Mitella Omax
Mitella Omax
Mitella Omax
Mitella Omax

Mitella Omax

399 kr

Mitella Omax är utvecklad för extra stöd och avlastning efter skada i axelleden, armen eller armbågen Läs mer
Extra stabil mitella
Tillverkad för extra komfort och ventilation
Fullt justerbar för individuell anpassning

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding!" Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

Omax Mitella för stöd och avlastning

Mitella Omax är en stabil mitella tillverkad av en mjukt och luftig 3-D texil för komfort vid användning.
3-D tex kombinerar mjuk tryckavlastning för hand, handled och underarm i kombination med ventilation i samma material och skapar en komfortabel och justerbar mitella vid behov av avlastning av axel och arm. Mitellan har ett extra mjukt och komfortabelt avlastande band runt nacken som tar upp stor del av vikten av armen utan att skapa skav och obehag i nacken. Bandet är ytterligare försett med en justerbar tryckavlastande platta för att på bästa sätt skapa bästa möjlig komfort i kontakten med nacken. Nackbandet kan anpassar helt individuellt med hjälp av ett integrerat kardborreband som tillåter full justering för att placera armen i en korrekt position. 
I armfickan finns ett insytt tumband, tumbandet är till för att stödja hand och handled vid användning och säkerställer rätt position av handleden. Tumbandet motverkarsnedbelastning av handleden. Tummen appliceras på enklaste sätt i tumbanden vilket säkerställer en rak position av handleden.

Mitellan finns i tre olika storlekar och storleken skiljer i form av längden på mitellans armdel. I valet av storlek måttas underarmens totala längd från armbågens spets till knogen på lillfingret. Om man ligger precis mellan två storlekar väljer man den större storleken för att säkerställa stabiliteten över hela underarmen i mitellans armficka så att den inte är för kort. 

Mitella tvättas på enklaste sätt i 40° handtvätt och skall lufttorka innan användning. Produkten är tillverkad av 40% bomull, 35% polyester samt 25% elastane. 

 

Vanliga frågor

Svar. Nej, tumbandet måste inte användas men det är en fördel vid långvarig användning då hand och handled hamnar i en korrekt position automatiskt.

Svar. Storleken är helt beroende på underarmens längd och

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten