Ryggskydd för lätt stabilisering och avlastning | Rehaboteket
ryggskydd
ryggskydd

Ryggskydd för lätt stabilisering och avlastning

  • 349 kr

Smidigt elastiskt ryggstöd för enkel avlastning. Ryggstödets låga profil möjliggör användning vid alla tillfällen. Läs mer

  • Lätt stabilisering och avlastning
  • Extremt låg profil fungerar vid alla tillfällen
  • Ökar kompressionen runt problemområdet
I lager
Fri frakt & gratis byten
Lev tid: 1-2 dagar
Payment options klarna

Lätt stabiliserande ryggskydd

Elastiskt ryggstöd för lätt stabilisering av ländryggen vid lindrigare problem i ryggen. 
Ryggstödet är tillverkat av ett smidigt kompressionsgivande elastiskt material för lätt stabilisering och avlastning av en trött smärtande rygg.

Ryggskyddets elastiska material som ger stöd i form av ökad kompression runt problemområdet och fungerar ofta direkt lindrande vid lättare ryggproblem.  Ryggskyddet fungerar utmärkt som ett ytterligare stöd vid fritids- och motionsaktiviteter och har en väldigt låg profil. Kardborrknäppning över magen möjliggör väldigt enkel och smidig applicering.

Vanliga Frågor & Svar

Egenskaper

Stabilitet

2

Kompression

4

Avlastning

1

Värme

1

Storlekstabell

StorlekOmkretsmått runt midjan cm
Small71 - 81 cm
Medium81 - 96 cm
Large96 - 111 cm
X-Large111 - 127 cm
XX-Large127 - 142 cm

Måttinstruktioner

Måttinstruktioner

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Alltid bemannad kundtjänst per telefon eller mail. Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt och har alltid bemannad kundtjänst måndag till fredag 9.00 – 16.00.

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem