Handledsskydd ManuLastic
Handledsskydd ManuLastic
Handledsskydd ManuLastic
Handledsskydd ManuLastic

Handledsskydd ManuLastic

499 kr

ManuLastic är ett innovativt handledsskydd med en skena. Produkten har tryckavlastande silikoninlägg för extra stöd. Läs mer
Anatomiskt formad skena
Avlastande silikoninlägg för bästa komfort
Justerbart extra stabiliserande band

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding!" Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

Handledsskydd med skena Manulastic

Handledsskydd ManuLastic är ett lätt avlastande handledsskydd med skena för avlastning av handleden vid problem. Skenan är tillverkad med en dynamisk konstruktion som ger stöd för handleden men som samtidigt tillåter rörelse inom ett normalt rörelseomfång, detta för att säkerställa en normal handfunktion utan att handledsskyddet låser handleden. Skenan har en unik anatomisk form vilket ger stabilitet för handleden utan att i för stor utsträckning störa handen och fingrarnas normala funktion.
Runt handleden sitter ett 4 cm brett semi-elastiskt stabiliserande band. Bandet ger möjlighet att på enklaste sätt justeras för att uppnå individuell grad av stöd och avlastning. Bandets elastiska egenskaper kan enkelt förstärka stödet genom att öka bandspänningen innan bandets försluts med kardborren vilket ger möjlighet att förstärka stödet i linje med specifika moment som kräver mera stöd och avlastning.

Handledsskydd ManuLastic har en insydd silikonpelott placerad på handledens utsida, pelotten är konstruerad för att öka komforten och samtidigt öka kompressionen. Pelotten avlastar tryck som kan uppstå över handledens yttre benutskott under det extra stabiliserande bandet. Pelottens konstruktion har ett hål mitt i silikoninlägget som ger extra avlastning över det yttre benutskottet på handledens utsida. För att ytterligare förbättra handledsskyddets egenskaper är ManuLastic tillverkad av ett ventilerande material med kompressionszoner vilket tillåter extra stöd och kompression centralt över handleden.

ManuLastik handledsskydd kan med fördel användas vid,
- Behov av stöd och avlastning av handleden i belastade lägen
- Lokal svullnad i handleden
- Extra stöd av handleden efter gipsning eller lokal stukning

ManuLastic finns i 6 olika storlekar för att säkerställa rätt passform. Handledsskyddet är konstruerat för höger och vänster sida.
För rätt storlek skall handledens omkretsmått mätas mitt i handleden. ​Skyddet fungerar lika bra för vardagligt användande, idrott och motion som på arbetsplatsen eller i vardagen.

Vanliga frågor

Svar. Silikonpelotten är ett mjukt material med ett tryckavlastande hål i som placerad över handledens utsida. Hålet tar bort allt tryck som kan uppstå och bidrar även till lokalt ökad kompression över handleden tack vare materialets kompressionsgivande egenskaper.

Svar. Ja, stödet kan justeras genom att du ökar eller minskar bandspänningen över handleden. Ju hårdare bandets spänns desto mera stöd appliceras över handleden.

Svar. För att en produkt skall ge optimalt stöd, stabilitet och öven komfort är det viktigt att passformen är optimal. Alla våra hög funktionella produkter finns i flera storlekar och är alltid höger och vänster anpassade för att produkten skall passa på bästa sätt och även ge det stödet som man vill uppnå.

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten