Armbågsskydd SRX
Armbågsskydd SRX

Armbågsskydd SRX

359 kr

Armbågsskydd tillverkat av värmande och stabiliserande SRX för optimal funktion i en smidig konstruktion Läs mer
Anatomisk passform och konstruktion
SRX material för värme och kompression
Ökar cirkulationen lokalt i armbågsleden

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding!" Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

Armbågsskydd för stabilitet, värme och stöd

Armbågsskydd med anatomisk design för god stabilitet och kompression av armbågsleden. Armbågsskyddet är tillverkat av 3 mm SRX material med värmande och stabiliserande egenskaper som bidrar till att lokalt öka genomströmningen i muskulaturen. SRX är även ett skyddande material som även ger ett bra skydd vid slag och stötar om armbåge ömmar lokalt.

Skyddet är konstruerat på ett unikt sätt för extra smidighet och funktion. Med tre olika materialdelar över armbågen skapas ett armbågsskydd med en optimal anatomisk passform och samtidigt en överlägsen smidighet för att inte störa armbågens rörlighet vid användning. Insidan av skyddet är tillverkat i ett helt stycke och ger ett slät och heltäckande stöd i armbågens armveck. 

Armbågsskyddet tillför även lokal kompression över hela leden, kompressionen hjälper till att minska svullnad som ofta leder till minskad rörelse i armbågsleden. 
Kardborrknäppningen upptill på överarmen ger möjlighet till enkel och smidig anpassning av armbågsskyddet för optimal funktion och komfort vid användning. 

Vanliga frågor

Svar. Ja, armbågsskyddet är tillverkat av SRX som är ett stötdämpande material och täcker hela armbågsleden.

Svar. Tvätta skyddet vid behov i 30° handtvätt och låt skyddet lufttorka innan användning?

Svar. Armbågsskyddet är tillverkat av SRX ett värmeisolerande material som motverkar nedkylning vintertid. Armbågsskyddet kommer att hålla armbågsleden varm även under årets kallare årstider.

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten