Handledsstöd Proxi DeQuervain | Rehaboteket
handledsstod_dequervain
handledsstod_dequervain tumstod_dequervain handledsstod_morbus_dequervain stod_for_dequervain

Handledsstöd för Morbus DeQuervain

  •  599 kr 

Handledsstöd med thermoplast utvecklat för senskideinflammation DeQuervain 

Läs mer

  • Thermoplast för extra stabilitet
  • Smidighet och låg profil
  • Enkelt att justera passformen
I lager
Gratis byten
Lev tid: 0-2 dagar

Handledsstöd Proxi DeQuervain

Handledsstöd Proxi DeQuervain skapar en kombination av ett stabilt termoplastförstärkt stöd runt tumme och handleden kombinerat med upplevelsen av ett mjukt stöd i samma konstruktion.
Den unika konstruktionen har en förformad termoplastskena som appliceras utan att formas, skenan skapar ett effektivt individuellt stöd för tumbas och handled i samma konstruktion utan att påverka komforten vid användning. Den stabila förformade termoplasten har en total tjocklek på 2,2 mm för att ge stabilitet och är mikroperforerad för optimal komfort och låg vikt. Om handledsstödets plastskena upplevs som stor kan den enkelt omformas med hjälp av handkraft genom att försiktigt trycka ihop plasten för en tightare passform. Den längre plastskenan över handleden har ett tryckavlastande fönster för att minska trycket över problemområdet vid Morbus DeQuervain under användning. 

Insidan av handledsstödet är täkt med ett mjukt, andningsaktivt och snabbtorkande Neptune material för bästa användarkomfort och förenklad rengöring. 
Använd Proxi DeQuervian vid problem med Morbus DeQuervain och tendiniter. Handledsstödet är höger och vänster anpassat och tillverkas i flera olika storlekar. 

Handledsstödet är konstruerat helt utan sömmar och kantband vilket ger en extremt låg profil vid användning vardagligt.
Den unika konstruktionen förenklar av och påtagning, för att applicera eller ta av stödet behöver man endast reglera tumgreppet och stödet runt handleden. Kardborrebanden är utrustade med mikrokardborre med extremt låg profil vilket ytterligare skapar ett minimalt avtryck över hand och tumme vid användning. För att justera handledsstödet så spänns banden på enklaste hårdare för mer eller mindre stöd.
Banden kan fritt placeras över stödet då kardborren fäster effektivt mot hela stödets yttermaterial. 

Egenskaper

Stabilitet

4

Kompression

3

Avlastning

4

Värme

2

Storlekstabell

Storlek Omkretsmått runt handleden
X-Small13-14 cm
Small14-16 cm
Medium16-18 cm
Large18-20 cm
X-Large20-22 cm

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Vad är termoplast? 
Svar. Termoplast är handledsstödets plastförstärkning som skapar stödet runt tumme och handleden. 

Fråga. Hur vet jag vilken storlek som passar?
Svar. Mät omkretsmåttet runt handled och ta måttet in i storlekstabellen så hittar du rätt storlek

Fråga. Hur tvättar jag produkten?
Svar. Stödet tvättas i 30° hantvätt och skall lufttorka. 

Stopptider för utleverans idag

Tjänst Fraktsätt Stopptid Levtid
Postnord Brevlåda eller Ombud 16:30 1-2 Arbetsdagar
Budbee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Budbee Box Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Airmee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox Paketbox 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox home Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
DHL Ombud 16:00 1-4 Arbetsdagar

Info om samma dag leverans:
Vi kan inte veta exakt var vi kan leverera samma dag utan det beror på hur belastningen ser ut hos våra fraktleverantörer. I kassan knappar du in ditt postnummer och då kan du se om det går att leverera till din adress samma dag. Vi klarar idag av att leverera ca 98% av våra försändelser samma dag till Sveriges 10 största städer.

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt.Kundservice är bemannad helgfria vardagar måndag till fredag 9.00 - 16.00 (telefontid Måndag 9.00-16.00 och Tisdag - Fredag 9.00 - 13.00)

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket