Knäskydd Beige med silikonring för stabilisering av ett smärtande knä
Knäskydd med silikonring
Knäskydd med silikonring
360 gif 360 logo

Knäskydd för knäledssmärta med silikonring för knäskålen

  •  799 kr 

Knäskydd med silikonring kombinerar stöd av knäleden med stöd för knäskålen. Knäskyddet är tillverkat av mjuk material för optimal användarkomfort i alla lägen Läs mer

  • Stabilitet och avlastning för knäleden vid ex artros
  • Silikonring för extra knäskålsstabilisering
  • Tri-Tex material för optimal användarkomfort
I lager
Fri frakt & gratis byten
Lev tid: 1-2 dagar
Payment options klarna

Knäskydd Genum Patella med Silikon - Beige

Knäskydd med silikonring ger effektiv stabilisering av en instabil och smärtande knäled vid ex. artrosproblem.

Knäskyddet ger en lätt stabilisering av knäleden och bidrar till en god kompression hela knäleden för att motverka smärta och svullnad.
Silikonringenär en har en viscoelastisk ring och är placerad runt hela knäskålen för extra stöd. Silikonringen ger en effektiv avlastning och stabilitet av knäskålen och bidrar även till ökad cirkulation i området.

Det unika materialet TriTex, ett kompressionsgivande och stabiliserande material för optimal funktion och användarkomfort.
TriTex ger väldigt god ventilation över leden och bidrar till en unik komfort och extremt låg vikt. 

Knäskyddet har ett extremt mjukt material, Soft-TEX i knävecket. Soft-TEX säkerställer optimal användarkomfort och minimerar risken för skav i knävecket vid omfattande användning
Soft-TEX är fullt andningsaktivt och leder effektivt bort fukt från knävecket vilket ger ett knäskydd som är skönt att bära under längre perioder exempelvis en hela dag.  
Knäskyddet har två flexibla fjäderskenor tillverkad av rostfritt stål placerade på insida och utsida av knäleden. Då skenorna är helt flexibla skapar de ett extra stöd utan att märkas eller att påverka rörligheten i knäleden vid anvädning. 

Kardborrknäppning framtill på låret och baktill på vaden ger mycket goda justeringsmöjligheter för att anpassa knäskyddets anatomiska passsform på bästa sätt. 
Knäskydd Genum Basic kan med fördel användas vid generell knäsmärta, artros och andra förslitningsskador i knäleden

Vanliga Frågor & Svar

Fråga.  Vad gör silikonringen runt knäskålen? 
Svar. Silikonringen ger lätt stabilisering runt hela knäskålen vid användning samt avlastar knäskålen från tryck vid användning av knäskyddet

Fråga Vad är Tri-Tex för material? 
Svar. Tri-Tex är ett väldigt ventilerande material som ger stöd och kompression över knäleden. Tri-Tex gör knäskyddet extremt lätt för att användningen skall bli så komfortabel som möjligt.  

Fråga. Jag har haft ett knäskydd som skaver i knävecket? Kan denna modell vara ett bra alternativ för mig? 
Svar. Ja, det enormt mjuka materielet soft-TEX säkerställer minimalt med skav av knäskydet. Den antomiska konstruktionen av knäskyddet lämnar även hela knävecket helt fritt från ev skavande sömmar. 

Egenskaper

Stabilitet

3

Kompression

3

Avlastning

4

Värme

1

Storlekstabell

StorlekOmkretsmått runt knäleden (cm)
X-Small29 - 32 cm
Small32 - 35 cm
Medium35 - 38 cm
Large38 - 42 cm
X-Large42- 46 cm
XX-Large46 - 50 cm
XXX-Large50 - 54 cm

Måttinstruktioner

Måttinstruktioner

Relaterade skador

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Alltid bemannad kundtjänst per telefon eller mail. Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt och har alltid bemannad kundtjänst måndag till fredag 9.00 – 16.00.

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem