Storsäljare
Ryggkorsett
Ryggkorsett

Ryggkorsett

999 kr

Ryggkorsett med skenor ger effektiv stabilitet och avlastning av en smärtande ländrygg. Ryggkorsetten är extra hög över ländryggen för bästa stöd och avlastning. Läs mer
Extra hög ryggkorsett för effektivare avlastning
Tillverkad av luftig elastisk bomullstextil
4 stabiliserande skenor i ländryggen ger extra stöd

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding!" Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

Ryggkorsett hög modell för extra effektiv avlastning

Ryggkorsett för extra stöd och avlastning av en smärtande rygg. Ryggkorsetten är tillverkad av en luftigt elastisk bomullstextil för optimal komfort vid användning. 
Den elastiska bomullstextilen ger ryggkorsetten en väldigt effektivt kompression som möjliggör enkel applicering av ryggkorsetten, tack vare materialets elastisk kan ryggkorsetten enkelt anpassas efter var persons individuella behov vilket ger en ryggkorsett med en enorm flexibilitet. En korsett för rygg kan ge allt ifrån ett enkelt stöd vid lättare applicering till extra effektivt stöd för ryggen vid en hårdare anpassning av bomullstextilens elastisk.  

Ryggkorsetten har fyra stabiliserande skenor placerade i fickor över hela ländryggen. Skenorna är tillverkade av flexibel metall och möjliggör efter effektivt stöd lokalt över ländryggen, ryggkorsettens extra höga ryggparti ger ett mera omfattande och heltäckande stöd vilket gör ryggkorsetten extra lämpad för användning vid problem i ländrygg och även övergången till bröstrygg. Ryggkorsettens 4 skenor sitter placerade på höger och vänster sida av ryggraden. Ett skenpar, 2 st skenor sitter placerade på höger och ett skenpar på vänster sida av ryggkorsetten för optimal stabilitet och avlastning av ländryggen. 

Ryggkorsetten har två extra stabiliserande dragband placerade lokalt över ländryggen. Dragbanden möjliggör extra effektivt kompression över ländryggen och säkerställer extra stöd och avlastning. 
Dragbanden möjliggör även anpassningsbart stöd över nedre respektive övre delen av ländryggen. Beroende på hur ryggkorsettens extra band appliceras ökas granden av stöd lokalt. 
För ökat stöd över bäckenet skall dragbanden appliceras så lågt de kan över ryggkorsetten och spännas med kardborren framtill. 

Ryggkorsetten är utrustad med två greppvänliga öglor som förenklar appliceringen av korsetten över ländryggen. Öglorna är tillräckligt stora för att placera tummen i vilket gör att korsetten kan enkelt spännas även vid problem men nedsatt greppförmåga i handen och fingrarna.  Höjden på ryggkorsetten är 32 cm över ryggpartiet och 23 cm framtill över magen. 
Ryggkorsetten skall hand tvättas i 30° handtvätt och skall lufttorka efter tvätt. 

Vanliga frågor

Svar. Ryggkorsetten har mjuk och hård kardborre som ger en extremt enkel stängning och öppning vid användade. Ryggkorsetten är även utrustad med greppvänliga ögglor som gör korsetten enkelare att öppna och stänga.

Svar. Ryggkorsetten är 32 cm i ländryggen för att täcka en större del av ryggområdet och 23 cm korsettens främre del.

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten