Armbågsskydd NeoTex kompressionsgivande och värmande
armbagsskydd
armbagsskydd armbagsstod

Armbågsskydd för stabilitet, värme och stöd

  •  289 kr 

Armbågsskydd tillverkat av värmande och stabiliserande SRX för optimal funktion i en smidig konstruktion Läs mer

  • Anatomisk passform och konstruktion
  • SRX material för värme och kompression
  • Ökar cirkulationen lokalt i armbågsleden
I lager
Gratis byten
Lev tid: 0-2 dagar

Stabiliserande armbågsskydd

Armbågsskydd med anatomisk design för god stabilitet och kompression av armbågsleden. Armbågsskyddet är tillverkat av 3 mm SRX material med värmande och stabiliserande egenskaper som bidrar till att lokalt öka genomströmningen i muskulaturen. SRX är även ett skyddande material som även ger ett bra skydd vid slag och stötar om armbåge ömmar lokalt.

Skyddet är konstruerat på ett unikt sätt för extra smidighet och funktion. Med tre olika materialdelar över armbågen skapas ett armbågsskydd med en optimal anatomisk passform och samtidigt en överlägsen smidighet för att inte störa armbågens rörlighet vid användning. Insidan av skyddet är tillverkat i ett helt stycke och ger ett slät och heltäckande stöd i armbågens armveck. 

Armbågsskyddet tillför även lokal kompression över hela leden, kompressionen hjälper till att minska svullnad som ofta leder till minskad rörelse i armbågsleden. 
Kardborrknäppningen upptill på överarmen ger möjlighet till enkel och smidig anpassning av armbågsskyddet för optimal funktion och komfort vid användning. 

Egenskaper

Stabilitet

3

Kompression

2

Avlastning

1

Värme

4

Storlekstabell

StorlekOmkretsmått runt armbågen cm
X-Small20 - 23 cm
Small23 - 25 cm
Medium 25 - 28 cm
Large 28 - 31 cm
X-Large31 - 33 cm

Måttinstruktioner

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Jag har en problem i armbågen och är väldigt känslig för stötar. Kan detta armbågsskydd vara lämpligt för mig? Jag vill inte ha något klumpigt armbågsskydd utan skall kunna använda det dagligen!
Svar. Ja, armbågsskyddet är tillverkat av SRX som är ett stötdämpande material och täcker hela armbågsleden.

Fråga Hur skall jag tvätta mitt armbågsskydd?
Svar. Tvätta skyddet vid behov i 30° handtvätt och låt skyddet lufttorka innan användning? 

Fråga. Jag får ont i armbågen när jag arbetar utomhus vintertid, tror att det kommer från kylan. Hur fungerar armbågsskyddet vintertid?
Svar. Armbågsskyddet är tillverkat av SRX ett värmeisolerande material som motverkar nedkylning vintertid. Armbågsskyddet kommer att hålla armbågsleden varm även under årets kallare årstider. 
 

Stopptider för utleverans idag

Tjänst Fraktsätt Stopptid Levtid
Postnord Brevlåda eller Ombud 16:30 1-2 Arbetsdagar
Budbee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Budbee Box Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Airmee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox Paketbox 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox home Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
DHL Ombud 16:00 1-4 Arbetsdagar

Info om samma dag leverans:
Vi kan inte veta exakt var vi kan leverera samma dag utan det beror på hur belastningen ser ut hos våra fraktleverantörer. I kassan knappar du in ditt postnummer och då kan du se om det går att leverera till din adress samma dag. Vi klarar idag av att leverera ca 98% av våra försändelser samma dag till Sveriges 10 största städer.

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt.Kundservice är bemannad helgfria vardagar måndag till fredag 9.00 - 16.00 (telefontid Måndag 9.00-16.00 och Tisdag - Fredag 9.00 - 13.00)

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket