Ryggsträckare Qmed
Ryggsträckare Qmed

Ryggsträckare Qmed

449 kr

Justerbar ryggsträckare för avlastning och avslappning av ländryggen i liggande position Läs mer
Återför en naturlig kurvatur av ländryggen
Hjälper till att sträcka ut svanken vid besvär
Justerbart och anpassningsbart stöd

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding!" Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

Ryggsträckare Qmed för effektiv avslappning av ländryggen

Ryggsträckare Qmed är en fullt justerbar produkt som hjälper till att skapa ett naturligt stöd och återför svankens kurvatur för att skapa effektiv avslappning av ländryggen vid användning. Ryggsträckare kan enkelt justeras och anpassas individuellt för att öka stödet genom att spänna ryggsträckarens stödskena. De tre olika lägena motsvarar en svank på 5,7 cm läge 1, 9 cm läge 2 och 11 cm läge 3. Det högsta läget 3 är endast avsett för avancerade användare med avsikt att öka avslappningen.

Ryggstödet är tillverkat av stark ABS plast med ett mjukare polstrande NBR inlägg för att öka komforten och minska trycker direkt mot ryggraden.

Dimension: 38,5 x 25,4 x 3,0 cm

Stödjer och upprätthåller svanken

Den stödjande konstruktionen skapar ett enkelt och effektivt ländryggstöd i liggande postion för att stödja och ge avslappning av ländryggen.  

Stödjer och upprätthåller svanken

Justerbart höjd för individuell anpassning

Ryggsträckaren går att anpassa i höjd och vinkel för att ge mer eller mindre stöd. Läge 1 skall man alltid börja med för att vänja svanken och öka succesivt vid behov av mera stöd. 

Justerbart höjd för individuell anpassning

Vanliga frågor

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten