Knäskydd GenuPlus
Knäskydd GenuPlus

Knäskydd GenuPlus

1 899 kr

Knäskydd GenuPlus är utvecklat för att stödja knät vid patellära problem med hög grad av komfort Läs mer
Justerbart stöd vid knäskålsproblem
Lätt kompression och stöd runt knäleden
Silikonpelott för extra stöd och stabilitet

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding!" Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

Knäskydd för knäskålsrelaterade problem

GenuPlus är ett anpassningsbart knäskydd för problem över knäledens framsida, på bakom eller under knäskålen. Knäskyddet är tillverkat av ett kompressionsgivande material och kombinerar stöd och stabilitet av knäskålen. Det kompressionsgivande materialet bidrar till att ökad kompressionen över knäleden och motverkar lätt svullnad samtidigt som det ger ett lätt stöd i belastat läge. 

På in och utsidan av knäleden sitter det två flexibla metallskenor tillverkade av rostfritt stål. Skenorna tillför knäskyddet extra stabiliserande egenskaper men påverkar inte knäledens rörelseförmåga överhuvudtaget. De flexibla skenorna är mjuka och kommer successivt vid användning att forma om sig efter knäledens kontur för extra smidighet och en exakt passform. 
Knäskyddet är tillverkat av en materialkomposition av polyamid och elastan för extra bra komfort. 
Över knäskyddets framsida runt knäskålen sitter en silikonpelott. Pelotten har som en knäskålsstabiliserande funktion för att ge extra stöd åt knäskålen. 

På knäskyddet baksida sitter ett stumt bandsystem som förbinder nedre delen av knäskyddets silikonpelott. Banden ger en möjlighet att öka respektive minska graden av stöd genom att enkelt kunna justera spänningen på bandet. Genom att öka bandspänningen på justeras graden stöd, banden ger möjlighet till individuell anpassning och kan enkelt spännas hårdare eller lösare för att uppnå önskad effekt. 

Använd med fördel GenuPlus vid knäskålsrelaterade problem så som,
PFSS - patellofemoralt smärtsyndrom
Chondromalacia Patella
Lättare instabilitetsproblem i knäskålen
Schlatter
Hopparknä

Rekommenderat tvättråd är 30° handtvätt, låt knäskyddet lufttorka innan användning.
Undvik externa värmekällor som kan skada textil och silikonpelotter.

 

Vanliga frågor

Svar. Måtten som behövs är omkretsmåttet runt låmuskeln ca 15 cm ovanför knäleden och omkretsmåttet runt vaden ca 10 cm nedanför. Ta de båda måtten in i storlekestabellen så hittar ni rätt storlek.

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten