Knäskydd med hål Sport Basic öppen patella
Knäskydd med hål
Knäskydd med hål Knestøtte Sport Basic med hull
360 gif 360 logo

Knäskydd Sport med hål för knäskålen - Värme och Stabilitet

  •  209 kr 
  • 279 kr

Knäskydd Sport med hål för stabilitet av knäleden. Knäskyddet frilägger knäskålen helt vid problem med smärta på, bakom eller under knäskålen Läs mer

  • Optimal anatomisk passform
  • Stödjer knäleden vid smärta i knät
  • Avlastar knäskålen effektivt vid problem
I lager
Fri frakt & gratis byten
Lev tid: 1-2 dagar
Payment options klarna

Knäskydd Sport Basic med hål - öppen patella

Knäskydd med hål är ett anatomiskt designat knäskydd med hål för god stabilisering och kompression av en smärtande knäled. Knäskyddet ger ett lätt stöd och lokal värmebehandling över det smärtande området.
Knäskydd Basic är tillverkat av NeoTex, ett kompressionsgivande och stabiliserande material för optimal funktion och användarkomfort.
NeoTex ökar lokalt blodgenomströmningen i knäleden och fungerar samtidigt smärtlindrande över skadeområdet.
Den ”öppna patella”-designen avlastar knäskålen för att undvika tryck och obehag över knäskålen.

Knäskydd Basic är ett anatomiskt designat knäskydd speciellt utvecklat för att ge lätt kompression och stabilitet och värme till ett smärtande knä. 
Knäskyddet ger full rörelsefrihet till knäleden speciellt och är speciellt lämpade vid idrott och aktivitet tack vare den unika konstruktionen.

Den anatomiska designen ger knäskyddet en överlägsen passform vilket leder till att skyddet sitter fixerat över leden, något som är speciellt viktigt vid idrotter med mycket rörelse i leden ex löpning, innebandy fotboll. Alla sömmar på produkten är avsiktligt släta för att inte orsaka något som helst skav vid extrem användning. Insidan av NeoTex materialet är helt slätt för att underlätta rengöring och tvätt av produkten. 
Knäskydd Basic är en vidareutveckling av de gamla klassiska värmeskydden med huvudmaterialet NeoTex för bästa kompression, värme och stabilitet. 

Knäskyddet med hål kan med fördel användas både för höger och vänster knäled. 

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Varför är det ett hål i knäskyddet?
Svar. Hålet frilägger knäskålen och motverkar tryck. Personer med problem på, bakom eller under knäskålen är ofta väldigt känsliga för tryck och hålet tar brt allt tryck effektivt.

Fråga. Jag har problem med att knäskålen lätt går ur led, är detta rätt skydd för mig? 
Svar. Nej, hålet avlastar knäskålen men har ingen knäskålsstabiliserande funktion. Vi har andra knäskydd med knäskålsstabiliserande egenskaper. 

Fråga. Jag har tidigare värmeskydd. Ger detta knäskydd värme över min knäled?
Svar. Ja, knäskydd sport är tillverkat av ett vämeisolerande material NeoTex som effektivt bidrar ökad värme över knäleden och samtidigt bidrar till ökad blodgenomströmning i ledens muslker och ligament. 

Fråga. Hur hittar jag rätt storlek?
Svar. Mät knäleden med utgångspunkt över knäskålen cirkulärt i knävecket och tillbaka på samma punkt över knäskålen på ett lätt böjt knä.

Fråga. Jag har haft flera olika knäskydd tidigare men de har alltid gett mig skav i knävecket. Är detta ett alternativ för mig att testa?
Svar. Ja, skav uppstår ofta av knäskydd med dålig passform. Våra knäskydd har en helt överlägsen anatomisk passform vilket säkerställer en optimal fixering av knäskyddet över knäleden.
Alla våra knäskydd är även helt fria från sömmar i det känsliga knävecket, sömmarna har flyttats 2 cm ut från knäledens centrum vilket minimerar skav och obehag. 

Fråga. Hur tvättar jag knäskyddet?
Svar. Vi rekommenderar att du alltid tvättar skyddet i 30° handtvätt för att minimera slitage på produkten vilket gör att den håller mycket längre. Skölj upp med ett milt tvättmedel och låt det lufttorka

Egenskaper

Stabilitet

3

Kompression

3

Avlastning

3

Värme

4

Storlekstabell

StorlekOmkretsmått runt knäleden (cm)
X-Small29 - 32 cm
Small32 - 35 cm
Medium35 - 38 cm
Large38 - 42 cm
X-Large42- 46 cm
XX-Large46 - 50 cm

Måttinstruktioner

Måttinstruktioner

Relaterade skador

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Alltid bemannad kundtjänst per telefon eller mail. Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt och har alltid bemannad kundtjänst måndag till fredag 9.00 – 16.00.

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem