Knäskydd OSport | Rehaboteket
knäskydd sport
knäskydd sport knäskydd sport knäskydd sport knäskydd sport

Extremt smidigt knäskydd för sport och motion

  •  399 kr 

Knäskydd OSport är ett extremt smidigt kompressionsgivande knäskydd för all typ av sport och motion

Läs mer

  • Extrem smidighet och följsamhet
  • Dubbla FLEX skenor för perfekt passform
  • Cirkulär pelott för extra stöd
I lager
Gratis byten
Lev tid: 0-2 dagar

Knäskydd OSport

Elastiska knäskyddet Osport speciellt utvecklat för all typ av idrott och motion. OSport är ett mjukt och komfortabelt kompressionsskydd av textil med en luftig och behaglig upplevelse. Den totala tjockleken är endast 1,5 mm vilket är extremt tunt för ett skydd med dessa egenskaper. 
Skyddet har dubbla flexibla skenor på in och utsida av knäleden. Skenorna har viss stabiliserande funktion men säkerställer framför allt att knäskyddet behåller sin form under hela användningen.
Skenorna motverkar att materialet faller ihop med effekten av att det veckar sig i exempelvis knävecket under längre tids användning. Framtill över knäskålen sitter en viskoelastisk pelott. Pelotten har för funktion att öka kompressionen i skyddet framifrån i kombination med att öka graden av stabilitet för knäskålen. Den unika kombinationen av dubbla flex skenor och pelott gör OSport till ett optimalt knäskydd vid behov av extra stöd, kompression eller stabilitet för alla olika idrotter.

Skyddet skall handtvättas i 30° handtvätt och lufttorka plant. 

Egenskaper

Stabilitet

3

Kompression

5

Avlastning

3

Värme

1

Storlekstabell

Storlek Omkretsmått runt knät
Storlek 132 - 36 cm
Storlek 236 - 41 cm
Storlek 341 - 48 cm

Vanliga Frågor & Svar

Stopptider för utleverans idag

Tjänst Fraktsätt Stopptid Levtid
Postnord Brevlåda eller Ombud 16:30 1-2 Arbetsdagar
Budbee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Budbee Box Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Airmee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox Paketbox 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox home Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
DHL Ombud 16:00 1-4 Arbetsdagar

Info om samma dag leverans:
Vi kan inte veta exakt var vi kan leverera samma dag utan det beror på hur belastningen ser ut hos våra fraktleverantörer. I kassan knappar du in ditt postnummer och då kan du se om det går att leverera till din adress samma dag. Vi klarar idag av att leverera ca 98% av våra försändelser samma dag till Sveriges 10 största städer.

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt.Kundservice är bemannad helgfria vardagar måndag till fredag 9.00 - 16.00 (telefontid Måndag 9.00-16.00 och Tisdag - Fredag 9.00 - 13.00)

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket