• Qmed massagepistol
  • Qmed massagepistol
  • Qmed massagepistol

Qmed massagepistol

1 934 kr

Lättanvänd massagepistol för effektiv mjukdelsmassage för idrott och motionär oavsett var du befinner dig.  Läs mer
6 olika massageprogram och hastigheter
Brett urval av tillbehör medföljer
Låg ljudnivå och enkel hantering

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding! " Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

Massagepistol Qmed Active

Massagepistol Qmed är en kraftfull och kompetent vibrationsenhet för förbättrad och förenklad muskelmassage av hela kroppens muskelgrupper och lämpar sig optimalt för idrottare och motionären som upplever muskelstelhet i vardagen och efter träning.
Enhetens enkla hantering och användning ger möjlighet till för effektiv massageeffekt oavsett muskelgrupp och åtkomst. Handtaget är försett med en gummiyta för ett förbättrat grepp. 
Med 6 olika program regleras enhetens frekvens enkelt och effektivt med hjälp av touchknapparna på enhetens baksida. Displayen är enkel att använda och ger möjlighet att ändra program och frekvens med endast ett knapptryck. Enheten klarar av att massera från 1200 rpm vilket ger en långsam massageeffekt till 3200 rpm som ger högre intensitet och effekten.
Det breda anpassningsmöjligheterna av olika hastigheter ger möjlighet att ställa in enheten efter önskad effekt, frekvens i förhållande till olika muskelgrupper.

Enheten levereras med 6 olika massagehuvuden med olika egenskaper och funktion och som enkelt kan bytas ut beroende på önskad effekt och muskelgrupp.

Sfärisk huvud - 2 olika storlekar med en formstabilt skum och lämpar sig speciellt för större muskelgrupper över hela kroppen.
Vågigt huvud - en storlek av hårdplast för ytlig massage av muskelvävnaden
Delat huvud - en storlek tillverkad av hårdplast för att intensifierad massage i dubbel bemärkelse
Spothuvud - en storlek av hårdplast för triggerpunktsmassage med riktad effekt.
Platthuvud - en storlek tillverkad av hårdplast för stora eller mindre muskelgrupper. Det platta huvudet ger extra bra kontakt med muskeln för korrekt massage

Massagepistolen levereras med en praktisk väska för enheten, de olika huvuden och laddare för säker förvaring och enkel förflyttning.
Enheten skall endast användas för muskelmassage och det är rekommenderat att rådfråga behandlande fysioterapeut eller liknande innan användning under ex graviditet, diabetes eller andra komplikationer.

Enkel justering och hantering

Den smarta och enkla displayen indikerar tydligt vilket massageläge som används samt batterinivå i realtid. 

Enkel justering och hantering

Flera olika massagehuvuden för komplett mjukdelsmassage

Pistolen levereras med 6 olika massagehuvuden för bred massage för kroppens större muskelgrupper till triggerpunktsmassage och ett unikt Y-huvud för massage på in- och utsidan av ryggraden utan beröring av hård struktur. 

Flera olika massagehuvuden för komplett mjukdelsmassage

Ergonomisk design och enkel förvaring

Den smarta och enkla designen ger en väl balansera massagepistol för bästa effekt. Levereras i en praktisk väska med plats även för alla massagehuvuden och laddaren. 

Ergonomisk design och enkel förvaring

Vanliga frågor

Enheten är 40 cm hög och 23 cm lång med ett handtag på 12 cm

På enklaste sätt genom att dra av huvudet rakt ut från infästningen och på samma sätt tryck in det nya huvudet med handkraft

Qmed modellen har totalt 36 olika lägen för en optimal anpassning beroende på dina unika behov och problem. 

Massageapparaten har 6 nivåer för hastighetsjustering mellan 1200 till 3200 rpm

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten