Vibrerande Massageboll Qmed | Rehaboteket
massageboll
massageboll massageboll

Effektiv massageboll med olika massageeffekter

  •  599 kr 

Effektiv massageboll med tre olika vibrationslägen för muskelmassage vid stela, ömmande muskler efter idrott och motion. 

Läs mer

  • Tre olika massagelägen låg, medel och hög
  • Tillverkad av silikon med profilerad yta
  • Massageeffekt upp till 60 minuter på en laddning

Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding!

I lager
Gratis byten
Lev tid: 0-2 dagar

Vibrerande Massageboll Qmed

Lättanvänd massageboll med vibrationseffekt för anpassningsbar muskelmassage.
Massagebollen har tre vibrationslägen som ger ett brett användningsområde med olika massagefrekvenser och fungerar utmärkt för muskelmassage vid återkommande problem med träningsvärk, muskelstelhet eller lokal ömhet efter omfattande träningspass eller träningsperioder.   
Massagebollen är tillverkad av silikon med en profilerad struktur för ökad muskelmassage vid användning. Massagebollen med tre olika vibrationseffekter för anpassningsbar muskelmassage, de olika inställningarna skapar vibrationer med olika frekvenser från 2000 rpm (långsammare vibration) till 6000 rpm (snabbare frekvens) vilket enkelt går att justeras på ovansidan av massagebollen.

Massagebollen levereras med en praktisk förvaringsväska som även fungerar och underlättar massage av svåråtkomliga muskelgrupper på ryggen. Massagebollen är 10 cm i diameter och tar lite plats i väskan vid behov av massage omgående efter träning och motion.  
Den medföljande ladd kabeln appliceras på enklaste sätt på bollens övre del och full laddning tar ca 2-4 timmar med en total driftstid på ca 60 minuter  i maximal vibrationshastighet.

Teknisk specifikation
Storlek : 10 cm i diameter
Vikt : 360 g
Material : ABS samt silicon
Batteri : DC3.7V 2500 mAh

 

Storlekstabell

Storlek 10 cm diameter
Vikt : 360 gram

Vanliga Frågor & Svar

Stopptider för utleverans idag

Tjänst Fraktsätt Stopptid Levtid
Postnord Brevlåda eller Ombud 16:30 1-2 Arbetsdagar
Budbee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Budbee Box Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Airmee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox Paketbox 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox home Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
DHL Ombud 16:00 1-4 Arbetsdagar

Info om samma dag leverans:
Vi kan inte veta exakt var vi kan leverera samma dag utan det beror på hur belastningen ser ut hos våra fraktleverantörer. I kassan knappar du in ditt postnummer och då kan du se om det går att leverera till din adress samma dag. Vi klarar idag av att leverera ca 98% av våra försändelser samma dag till Sveriges 10 största städer.

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt.Kundservice är bemannad helgfria vardagar måndag till fredag 9.00 - 16.00 (telefontid Måndag 9.00-16.00 och Tisdag - Fredag 9.00 - 13.00)

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket