• Hållningsväst EXTO Beige
  • Hållningsväst EXTO Beige
  • Hållningsväst EXTO Beige

Hållningsväst EXTO Beige

799 kr

Hållningsväst EXTO™ beige färg är en hållningsväst som effektivt bidrar till bättre hållning. Västen är fullt justerbar och kan användas utan begränsningar. Läs mer
Effektiv hållningsväst för bättre hållning
Fullt justerbart hållningsstöd | Enkel inställning
Unik konstruktion extremt enkel användning

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding! " Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

Hållningsväst EXTO™ för bättre hållning beige

Hållningsvästen är en unik dynamisk hållningsväst som effektivt hjälper kroppen till långsiktigt bättre hållning. Den primära funktionen återför axlar, bröstrygg och nacke i en så kallad neutralposition vilket medför mindre stress och felbelastning i omkringliggande muskulatur. Stress och felbelastning är ofta en bidragande orsak till smärta och problem i bröstrygg, nacke och axelpartiet. Hållningsvästens funktion medför att musklerna kan arbeta i ett neutralt läge utan felställning eller felbelastning. Hållningsväst EXTO™ passar lika bra för män som kvinnor och kan användas vardagligt på arbetet, vid motion eller under träning.

Hållningsväst EXTO™ är en så kallas dynamisk hållningsväst vilket ger effektivt bättre hållning utan risk för att musklerna förslappas. Den dynamiska hållningsvästen är tillverkad av elastiska material vilket bidrar till ett unikt samspel med full muskelaktivitet trots användning av hållningsvästen. EXTO™ Hållningsväst är extremt enkel att använda, placera axelbanden enligt en vanlig ryggsäcksmodell runt höger och vänster axel. Spänn det tunna, mjuka och luftiga midjebandet så att hållningsvästen sitter stadigt och bekvämt.
De två extra banden på hållningsvästens midjeband sitter i direkt anslutning till axelbanden för att enkelt och smidigt möjliggöra anpassning av hur mycket stöd hållningsvästen skall ge.

En dynamisk hållningsväst tillåter full justering av graden av hållningsstöd och kan i samma produkt ge allt från lätt hållningskorrigering till extra effektivt stöd i samma produkt. Axelbanden motverkar effektivt att axlarna faller framåt, en vanlig orsak till dålig hållning. Tack vare hållningsvästens unika konstruktion motverka EXTO™ effektivt att axlarna faller framåt och bidrar därmed till omgående bättre hållning.

Hållningsvästen har tre silikonband applicerade på insidan av hållningsvästen, silikonbanden har för funktion att ytterligare fixera hållningsvästens nedre del och bidrar till optimal fixering av produkten även vid kraftigare fysisk aktivitet eller vid användning i samband med arbete i intensiva och rörliga miljöer. EXTO™ har en förstärkt ryggplatta för att bättre stabilisera bröstrygg, axlar och nacke. Ryggplattan har två skenor som bidrar till effektivare möjlighet till optimalt stöd och kontroll. EXTO™’s axelband är tillverkade av ett semielastiskt Lycra material som inte tar mer plats under kläderna för kvinnor än en vanligt sport-Bh eller för män som ett tunnare linne. Axelbanden är speciellt konstruerade för att inte orsaka skav eller obehag i och runt armhålan, de speciella materialvalen och den extremt tunna konstruktionen säkerställer optimal användarkomfort. 

EXTO™ är en helt unik dynamisk hållningsväst, med en överlägsen passform och ett noga urval av endast de bästa materialen 

Unik hållningsväst med unika justeringsmöjligheter

Tekniskt utvecklad hållningsväst med överlägsen justering och anpassningsmöjlighet för enkel och snabb förändring av hållningsstödet under användning. Banden spänns individuellt för bästa anpassning och stöd

Unik hållningsväst med unika justeringsmöjligheter

Tillåter justering av sida oberoende av den andra sidan

Exto har en helt unik konstruktion som tillåter justering av stödet oberoende av höger eller vänster sida vilket ger ytterligare möjligheter att anpassa stödet 100% individuellt både avseende mängden hållningsstöd samt även vid behov olika stöd beroende på upplevt problem och behov höger eller vänster sidan.

Tillåter justering av sida oberoende av den andra sidan

Tillverkad av mjuk och andningsaktiva material för optimal komfort

EXTO är tillverkat av ett unikt andningsaktiv material som leder fukt bort från huden. Den mjuka, elastiska och behagliga materialbasen är utvecklad för bästa möjliga komfort och maximal tryckavlastning för minimala problem med skav och obehag.

Tillverkad av mjuk och andningsaktiva material för optimal komfort

Vanliga frågor

EXTO™ är en helt ny typ av dynamisk hållningsväst med stora justeringsmöjligheter för individuell anpassning. Runt axlarna sitter en mjuk elastisk "sele" som sitter ihop med två extra dragband placerad runt midjan. Genom att anpassa dragbanden ger EXTO™ hållningsväst en fullt justerbar hållningskorrigering. Om du önskar mera stöd så spänns banden hårdare samtidigt som om du släpper upp banden så blir det mindre stöd.

Ja, hållningsvästen är extremt enkel att använda och kan steg för steg appliceras på absolut enklaste sätt. Axelbanden appliceras som en vanlig ryggsäck och banden fästes med kardborre.

Silikonbanden hjälper till att ytterligare fixera hållningsvästen vid rörligare aktivitet så som kroppsarbete eller motion.

Vi rekommenderar att du använder en tunnare tröja eller linne mellan hållningsvästen och huden, det gör att du inte behöver tvätta hållningsvästen lika ofta då du regelbundet byter din tröja.

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten