Hallux Valgus bandage med silikoninlägg
hallux_valgus_bandage_silikon
hallux_valgus_bandage_silikon halluxvalgusbandage

Bandage med tryckavlastning av stortåleden

  •  189 kr 

Hallux valgus bandaget är ett smidigt tryckavlastande bandage som lindrar tryck från skor mot stortåleden. 

Läs mer

  • Tryckavlastning av stortåleden
  • Silikon för en mjuk känsla
  • Tillverkad utan sömmar
I lager
Gratis byten
Lev tid: 0-2 dagar

Hallux Valgus bandage HalluX

Hallux Valgus bandaget är ett enkelt tryckavlastande bandage som appliceras över framfoten och över stortån. Hallux Valgus bandaget är tillverkad av ett högelastiskt tunt och smidig Lycra material och tar minimalt med plats i skorna. På hallux valgus bandagets utsida sitter ett silikoninlägg inmonterat helt utan sömmar, silikoninlägget täcker hela stortåns grundled för att ta bort tryck från skor och sandaler. Silikonskyddet har även en extra låg profil med en tjocklek på 1,3 mm vilket möjliggörs tack vare silikonets egenskaper. 
Hallux valgus bandagets tunna och smidiga konstruktion tillåter användning av bandaget i alla skor utan begränsningar. Bandaget kan användas både under en strumpa eller direkt barfota i skorna. 

Det omgivande elastiska lycra är även tillverkat för att tar bort risken för skav av materialet. 
Hallux Valgus bandaget kan användas på höger och vänster fot och tillverkas i en universal storlek. Bandaget tvättas i handljummet vatten och skall lufttorkas utan värme innan användning. 

 

Storlekstabell

StorlekUniversal Höger och Vänster

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Jag upplever väldiga problem med tryck över utsidan av stortån när jag använder vanliga skor. Kan hallux valgus bandaget hjälpa mig?
Svar. Ja, hallux valgus bandaget är speciellt utvecklat för att tryckavlasta stortåns grundled vid problem med hallux valgus vanliga skor. 

Fråga. Är det höger eller vänster på hallux valgus bandaget? 
Svar. Nej, du kan använda bandaget både på höger och vänster stortå. 

Fråga. Jag får problem med tryck över stortåns grundled men har inte problem med hallux valgus. Kan jag använda hallux valgus bandaget ändå?
Svar. Absolut, hallux valgus bandaget kan användas för generell tryckavlastning vid behov.

 

Stopptider för utleverans idag

Tjänst Fraktsätt Stopptid Levtid
Postnord Brevlåda eller Ombud 16:30 1-2 Arbetsdagar
Budbee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Budbee Box Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Airmee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox Paketbox 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox home Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
DHL Ombud 16:00 1-4 Arbetsdagar

Info om samma dag leverans:
Vi kan inte veta exakt var vi kan leverera samma dag utan det beror på hur belastningen ser ut hos våra fraktleverantörer. I kassan knappar du in ditt postnummer och då kan du se om det går att leverera till din adress samma dag. Vi klarar idag av att leverera ca 98% av våra försändelser samma dag till Sveriges 10 största städer.

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt.Kundservice är bemannad helgfria vardagar måndag till fredag 9.00 - 16.00 (telefontid Måndag 9.00-16.00 och Tisdag - Fredag 9.00 - 13.00)

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket