• Relax komfortinlägg
  • Relax komfortinlägg
  • Relax komfortinlägg

Relax komfortinlägg

299 kr

Extra smidigt häl- och hålfotsinlägg med extra stöd och ökad stabilitet i trånga smalare skor Läs mer
Stödjer foten utan att ta plats i skons tåbox
Gör dina skor mjukare, kombinerat stöd och stötdämpning
Naturskinn för en hygienisk och komfortabel upplevelse

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding! " Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

Smidigt dämpande hålfotsinlägg för trånga skor

RELAX är ett extremt smidigt hålfotsinlägg med så kallade ¾ design som innebära att inlägget tar minimalt med plats i skon då den saknar sulan under framfoten. ¾ designen påverkar inte utrymmet i den normalt så trånga framfoten, skons tåbox samt att inlägget inte påverkas av varken skons bredd eller framfotens form. RELAX blir det självklara valet av smidigare stödjande och stabiliserande sulor i skor tillverkade av skinn och skor med lite smalare passform.  

RELAX är tillverkad av ett formstabilt och stötdämpande PU material med ett integrerat valvstöd och hälstöd som ger en kombination av stabilitet och samtidigt upplevs mjukt och stötdämpande. Det skålformade hälpartiet ger stöd runt hälens yttre kanter, det uppbyggda valvstödet har för funktion att stabilisera hålfoten samt den den integrerade framfotspelotten har för funktion att lyfta främre fotvalvet för att därigenom avlasta den främre trampdynan.

Yttermaterialet är tillverkat av naturskinn med en mjuk och sval känsla. RELAX tillverkas i enkelstorlekar för att skapa bästa förutsättningar för stöd, stabilitet och komfort.
 

RELAX, det självklart valet 

Passar i vardagskor, tar minimalt med plats

Den smarta konstruktionen stödjer foten utan att ta plats i skorna, passar även skor med klack.

Passar i vardagskor, tar minimalt med plats

Inbyggt valvstöd och framfotsstöd

Uppbyggnaden i RELAX är speciellt konstruerad för stöd av hålfot och framfot i samma konstruktion

Inbyggt valvstöd och framfotsstöd

Stötdämpande material för ett mjukare steg

Hela sulan är tillverkad av ett stötdämpande PU material som ger ett mjukare steg och förbättrat stöd

Stötdämpande material för ett mjukare steg

Vanliga frågor

Sulor med 3/4 konstruktion är utvecklade för att ta så lite plats som möjligt i vardagskor. Normalt är skons framfot, tåboxen den delen på skon som inte rymmer en sulas tjocklek därav att 3/4 sulorna saknar sulans främre del. 

Nej det gör den inte. En 3/4 sula har fortfarande funktionen för framfotsstöd, pelotten inmonterad. Pelotten stödjer främre fotvalvet och valvbågen men sulan saknar den tunnare delen av sula som tårna vilar på.  

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten