• ChestRest Universal

ChestRest Universal

599 kr

ChestRest är en helt unik produkt för optimal position och extra stöd av bröstryggen i ett bilsäte. Läs mer
Unik distansplatta för extra stöd
Förbättrar positionen för personer <180 cm
Använd i kombination med ett svankstöd

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding! " Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

ChestRest bröstryggsstöd för bilsätet

Ett bilsäte är inte alltid optimalt för personer under medellängd då majoriteten av bilsätena är konstruerade för personer över medellängd ca 180 cm. Är man kortare än 180 cm hamnar ofta huvudet mot nackstödet på ett mindre fördelaktigt sätt som i vissa fall kan orsaka att huvudet tryck framåt, nacken får en ogynnsam vinkel så kallad gamnacke samt att bröstryggen inte stödjs på ett korrekt och komfortabelt sätt. Chestrest är en mjuk distansplatta som effektivt stödjer bröstryggen och distanserar bröstryggen några centimetrar för att säkerställa att huvudet hamnar i en korrekt position i förhållande till bilsätets nackstöd. Chestrest är utrustad med två band som på enklaste sätt läggs över bilsätet för att säkerställa korrekt användning och underlätta justering i höjdled för ett korrekt stöd och maximal komfort. 
ChestRest används med fördel tillsammans med ett svankstöd för att på bästa sätt stödja länd- och bröstrygg samtidigt vid problem med ryggen under bilkörning. 

Vanliga frågor

Svar.ChestRest är en distansplatta som stödjer bröstryggen i ett skålformat bilsäte. Plattan som läggs över rygggstödet och placerar bröstrygg och huvud i ett gynnsammare läge mot sätets nackstöd.

Svar. Problemet med de flesta fordonssäten är att de är utvecklade för personer över medellängd, 180 cm. Är man kortare hamnar huvudet mot nackstödet med effekten att huvudet trycks framåt och skapar en ogynnsam vinkel som kan orsaka problem.

Svar. I regel inte, om du är över medellängd uppstår inte samma problem med att huvudet trycks framåt och då är ChestRest inte nödvändig att använda.

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten