Armbågsskydd SELF | Rehaboteket
armbågsskydd
armbågsskydd

Armbågsskydd med extra smidighet

  •  379 kr 

Armbågsskydd Self är en tunn och smidig produkt för kompression av armbågsleden vid problem och svullnad i armbågen. 

Läs mer

  • Kompression runt armbågsleden
  • Smidighet och god andningsaktivitet
  • Rundstickad anatomisk passform
I lager
Gratis byten
Lev tid: 0-2 dagar

Armbågsskydd SELF

Armbågsskydd SELF är ett extra smidigt armbågsskydd konstruerat med en anatomisk passform för funktion, komfort och smidighet.
SELF kombinerar kompression runt armbågsleden med smidighet och är tillverkat med en rundstickad konstruktion utan sömmar.

Armbågsskydd SELF's  konstruktion i kombination med en materialkomposition bestående av 70 % polyamid och 30% elastan säkerställer kompression över hela leden trots dess extremt tunna, luftiga och smidiga konstruktion. Materialet med polyamid och elastan säkerställer slitstyrka och bibehåller kompression över tid. Total materialtjocklek är endast 1 mm vilket gör armbågsskydd SELF till marknadens tunnaste skydd med  kompression och fungerar oavsett vardag eller idrott/motion. Den tunna och luftiga konstruktionen gör att armbågsskyddet kan användas vardagligt på arbetsplatsen som likväl vid idrott och motion utan begränsningar.

Armbågsskyddet är en cirkulärt maskinstickad produkt och är helt fri från sömmar, kantband, kardborre och andra störande material komponenter vilket ger ytterligare en extrem smidighet vid användning. 
Den unika rundstickade tillverkningsmetoden i kombination med den anatomiska passformen samt minimalt med sömmar ger extra hög kompression utan risk för skav eller obehag.

Använd SELF armbågsskydd vid,
- Behov av extra kompression runt armbågen 
- Lokal smärta och inflammation i och runt armbågsleden
- Återkommande lokal svullnad och generella problem armbågen
- Vid tennis och golfarmbåge utan behov av avlastning

Self fungerar lika bra på höger som vänster armbåge.
Skyddet skall handtvätts i 30° handtvätt med ett milt tvättmedel, skölj produkten efter tvätt och låt fotledsstödet lufttorka innan användning. Produkten får inte torktumlas

SELF armbågsskydd säljs per styck och finns i storlekarna XS – XL, måttet skall tas lokalt runt armbågsleden.  

Egenskaper

Stabilitet

2

Kompression

5

Avlastning

2

Värme

1

Storlekstabell

Storlek Omkretsmått runt armbågsleden (cm)
X-Small 20 - 23 cm
Small 23 - 27 cm
Medium 27 - 31 cm
Large31 - 35 cm
X-Large35 - 40 cm

Måttinstruktioner

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Hur skall jag mäta in armbågsskyddet för att hitta rätt storlek för mig. 
Svar. Omkretsmåttet skall tas mitt över armbågsleden för att hitta rätt storlek 

Fråga. Fungerar SELF armbågsskydd lika bra på höger som vänster armbåge?
Svar. Ja, SELF är inte höger eller vänsteranpassade och fungerar lika bra oavsett sida. 

Stopptider för utleverans idag

Tjänst Fraktsätt Stopptid Levtid
Postnord Brevlåda eller Ombud 16:30 1-2 Arbetsdagar
Budbee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Budbee Box Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Airmee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox Paketbox 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox home Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
DHL Ombud 16:00 1-4 Arbetsdagar

Info om samma dag leverans:
Vi kan inte veta exakt var vi kan leverera samma dag utan det beror på hur belastningen ser ut hos våra fraktleverantörer. I kassan knappar du in ditt postnummer och då kan du se om det går att leverera till din adress samma dag. Vi klarar idag av att leverera ca 98% av våra försändelser samma dag till Sveriges 10 största städer.

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt.Kundservice är bemannad helgfria vardagar måndag till fredag 9.00 - 16.00 (telefontid Måndag 9.00-16.00 och Tisdag - Fredag 9.00 - 13.00)

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket