Genum Patella med Silikon

899 kr

Knäskydd med silikonring kombinerar stöd av knäleden med stöd för knäskålen. Knäskyddet är tillverkat av mjuk material för optimal användarkomfort i alla lägen Läs mer
Stabilitet och avlastning för knäleden vid ex artros
Silikonring för extra knäskålsstabilisering
ARX material för optimal användarkomfort

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding!" Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

Knäskydd för stöd med silikonring för knäskålen

Knäskydd med silikonring ger effektiv stabilisering av en instabil och smärtande knäled vid ex. artrosproblem. Knäskyddet ger en lätt stabilisering av knäleden och bidrar till en god kompression runt knäleden för att motverka svullnad. Silikonringen är en viscoelastisk ring och är placerad runt hela knäskålen för extra stöd och ger en extra avlastning och lätt extra stabilitet av knäskålen. Det unika materialet ARX, ett kompressionsgivande och stabiliserande material för optimal funktion och användarkomfort. ARX ger god ventilation över leden och bidrar till en unik komfort och extremt låg vikt. 
Knäskyddet har ett extremt mjukt material, Soft-TEX i knävecket. Soft-TEX säkerställer optimal användarkomfort och minimerar risken för skav i knävecket vid omfattande användning. 
Soft-TEX är fullt andningsaktivt och leder effektivt bort fukt från knävecket vilket ger ett knäskydd som är skönt att bära under längre perioder exempelvis en hela dag.  
Knäskyddet har två flexibla fjäderskenor tillverkad av rostfritt stål placerade på insida och utsida av knäleden. Då skenorna är helt flexibla skapar ett lätt extra stöd utan att märkas eller att påverka rörligheten i knäleden vid användning. 

Kardborrknäppning framtill på låret och baktill på vaden ger mycket goda justeringsmöjligheter för att anpassa knäskyddets anatomiska passsform på bästa sätt. 
Knäskydd Genum Basic kan med fördel användas vid generell knäsmärta, artros och andra förslitningsskador i knäleden

Knäskydd för artos i knäleden

Elastiskt stödjande knäskydd för artrosproblem i knäleden med behov av lätt stöd och avlastning. 

Knäskydd för artos i knäleden

Anatomisk silikonpelott för extra stöd och kompression

Silikonpelotten omsluter knäskålen och skapar extra stöd och stabilitet av knäskålen. Pelotten ökar även kompressionen framtill över knäleden och frilägger knäskålen från tryck vid normal aktivitet och belastning.

Anatomisk silikonpelott för extra stöd och kompression

Flexibla fjäderskenor för extra stöd

De dubbla mjuka fjäderskenorna skapar extra stöd över in- och utsidan av knäleden för ökad stabilisering och kontroll. Den tunna och smidiga konstruktionen med ventilerande ARX gör knäskyddet till ett optimalt skydd att använda vardagligt, på jobbet eller fritiden.

Flexibla fjäderskenor för extra stöd

Vanliga frågor

Silikonringen ger lätt stabilisering runt hela knäskålen vid användning samt avlastar knäskålen från tryck vid användning av knäskyddet

ARX är ett väldigt ventilerande material som ger stöd och kompression över knäleden. ARX gör knäskyddet extremt lätt för att användningen skall bli så komfortabel som möjligt.

Ja, det mjuka materialet Soft-TEX säkerställer minimalt med skav av knäskydet. Den antomiska konstruktionen av knäskyddet lämnar även hela knävecket helt fritt från ev skavande sömmar.

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten