Värmeskydd knä | Köp knäskydd med värme online | Rehaboteket

Knäskydd Värme

Värmeknäskydd är anatomiska knäskydd för att behandla, stabilisera eller avlasta en smärtande knäled. Värmeskydd för knäleden ger knät extra värme för och bidrar till effektiv behandling av ett smärtande eller instabilt knä.
Värmande knäskydd finns i flera olika material med olika anvädningsområden. Materialen har likvärdiga egenskaper i värme men skiljer markant åt i kompressionsgivande funktioner och i dess ventilerande egenskaperna. 

Knäskydd Basic Sport
Knäskydd SRX Sport för stabilitet och värme. Knäskyddet har en anatomisk passform som säkerställer optimal fixering och komfort vid användning
 279 kr 
Storsäljare
Knäskydd med hål
Knäskydd SRX med hål för stabilitet av knäleden. Knäskyddet frilägger knäskålen helt vid problem på, bakom eller under knäskålen
 299 kr 
knaskydd_knastod.jpg
Knäskydd NRX lätt stabilitet och avlastning av knät i ett justerbart smidigt knäskydd med lätt kompression
 399 kr 
Knäskydd med hål
Smidigt knäskydd med öppen knäskål för avlastning och stöd av knäleden med hål för att ta bort tryck över knäskålen
 399 kr 
knäskydd artros i knäleden
Knäskydd CoTEX vid problem med artros. Knäskyddet kan användas vid alla tillfällen
 599 kr 
knaskydd

Knäskydd Pushcare Basic ger stöd av knäleden men en helt unik möjlighet till anpassning och enkel applicering 

 999 kr 
knaskydd_gym

SRX Multi är ett unikt knäskydd konstruerad för extra stöd och optimal passform speciellt utvecklat för cross-fit och multisport.

 399 kr 
Kampanj 30% rabatt
knaskydd

Anatomiskt knäskydd med flexibla mjukskenor för extra kontroll och kompression av knäleden 

 489 kr 699
knäskydd sport

Knäskydd OSport är ett extremt smidigt kompressionsgivande knäskydd för all typ av sport och motion

 399 kr 

Mer om värmeskydd

Värmebehandling av skador och ledproblem är en vanlig behandlingsmetod för minskad smärta. Ett värmeskydd för knäleden finns i flera olika modeller och funktioner för att bättre tillgodose en kombinerad funktion av värme och stöd. 
Alla värmeskydd är tillvkerad för att öka temperaturen under knäskyddet med den direkta effeken av ökad blodcirkulation över skadeområdet. Värmen fokuseras in i muskulaturen och motverkar risken för påverkan från yttre kyla.  Som ett led i den smärtlindrande funktionen av ett värmeskydd för knäleden kombinerar många knäskydd värme med kompression. Kompressionen runt leden ger ett ytterligare stöd och ökad stabilitet av knäleden vilket vanligtvis är en viktig del av funktionen för en stabilare och smärtfri belastning. Värmeskyddens funktion av värme och kompression ger ytterligare funktioner över leden, kompressionen motverka effektivt svullnad i knäleden vilket är den vanligste orsaken till ledstelhet i knäleden. Om leden svullnad minskar knäledens rörelseomfång och knät känns stelt och gör det svårare att belasta.  

Olika material ger olika funktioner 

De olika materialen i knäskydden ger olika grader av värme och kompression. Vårt kompletta sortiment av värmeskydd för knäleden finns i huvudsakligen 4 olika material, alla material ger lokalt värme över leden men har helt skilda ventilerande egenskaper för olika användningsområden. Materialen är NeoTex, AirX, CoTEX samt Sympress och nedan finner ni några av de större skillnaderna mellan materialen. 
NeoTEX är ett neoprenmaterial med isolernaden egenskaper. NeoTEX uppnår den högsta graden av värme under skyddet och har inga ventilerande egenskaper. NeoTEX fungerar optimalt för idrott och aktivitet då värmen under skyddet är en naturlig del av aktiviteten. Ett NeoTEX skydd kan användas även dagligen men skall med fördel ventileras var 4 timme för att säkerställa att huden under skyddet inte blir fuktig
AirX är ett 100% textilmaterial med kompressionsgivande egenskaper. AirX ökar värmen över leden i kombination och i kombination med dess ventilerande egenskaper ger skyddet en torrare känsla vid användning. Ett AirX skydd kan utan problem användas en hela dag utan behov av luftning
CoTEX är ett textilmaterial med lätt värmande egenskaper i kombination med ökad grad av kompression i knäskyddets elastiska funktion. CoTEX materialet är det vanligaste materialet i våra knäskydd som används för extra stöd och kontroll av leden vid smärta och problem.
Sympress är ett helt unikt textilmaterial med värmande egenskaper i kombination med en ultratunn materialtjocklek. Sympress kombinerar värme, kompression och stöd på bästa möjliga sätt.
Ett värmeskydd för knäleden finns i flera olika modeller med eller utan skenor för extra stabilitet och kontroll av knäleden. Rätt modell av knäskydd är helt avgörande för ett optimalt resultat

Vårt erbjudande

Vi på Rehaboteket erbjuder marknadens bredaste sortiment av knäskydd och har alltid flera olika funktionella alternativ att erbjuda för en optimal valmöjlighet i förhållande till dina individuella behov av stöd och kompression.  Alla våra knäskydd lagerförs i egna lager med leverans inom 1-2 dagar.

Behöver du hjälp med att välja knäskydd för dina problem?

Vi på Rehaboteket är väl medvetna om att det kan vara svårt att hitta rätt knäskydd i förhållande till upplevda problem. Av just den anledningen har vi alltid bemannad kundservice med kompetent personal om gärna hjälper till. Ring oss på 08-244734 vardagar mellan 9-16 om det är något som du behöver hjälp med. Vill du inte ringa så går det lika bra att ställa dina frågor till oss på kundservice@rehaboteket.se Rehaboteket är en trygg handelsplats för dig på nätet. Vi är certifierade av Trygg e-handel och tillämpar Klarnas säkra betalningslösningar. Vill du inte betala för varan innan du har tagit emot den så erbjuder vi kostnadsfritt fakturaköp med 14 dagars betalningsvillkor. Vi erbjuder alltid 45 dagars öppet köp så att du i lugn och ro kan prova och utvärdera ditt knäskydd i hemmiljö.