystem

Bandsystemen över lår och vad möjliggör individuell justering av skenorna över knäleden. Ju mer banden spänns, desto mer stöd och kontroll. Banden fixeras med kardborreband.

Justerbara bandsystem

Unik kompressionstextil

TG kompressionstextil består av elastiska och oelastiska textilfibrer för optimal smidighet och formstabilitet. Materialet är endast 1 mm tjockt och rundstickat för att undvika skavande sömmar.

Unik kompressionstextil

Vanliga frågor

Silikonpelotten skapar lätt stabilisering av knäskålen och motverkar även tryck över knäskålen vid användning.

Vi rekommenderar 30° handtvätt. Skölj upp produkten och låt den lufttorka innan användning.

Ja. Skenorna är placerade i en skyddande ledficka som är öppen upptill och kan tas ur vid tvätt eller inspektion av leden.

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten