Ortopediska inlägg Hallux T
Ortopediska inlägg Hallux T
Ortopediska inlägg Hallux T
Ortopediska inlägg Hallux T
Ortopediska inlägg Hallux T

Ortopediska inlägg Hallux T

1 499 kr

Hallux Total är extra stabil inlägg tillverkade av kolfiber för extra stöd vid problem i stortåleden. Hallux Total underlättar avvecklingen vid stel stortåled. Läs mer
Stötdämpande kolfibersula för problem i stortåleden
Extremt tunn för alla skor | Säljs Per Par
Extra stödpelott för mellanfot och framfot

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding!" Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

Inlägg Hallux Total vid problem i stortåleden

Hallux Total är funktionellt inlägg speciellt konstruerat för att stabilisera och underlätta normal belastning och gång vid problem med stortåleden. Inlägget är tillverkat av starkt men extremt tunn kolfiber för extra stöd runt hälen, i mellanfoten och över framfoten i samma inlägg.  Inlägget är speciellt konstruerat för att underlätta ett normalt gångmönster vid problem Vid stelhet i stortån försvåras möjligheten att avveckla steget vilket ofta påverkar det normala steget negativt, inläggets styva undersida av kolfiber underlätta avvecklingsfasen i steget. Kolfibern fungerar även som en flexibel fjäder som hjälper till i frånskjutsfasen i steget och underlättar avvecklingen. 

Hallux Total är klädd med ett luftigt konstskinn för en mjuk upp komfortabel känsla. Mellanskiktet i inlägget är tillverkat av stötdämpande poron. Kombinationen av kolfiberns hårda och styva egenskaper med poronets stötdämpning gör Hallux Total till ett unikt ortopediskt inlägg för alla situationer. Inlägget har även ett väl upparbetar mellanfotsstöd för extra stöd i hålfoten och är utrustad med integrerad främre pelott som hjälper till att lyfta och avlastar framfoten. Kombinationen av en främre pelott och den kolfiberförstärkta framfoten för Hallux Total till ett optimalt ortopediskt inlägg för problem med artros i stortån och framfoten.  Hallux Total är ett extremt smidigt ortopediskt inlägg med en tjocklek på 3,5 mm så fungerar inlägget i alla skor. Inlägget ersätter den befintliga innersulan i skorna och kan användas i alla skor oavsett vardagsmodell eller motionsskor. 

Kolfiberinlägg för avlastning och flex

Hallux T är en ortopedisk sula för dig med  problem i stortåleden orsakat av artros i ståleden, hallux rigidus eller hallux limitus. Den hårda styva kolfiber sulan minskar belastningen över stortån och underlättar ett normalt steg utan smärta.

Kolfiberinlägg för avlastning och flex

Avlastar stortåleden och lyfter främre fotvalvet

Kolfilberskenan minskar belastningen över stortåleden och framfoten samtidigt som den integrerade framfotspelotten lyfter främre fotvalvet för effektiv avlastning. 

Avlastar stortåleden och lyfter främre fotvalvet

Förstärker och förbättrar platta skor

Den extremt starka kolfibern förstärker och minskar belastningen över framfoten i samband med belastning i vanliga skor. Sulans vridstyvhet hjälper till att avveckla steget med förenklad och minskad belastning över framfoten. 

Förstärker och förbättrar platta skor

Vanliga frågor

Ja, med fördel. Många vardagsskor har en plattare form som kan vara svårt för en person med stel stortåled att gå i. Hallux Totals styvhet skapar en minskad belastning över framfoten och stortåleden och är endast 4 mm tjock och tar inte mera plats än skons befintliga innersula.

Det ortopediska inlägget Hallux T säljs altid per par med en sula för höger och vänster fot.

Skovalet är en väldigt viktig del av lösningen för problem med hallux rigidus och hallux limitus, stel stortåled med begränsad rörlighet. En sko med en riktigt rullsula över framfoten kommer att hjälpa till att avveckla steget mer i rörelse vilket i sin tur minskar belastningen över framfoten. Om skon inte har en så kallad framfotsulle så är kolfibersulor eller andra styva sulor till för att försöka skapa liknanden förhållanden i vanliga skor med effekten av minskad belastning och förenklad avveckling över framfoten. 

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten