Storsäljare
  • Knäskydd OSport
  • Knäskydd OSport
  • Knäskydd OSport

Knäskydd OSport

399 kr

Knäskydd OSport är ett extremt smidigt kompressionsgivande knäskydd för all typ av sport och motion Läs mer
Extrem smidighet och följsamhet
Dubbla FLEX skenor för perfekt passform
Cirkulär pelott för extra stöd

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding! " Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

Extremt smidigt knäskydd för sport och motion

Elastiska knäskyddet Osport speciellt utvecklat för all typ av idrott och motion. OSport är ett mjukt och komfortabelt kompressionsskydd av textil med en luftig och behaglig upplevelse. Den totala tjockleken är endast 1,5 mm vilket är extremt tunt för ett skydd med dessa egenskaper. 
Skyddet har dubbla flexibla skenor på in och utsida av knäleden. Skenorna har viss stabiliserande funktion men säkerställer framför allt att knäskyddet behåller sin form under hela användningen.
Skenorna motverkar att materialet faller ihop med effekten av att det veckar sig i exempelvis knävecket under längre tids användning. Framtill över knäskålen sitter en viskoelastisk pelott. Pelotten har för funktion att öka kompressionen i skyddet framifrån i kombination med att öka graden av stabilitet för knäskålen. Den unika kombinationen av dubbla flex skenor och pelott gör OSport till ett optimalt knäskydd vid behov av extra stöd, kompression eller stabilitet för alla olika idrotter.

Skyddet skall handtvättas i 30° handtvätt och lufttorka plant. 

Extrem smidighet för idrott och motion

Det tunna elastiska textilmaterialet skapar ett kompressionsgivande ventilerande textilskydd med extrem smidighet vid behov av ett extra stöd för knäleden vid idrott och motion. Den lägre modellen koncentrerar stödet runt knäleden samtidigt som det inte påverkar knäledens rörelseförmåga.

Extrem smidighet för idrott och motion

Integrerad silikonpelott för extra stöd och kompression

Framtill över knäleden sitter en insydd cirkulär silikonpelott som koncentrerar kompressionen lokalt över leden samtidigt som knäskålen avlastas från tryck och obehag.

Integrerad silikonpelott för extra stöd och kompression

Dubbla flexibla skenor för förbättrad formstabilitet

De dubbla insydda skenorna skapar ett stöd för en instabil samtidigt som skenorna motverkar effektivt att materialet sjunker ihop vid högintensiv aktivitet. Skenorna främjas smidighet och påverkar inte knäledens rörelse överhuvudtaget. 

Dubbla flexibla skenor för förbättrad formstabilitet

Vanliga frågor

Ja, Osport är ett textilskydd speciellt utvecklat för idrottslig aktivitet och är tillverkat av luftiga och ventilerande kompressionsmaterialet

Kudden är en så kallad silikonpelott som sitter placerade runt knäskålen och bidrar till extra stöd och avlastning av knäskålen vid aktivitet. Den anatomiska formen ger ett smidigt effektivt stöd av knäskålen i alla situationer.

Ja modellen är inte sidoberoende och fungerar lika bra på höger som vänster knä

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten