Armbågsskydd NeoTex kompressionsgivande och värmande
armbagsskydd
armbagsskydd

Armbågsskydd för stabilitet, värme och stöd för armbågsleden

  •  249 kr 

Armbågsskydd tillverkat av värmande och stabiliserande NeoTex för optimal funktion med en smidig anatomisk konstruktion Läs mer

  • Anatomisk passform
  • NeoTex material för värme och kompression
  • Ökar blodcirkulationen lokalt i armbågsleden

Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding!

I lager
Fri frakt & gratis byten
Lev tid: 0-2 dagar

Stabiliserande armbågsskydd

Armbågsskydd med optimal anatomiskt design för att uppnå god stabilitet och kompression av en smärtande armbågsled. Armbågsskyddet är tillverkat av NeoTex, ett värmande och stabiliserande material som bidrar till att lokalt öka genomströmningen i muskulaturen. NeoTex är även ett skyddande material som även ger ett bra skydd vid slag och stötar om armbåge ömmar lokalt.

Armbågsskyddet tillför även lokal kompression över hela leden, kompressionen hjälper till att minska svullnad som ofta leder till minskad rörelse i armbågsleden. Armbågsskyddet är konstruerad i en unik tre delad design för att inte påverka armbågsledens normala rörelse samt att säkerställa armbågsskyddets kompression över leden. 

Kardborrknäppningen upptill på överarmen ger en enkel och smidig anpassning av armbågsskyddet för optimal funktion och komfort vid användning. 
 

Egenskaper

Stabilitet

3

Kompression

2

Avlastning

1

Värme

4

Storlekstabell

StorlekOmkretsmått runt armbågen cm
X-Small20 - 23 cm
Small23 - 25 cm
Medium 25 - 28 cm
Large 28 - 31 cm
X-Large31 - 33 cm

Måttinstruktioner

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Jag har en slemsäckinflammation i armbågen och är väldigt känslig för stötar. Kan detta armbågsskydd vara lämpligt för mig? Jag vill inte ha något klumpigt armbågsskydd utan skall kunna använda det dagligen!
Svar. Ja, armbågsskyddet är tillverkat av NeoTex ett stötdämpande material och täcker hela armbågsleden.

Fråga Hur skall jag tvätta mitt armbågsskydd?
Svar. Tvätta skyddet vid behov i 30° handtvätt och låt skyddet lufttorka innan användning? 

Fråga. Jag får ont i armbågen när jag arbetar utomhus vintertid, tror att det kommer från kylan. Hur fungerar armbågsskyddet vintertid?
Svar. Armbågsskyddet är tillverkat av NeoTex ett värmeisolerande material som motverkar nedkylning vintertid. Armbågsskyddet kommer att hålla armbågsleden varm under kallar årstider. 
 

Stopptider för utleverans idag

Tjänst Fraktsätt Stopptid Levtid
Postnord Brevlåda eller Ombud 16:30 1-2 Arbetsdagar
Budbee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Budbee Box Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Airmee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox Paketbox 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox home Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
DHL Ombud 16:00 1-4 Arbetsdagar

Info om samma dag leverans:
Vi kan inte veta exakt var vi kan leverera samma dag utan det beror på hur belastningen ser ut hos våra fraktleverantörer. I kassan knappar du in ditt postnummer och då kan du se om det går att leverera till din adress samma dag. Vi klarar idag av att leverera ca 98% av våra försändelser samma dag till Sveriges 10 största städer.

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Alltid bemannad kundtjänst per telefon eller mail. Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt och har alltid bemannad kundtjänst måndag till fredag 9.00 – 16.00.

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket