Handske vid ledvärk i hand och fingrar | Rehaboteket
artroshandske
artroshandske artrosfingrar_artroshandske artroshandske_artros_fingrar handske_artros_hand_finger

IMAK handsken för ledvärk och stelhet i hand och fingrar

  • 329 kr

IMAK är en unik handske för smärtlindring och ökad rörelse vid ledvärk i fingrar och hand. Läs mer

  • Handske för artros, artrit och smärta stelhet i hand och fingrar
  • Finns i två färger, turkos eller röda avslut
  • Kan användas hela dagarna utan restriktioner
I lager
Fri frakt & gratis byten
Lev tid: 1-2 dagar
Payment options klarna

Handske vid ledvärk i hand och fingrar

IMAK handsken lindrar stela, värkande fingrar och händer med hjälp av dess unika funktion med kombinerad kompression och lätt värmande konstruktion. 
Handskens anatomiska konstruktion i kombination med unika material ger en handske som kombinerar kompression runt fingrar, hand och handled i samma handske.
Kompressionen ger minskad svullnad lokalt runt leden och bidrar även till ökad blodgenomströmning i hela handen och fingrarna. Den lokala kompressionen bidrar även till ökad rörelse i leden tack vare att svullnaden effektivt motverkas. 

Handsken är tillverkad av ett andningsaktivt bomull /spandex material som säkerställer rätt kompression för ökat stöd runt fingrarna och handen och har en öppen fingertopp för att på bästa sätt fungera i ett vardagligt sammanhang utan att påverka handens normala funktion, en handske med öppna fingertoppar ger betydligt bättre kontroll och grepp vid genomförande av fin- och grovmotoriska aktiviteter för vardagligt användande. 

IMAK handsken kan användas hela dagarna och även nattetid vid behov av extra stöd och kompression även under natten. Dess lätt värmande material ger ofta en ytterligare smärtlindring då många ledproblem i fingrarna ökar i samband med kallare temperaturer. 

IMAK handske används med fördel vid
- Artrit i hand och fingrar
- Som artroshandske vid artros i fingrar och handleden.
- Vid tumbasartros och övrig smärta / svullnad i tummen.
- Vid smärta och stelhet i hand och fingrar
- Vid svullnad i fingrarna som ofta leder till stelhet och ömmande leder
- Vid behov av lätt värme vardagligt runt fingrarna och hand/handled 

IMAK handsken är en unik handske för vardaglig användning vid ledvärk i fingrarna, handen och handleden. IMAK handsken är så tunn att den kan bäras även under ett par varmare handskar vintertid utan risk för att handskarna blir för trånga.  IMAK handsken säljs alltid per par för både höger och vänster hand. 

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Jag har ofta problem med smärta och stelhet i mina fingrar. Kan IMAK handsken hjälpa mig med mina problem? 
Svar. Ja, IMAK handsken är utvecklad för att ge lokalt stöd och kompression runt varje finger, tummen och hand/handled vid problem med stelhet och svullnad. 

Fråga. Kan man använda handsken vid fibromyalgi? 
Svar. Ja, med fördel. Handsken kombinerar kompression med värme runt fingrar, tumme och hand

Fråga. Motverkar artroshandsken svullnad i mina fingrar?
Svar. Ja, den milda kompression i handskarna motverkar svullnaden i fingrarna och handleden vid problem med ex artros i fingrar och handled

Storlekstabell

Storlek Mått över knogarna
Small Upp till 8 cm
Medium 8 - 11 cm
Large11 cm -

Måttinstruktioner

Måttinstruktioner

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Alltid bemannad kundtjänst per telefon eller mail. Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt och har alltid bemannad kundtjänst måndag till fredag 9.00 – 16.00.

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem