Knäskydd Beige med silikonring för lätt stabilisering av knäleden
4742363006508
4742363006508
360 gif 360 logo

Knäskydd för stöd med silikonring för knäskålen

  •  799 kr 

Knäskydd med silikonring kombinerar stöd av knäleden med stöd för knäskålen. Knäskyddet är tillverkat av mjuk material för optimal användarkomfort i alla lägen Läs mer

  • Stabilitet och avlastning för knäleden vid ex artros
  • Silikonring för extra knäskålsstabilisering
  • Tri-Tex material för optimal användarkomfort
I lager
Gratis byten
Lev tid: 0-2 dagar

Knäskydd Genum Patella med Silikon - Beige

Knäskydd med silikonring ger effektiv stabilisering av en instabil och smärtande knäled vid ex. artrosproblem. Knäskyddet ger en lätt stabilisering av knäleden och bidrar till en god kompression runt knäleden för att motverka svullnad. Silikonringen är en viscoelastisk ring och är placerad runt hela knäskålen för extra stöd och ger en extra avlastning och lätt extra stabilitet av knäskålen. Det unika materialet ARX, ett kompressionsgivande och stabiliserande material för optimal funktion och användarkomfort. ARX ger god ventilation över leden och bidrar till en unik komfort och extremt låg vikt. 
Knäskyddet har ett extremt mjukt material, Soft-TEX i knävecket. Soft-TEX säkerställer optimal användarkomfort och minimerar risken för skav i knävecket vid omfattande användning. 
Soft-TEX är fullt andningsaktivt och leder effektivt bort fukt från knävecket vilket ger ett knäskydd som är skönt att bära under längre perioder exempelvis en hela dag.  
Knäskyddet har två flexibla fjäderskenor tillverkad av rostfritt stål placerade på insida och utsida av knäleden. Då skenorna är helt flexibla skapar ett lätt extra stöd utan att märkas eller att påverka rörligheten i knäleden vid användning. 

Kardborrknäppning framtill på låret och baktill på vaden ger mycket goda justeringsmöjligheter för att anpassa knäskyddets anatomiska passsform på bästa sätt. 
Knäskydd Genum Basic kan med fördel användas vid generell knäsmärta, artros och andra förslitningsskador i knäleden

Egenskaper

Stabilitet

3

Kompression

3

Avlastning

4

Värme

1

Storlekstabell

StorlekOmkretsmått runt knäleden (cm)
X-Small29 - 32 cm
Small32 - 35 cm
Medium35 - 38 cm
Large38 - 42 cm
X-Large42- 46 cm
XX-Large46 - 50 cm
XXX-Large50 - 54 cm

Måttinstruktioner

Vanliga Frågor & Svar

Fråga.  Vad gör silikonringen runt knäskålen? 
Svar. Silikonringen ger lätt stabilisering runt hela knäskålen vid användning samt avlastar knäskålen från tryck vid användning av knäskyddet

Fråga Vad är Tri-Tex för material? 
Svar. Tri-Tex är ett väldigt ventilerande material som ger stöd och kompression över knäleden. Tri-Tex gör knäskyddet extremt lätt för att användningen skall bli så komfortabel som möjligt.  

Fråga. Jag har haft ett knäskydd som skaver i knävecket? Kan denna modell vara ett bra alternativ för mig? 
Svar. Ja, det mjuka materialet soft-TEX säkerställer minimalt med skav av knäskydet. Den antomiska konstruktionen av knäskyddet lämnar även hela knävecket helt fritt från ev skavande sömmar. 

Stopptider för utleverans idag

Tjänst Fraktsätt Stopptid Levtid
Postnord Brevlåda eller Ombud 16:30 1-2 Arbetsdagar
Budbee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Budbee Box Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Airmee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox Paketbox 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox home Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
DHL Ombud 16:00 1-4 Arbetsdagar

Info om samma dag leverans:
Vi kan inte veta exakt var vi kan leverera samma dag utan det beror på hur belastningen ser ut hos våra fraktleverantörer. I kassan knappar du in ditt postnummer och då kan du se om det går att leverera till din adress samma dag. Vi klarar idag av att leverera ca 98% av våra försändelser samma dag till Sveriges 10 största städer.

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt.Kundservice är bemannad helgfria vardagar måndag till fredag 9.00 - 16.00 (telefontid Måndag 9.00-16.00 och Tisdag - Fredag 9.00 - 13.00)

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket