Storsäljare
Handledsskydd Manu Karpal
Handledsskydd Manu Karpal
Handledsskydd Manu Karpal

Handledsskydd Manu Karpal

899 kr

Manu Karpal handledsskydd för problem med karpaltunnelsyndrom. Skyddet kan användas dag och natt och har en pelott för avlastning Läs mer
Tryckavlastande pelott
Skenor för extra avlastning
Extremt komfortabel att bära dag som natt

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding!" Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

Handledsskydd för karpaltunnelsyndrom

Manu Karpal handledsskydd för karpaltunnelsyndrom är en helt unik produkt för avlastning av problem med karpaltunnelsyndrom. Handledsskyddet har en optimal anatomisk passform för bästa funktion och avlastning och är tillverkad av ett andningsaktivt material helt utan sömmar för bästa komfort dag som natt. Handledsskyddet är ÖKO tex godkänt och uppfyller EKO-TEX 100 standarden vilket är är extra lämpat för handledsstöd för nattlig användning under längre perioder.

Handledsskyddet för karpaltunnelsyndrom har två anatomiskt formade skenor tillverkade av lätt och formbar aluminium vilka skapar avlastning. Skenorna är placerade i en så kallad DUAL konstruktion vilket innebär att skenorna i handledsskyddet är placerade både över handryggen och i handflatan. Funktionen av DUAL skenorna ger ett extra stabilt handledsskydd som klarar av att avlasta handleden i samtliga situationer dag som natt. Skenorna ligger placerade i väl polstrade fickor för att motverka all risk för skav och obehag och kan på enklaste sätt tas ur handledsskyddet. Fördelen med avtagbara skenor ger ett handledsskydd som går att anpassas individuellt i linje med respektive användare behov och gör Menu Karpal till ett av de mest flexibla handledsskydden på marknaden för karpaltunnelsyndrom.

Maun Karpal har en unik silikonplatta, pelott placerad på insidan av handleden, plattan är tillverkad av silikon täckt med ett tunt och svalkande nylonmaterial. Padden skapar en totalavlastning från tryck över problemområdet i samband med karpaltunnelsyndrom och är en helt unik funktion för denna modell. Pelotten kan fritt flyttas inom handledsskyddet för att skapa den bästa avlastningen på rätt ställe helt individuellt i förhållande till användare och problem.

Handledsskyddet för karpaltunnelsyndrom appliceras på enklaste sätt med tre kardborreband med slip stop över handryggen. Slip-stop funktionen underlätta applierinen ytterligare och säkerställer att banden alltid på enklaste sätt kan anpassas runt handleden. Ju hårdare banden spänns desto mera stöd uppnås vilket ger möjlighet att beroende på aktivitet och belastning anpassa handledsskyddet stabiliserande funktion i linje med unika behov av stöd. Banden är konstruerade med mikrohake vilket ger en extremt låg profil över handleden. Den totala material tjockleken är endast 2 mm vilket gör att handledsskyddet fungerar att bära i ett par normala handskar utan risk för att det blir för trångt. Runt handryggen finns ett anpassningsbart handgrepp som beroende på hur hårt bandet spänns reglerar handledsskyddets stabilitet i sidled.

Handledsskydd Manu Karpal för karpaltunnelsyndrom  är tillverkad i fem storlekar och i en höger och en vänster anpassad modell. Mät omkretsmåttet runt handleden för att hitta rätt storlek.
Handledsskyddet tvättas på enklaste sätt i 30° handtvätt och skall lufttorka innan användning. Pelotten tas ut ur handledsskyddet vid tvätt och torkas på enklaste sätt av med en fuktig trasa. 

Unikt handledsstöd för karpaltunnelsyndrom

Handledsstödet speciellt utvecklat för att avlastar handleden dag eller natt vid problem med karpaltunnelsyndrom. Två skenor bidrar till neutralposition och motverkar överdriven böjning av handleden vid användning.

Unikt handledsstöd för karpaltunnelsyndrom

Extra mjukt textil med stabila skenor för stöd och avlastning

Handledsstödet är tillverkar av en mjuk men formstabil textil som fungerar lika bra i vardagen som nattetid. De stabila skenorna skapar ett extra stöd som enkelt kan anpassas och justeras

Extra mjukt textil med stabila skenor för stöd och avlastning

Tryckavlastande silikonpelott för avlastning och ökar komfort efter operation

Den anatomiska pelotten är mjuk och formbar och kan fritt placeras inne i handledsstödet för att skapa extra avlastning efter operation.

Tryckavlastande silikonpelott för avlastning och ökar komfort efter operation

Vanliga frågor

Svar.Ja, handledsskyddet Manu Karpal är utrustad med en flyttbar silikonpelott som total avlastar problemområdet över handleden.

Svar. Ja, ett handledsskydd kan användas både dag som natt så länge det är tillverkat av andningsaktivt material.

Svar. Ja, absolut! Handledsskyddet tvättar i 30° handtvätt och skenorna kan på enklaste sätt tas ut vid tvätt för att underlätta uppsköljning och tork.

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten