Knäskydd med hål Sport Basic öppen patella
Knäskydd med hål
Knäskydd med hål Knäskydd med hål
Storsäljare

Knäskydd SRX med hål för knäskålen - Värme och Stabilitet

  •  299 kr 

Knäskydd SRX med hål för stabilitet av knäleden. Knäskyddet frilägger knäskålen helt vid problem på, bakom eller under knäskålen Läs mer

  • Unik anatomisk passform
  • Optimal för sport och idrott
  • Frilägger knäskålen | Lokalt värmande
I lager
Gratis byten
Lev tid: 0-2 dagar

Knäskydd SRX med hål - öppen patella

Knäskydd med hål är ett anatomiskt designat knäskydd med hål för god stabilisering och kompression. 
Skyddet är tillverkat av 3 mm SRX material, ett kompressionsgivande och smidigt material för optimal funktion och användarkomfort. SRX ökar lokalt genomströmningen i knäleden och skapar ett lätt extra stöd utan att störa knäledens rörelse. 
Den ”öppna patella”-designen frilägger knäskålen för att undvika tryck och obehag vid användning. Knäskyddet ger full rörelsefrihet och är speciellt lämpade vid idrott och aktivitet tack vare den unika konstruktionen.

Den anatomiska designen ger knäskyddet en överlägsen passform vilket leder till att skyddet sitter fixerat över leden, något som är speciellt viktigt vid idrotter med mycket rörelse i leden ex löpning, innebandy fotboll.
Alla sömmar på produkten är avsiktligt släta för att inte orsaka något som helst skav vid extrem användning. Insidan av materialet är helt slätt för att underlätta rengöring och tvätt av produkten. 
Knäskyddet kan med fördel användas både för höger och vänster knäled. 

Egenskaper

Stabilitet

3

Kompression

3

Avlastning

2

Värme

4

Storlekstabell

StorlekOmkretsmått runt knäleden (cm)
X-Small29 - 32 cm
Small32 - 35 cm
Medium35 - 38 cm
Large38 - 42 cm
X-Large42- 46 cm
XX-Large46 - 50 cm

Måttinstruktioner

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Varför är det ett hål i knäskyddet?
Svar. Hålet frilägger knäskålen och motverkar tryck. Personer med problem på, bakom eller under knäskålen är ofta väldigt känsliga för tryck och hålet tar bort trycket. 

Fråga. Hur hittar jag rätt storlek?
Svar. Mät knäleden med utgångspunkt över knäskålen cirkulärt i knävecket och tillbaka på samma punkt över knäskålen på ett lätt böjt knä.

Fråga. Hur tvättar jag knäskyddet?
Svar. Vi rekommenderar att du alltid tvättar skyddet i 30° handtvätt för att minimera slitage på produkten vilket gör att den håller mycket längre. Skölj upp med ett milt tvättmedel och låt det lufttorka

Stopptider för utleverans idag

Tjänst Fraktsätt Stopptid Levtid
Postnord Brevlåda eller Ombud 16:30 1-2 Arbetsdagar
Budbee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Budbee Box Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Airmee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox Paketbox 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox home Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
DHL Ombud 16:00 1-4 Arbetsdagar

Info om samma dag leverans:
Vi kan inte veta exakt var vi kan leverera samma dag utan det beror på hur belastningen ser ut hos våra fraktleverantörer. I kassan knappar du in ditt postnummer och då kan du se om det går att leverera till din adress samma dag. Vi klarar idag av att leverera ca 98% av våra försändelser samma dag till Sveriges 10 största städer.

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt.Kundservice är bemannad helgfria vardagar måndag till fredag 9.00 - 16.00 (telefontid Måndag 9.00-16.00 och Tisdag - Fredag 9.00 - 13.00)

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket