• Lumback Stabil
  • Lumback Stabil
  • Lumback Stabil

Lumback Stabil

1 299 kr

Ryggstöd Lumback Stabil är ett högkvalitativt ryggstöd tillverkad av elastisk mikrofiber av högsta kvalitet. 4 stabila ryggskenor placerade i ländryggen avlastar ländryggen effektivt Läs mer
Extra stabilitet med flexibla skenor
Överlägsen komfort och ventilation
Stabiliserande band för optimal justering

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding! " Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

Stabilt ryggstöd med optimal komfort

Lumback Stabil är ett högklassigt ryggstöd tillverkad av mjuk, borstad mikrofiber med hög grad av kompression för optimal funktion i kombination med överlägsen komfort. 
Ryggstödet har fyra stycken avlastande skenor i ländryggen för att på bästa sätt avlasta vid smärta och problem i ländryggen. Skenorna är tillverkade av PE plast som är ett extremt starkt material med full flexibilitet. Flexibiliteten i skenorna gör att de automatiskt formar sig efter ländryggens profil vilket ger förstärkt effekt av skenornas avlastande och stabiliserande funktioner. Skenorna sitter placerade i skenpar med två skenor på höger och två skenor på vänster sida av ryggraden. Skenparen säkerställer rätt mängd stabilitet i ländryggen för att uppnå avlastning och stöd. 

Ryggstödet Lumback Stabil har en anatomisk passform vilket säkerställer kompression över hela problemområdet, passformen kan enkelt anpassar med hjälp av kardborreband framtill på produkten. I takt med att ryggstödet spänns hårdare ökar graden av kompression över skenorna vilket medför att ryggstödet klarar av att stabilisera ländryggen effektivare. 
På produkten sitter två stycken extra stabiliserande bandsystem som är placerade utanför de flexibla skenorna. Bandsystemen ger möjlighet att ytterligare förstärka stödet över ländryggen och ju hårdare banden spänns desto högre kompression och stöd uppnås. 

Fördelen med en kombination av kompressionsgivande material, avlastande skenor och justerbara bandsystem ger ett ryggstöd som kan användas och justeras för olika situationer med olika behov av stöd och stabilitet. 
Lumback Stabil är konstruerad av material med absolut kvalitet och komfort. Mikrofibern är en extra mjuk karaktär och är borstad för en mjukare och komfortablare upplevelse. Kardborrebanden är tillverkad med mikrohake med extremt låg profil vilket ger en stark och smidig konstruktion som kan bäras under normala kläder. Mikrohaken har även en extremt stark fästförmåga men en förenklad avtagning även vid nedsatt greppförmåga i hand och fingrar. 
För att underlätta applicering av ryggstödet har produkten två greppvänliga fingergrepp insydda i framkanten på ryggstödet. Greppen underlättar applicering utan behov av att greppa ryggstödets kardborreband med fingerkraft. 

Ryggstödets höjd framtill över magen är 17 cm och höjden över ländryggen är 26 cm. 
Ryggstödet skall handtvättas i 30° handtvätt och lufttorka innan användning. Tvätta ryggstödet med kardborren stängd så minimeras slitaget på kardborrens fästförmåga. 

Alla material i Lumback Stabil är Öko-Tex 100 godkända vilket garanterar att produkten är helt fri från hälsofarliga ämnen. 

Vanliga frågor

Svar. Man kan enkelt justera stödet genom att anpassa graden av spänning på de extra stabiliserande banden på produkten. Genom att spänna dem hårdare kommer kompression att öka över banden

Svar. ÖKO-TEX är ett miljöcertifikat för material och innebär att samtliga material i produkten är fria från hälso och miljöfarliga ämnen.

Svar.Måttet skall tas över höften enligt illustrationen i storlekstabellen. Om man hamnar mellan två storlekar så skall man välja den mindre storleken utifrån att produkten är tillverkad av elastiska material som kan töja sig en aning efter en längre tids användning.

Svar. Höjden på ryggstödets front är endast 17 cm och 26 cm mitt över ryggstödets bakre parti.

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten