• AirBack Universal
  • AirBack Universal

AirBack Universal

349 kr

AirBack,bästa vännen på resan för den med ont i ryggen. Uppblåsbart svankstöd som tar minimalt med plats. Läs mer
Det perfekta svankstödet för resan
Tar extremt lite plats | Kan vikas ihop
Uppblåsbar och anpassningsbar

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding! " Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

Svankstöd för resa - AirBack

AirBack är ett extremt smidigt svankstöd tillverkad av PVC och som på enklaste sätt blåses upp för att ge stöd i svanken under buss-, tåg- eller flygresan. Stödet fungerar optimalt där ett normalt svankstöd tar för mycket plats och inte kan prioriteras med tanke på annan packning. AirBack är ett innovativt svankstöd i form av en rulle som enkelt kan anpassas till önskad storlek och hårdhet i linje med respektive användares önskade behov av stöd och storlek. Anpassningsmöjligheten mellan 30 - 70 mm i tjocklek är en stor fördel vid användning av AirBack i en trängre stol tex. flygstol. Längden är 380 mm och höjden 120 mm i fullt uppblåst läge. 
AirBack har ett mjukt ytskikt för komfort och fixering i ländryggen vid användning. 

Extremt enkel att använda. Blå upp AirBack till önskad storlek och placera stödet mellan ländryggen och stolsryggen så att det känns bekvämt. Sitt så långt bak på dynan som möjligt och luta er tillbaka. 
Ihop vikt och utan luft får AirBack plats i bakfickan utan några problem, det optimala svankstödet för resan. 

Världens smidigaste svankstöd? Tar minimalt med plats på resan

AirBack tar minimalt med plats på resan och tar inte mer plats än en näsduk. I tak med att ländryggen behöver stöd på resan blåses svankstödet upp på enklaste sätt.

Världens smidigaste svankstöd? Tar minimalt med plats på resan

Reglerbart svankstöd

Ju hårdare AirBack blåses upp desto mera stöd och hårdare karaktär uppnås. Anpassningsmöjligheter mellan 30 - 70 mm i tjocklek är en stor fördel vid användning av AirBack i en trängre stol tex. flygstol.

Reglerbart svankstöd

Fungerar på flyget, på tåget eller i bilen

AirBack unika och innovativa konstruktion tillåter ett korrekt och anpassningsbart svankstöd oavsett var du befinner dig. Passar alla ryggstöd för flyg, tåg och bil.

Fungerar på flyget, på tåget eller i bilen

Vanliga frågor

Behöver du hjälp att hitta rätt. Ring oss för rådgivning så hjälper vi dig hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är av största vikt. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt. 📞 08 - 24 47 34
Hos oss kan du handla enkelt och tryggt. Hitta de varor du behöver, lägg i varukorgen. Fyll därefter i dina leveransuppgifter och välj det leveransalternativ som passar dig bäst. Fyll sedan i betalningsinformation, hos Rehaboteket handlar du säkert via Klarna Checkout. Avsluta med att bekräfta beställningen. Du får sedan en orderbekräftelse till den mail du angivit, där du sedan kan följa din order. Har du några funderingar tveka inte att kontakta oss direkt i chatten, per telefon eller via mail. Kundservice är bemannad helgfria vardagar måndag till fredag 9.00 - 16.00 (telefontid Måndag 9.00-16.00 och Tisdag - Fredag 9.00 - 13.00)
📞 08 - 24 47 34 ✉ kundservice@rehaboteket.se
Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt. När varan har lämnat vårt lager är förväntad leverans mellan 0-2 dagar.
Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmamiljö i stället för en stressig butiksmiljö. Vi har alltid 45 dagars öppet köp för att ytterligare säkerställa att det skall vara enkelt att handla av oss på Rehaboteket. Det enda kravet för retur är att produkten är i samma skick som när du tog emot den vilket den alltid är om man provar hemma med försiktighet.
Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket
Varje produkt har en egen storlekstabell som du kan hitta på produktsida. Där kan du se hur du skall mäta och vilket mått som tillhör vilken storlek.

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten