Storsäljare
SRX Sport Basic med hål
SRX Sport Basic med hål

SRX Sport Basic med hål

299 kr

Knäskydd SRX med hål för stabilitet av knäleden. Knäskyddet frilägger knäskålen helt vid problem på, bakom eller under knäskålen Läs mer
Unik anatomisk passform
Optimal för sport och idrott
Frilägger knäskålen | Lokalt värmande
Stabilitet
Kompression
Värme
Avlastning

Leveranstid 0-2 dagar.

Knäskydd SRX med hål för knäskålen - Värme och Stabilitet

Knäskydd med hål är ett anatomiskt designat knäskydd med hål för god stabilisering och kompression. 
Skyddet är tillverkat av 3 mm SRX material, ett kompressionsgivande och smidigt material för optimal funktion och användarkomfort. SRX ökar lokalt genomströmningen i knäleden och skapar ett lätt extra stöd utan att störa knäledens rörelse. 
Den ”öppna patella”-designen frilägger knäskålen för att undvika tryck och obehag vid användning. Knäskyddet ger full rörelsefrihet och är speciellt lämpade vid idrott och aktivitet tack vare den unika konstruktionen.

Den anatomiska designen ger knäskyddet en överlägsen passform vilket leder till att skyddet sitter fixerat över leden, något som är speciellt viktigt vid idrotter med mycket rörelse i leden ex löpning, innebandy fotboll.
Alla sömmar på produkten är avsiktligt släta för att inte orsaka något som helst skav vid extrem användning. Insidan av materialet är helt slätt för att underlätta rengöring och tvätt av produkten. 
Knäskyddet kan med fördel användas både för höger och vänster knäled. 

Smidigt knäskydd med öppen patella

SRX knäskydd i en smidig design för optimal komfort och minimal rörelsepåverkan. Knäskyddets öppning framtill frilägger och motverkar tryck mot knäskålen.

Tillverkad av SRX för värmande och kompressionsgivande egenskaper

SRX materialet har värmeisolerande egenskaper som värme och mjukar upp knäleden under användning. Dess elastiska egenskaper skapar även lokal kompression och lätt stöd runt leden under aktivitet.

Unik anatomisk passform för optimal funktion

Den unika passformen säkertäller fixering av skyddet över leden samtidigt som den motverkar risken för skav och obehag. Alla sömmar är helt släta och designade för att förenkla rengöring och hygien.

Vanliga frågor

Svar. Hålet frilägger knäskålen och motverkar tryck. Personer med problem på, bakom eller under knäskålen är ofta väldigt känsliga för tryck och hålet tar bort trycket.

Svar. Mät knäleden med utgångspunkt över knäskålen cirkulärt i knävecket och tillbaka på samma punkt över knäskålen på ett lätt böjt knä.

Svar. Vi rekommenderar att du alltid tvättar skyddet i 30° handtvätt för att minimera slitage på produkten vilket gör att den håller mycket längre. Skölj upp med ett milt tvättmedel och låt det lufttorka

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten