Stödstrumpor Blå Ull | Rehaboteket
stodstrumpa_ull
stodstrumpa_ull
Populär

Eleganta stödstrumpor med ull

  •  149 kr 

Stilrena stödstrumpor av bomull och ull för optimal komfort. Graderad kompression klass 1 säkerställer kompression och funktion.

Läs mer

  • Stöd för ankel och underben
  • Blandning av bomull och ull
  • Elegant färg och modell
I lager
Gratis byten
Lev tid: 0-2 dagar

Stödstrumpor Blå Ull

Eleganta stödstrumpor med kompressionsklass I för problem med svullnad, trötthet i ankeln och underbenet. Stödstrumporna är tillverkade med graderad kompression med högre tryck runt ankeln för att bidrar till rätt mängd stöd och stödja återflödet i fot och underben. Stödstrumpor av kompressionsklass 1 har ett varierat tryck mellan 15 - 21 mmHg som upplevs komfortabelt och är den direkta anledningen till att stödstrumpor minskar svullnaden så effektivt. 

Stödstrumporna är Öko-Tex godkända enligt Öko-Tex standard 100 vilket innebär att samtliga material i stödstrumporna är fria från farliga substanser som kan påverka användaren. För att stödstrumpor skall ge full effekt behöver de vara minst knälånga. Den knälånga stödstrumpan stödjer hela foten och underbenen för ge bästa möjliga förutsättning för att motverka svullnad.
Stödstrumpor är även en bevisat och väl beprövad metod för att effektivt motverka uppkomst av åderbråck och andra cirkulationsrelaterade problem i fot och underben. Använd stödstrumporna dagligen för bästa resultat. Stödstrumporna är tillverkade av 32% bomull, 18% ull, 44% polyamid, 6% elastan för komfort och funktion. 

 

Storlekstabell

StorlekOmkretsmått Ankel Omkretsmått Vad
37-3919 - 24 cm 28 - 40 cm
40-4221 - 26 cm30 - 42 cm
43-4523 - 28 cm 32 - 44 cm
46-4825 - 30 cm 34 - 46 cm

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Vad är stödstrumporna tillverkade av för material? 
Svar.  Stödstrumporna är tillverkade av 32% bomull, 18% ull, 44% polyamid, 6% elastan

Fråga. Säljer ni stödstrumporna per par eller per styck?
Svar. Alla våra stödstrumpor säljs per par. Stödstrumporna är inte höger eller vänster vilket underlättar användningen av stödstrumporna. 

Fråga. Hur tvättar jag mina stödstrumpor? 
Svar. Stödstrumpor kan tvättas i 30° maskintvätt, låt stödstrumporna hängtorka. Får inte torktumlas

Stopptider för utleverans idag

Tjänst Fraktsätt Stopptid Levtid
Postnord Brevlåda eller Ombud 16:30 1-2 Arbetsdagar
Budbee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Budbee Box Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Airmee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox Paketbox 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox home Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
DHL Ombud 16:00 1-4 Arbetsdagar

Info om samma dag leverans:
Vi kan inte veta exakt var vi kan leverera samma dag utan det beror på hur belastningen ser ut hos våra fraktleverantörer. I kassan knappar du in ditt postnummer och då kan du se om det går att leverera till din adress samma dag. Vi klarar idag av att leverera ca 98% av våra försändelser samma dag till Sveriges 10 största städer.

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt.Kundservice är bemannad helgfria vardagar måndag till fredag 9.00 - 16.00 (telefontid Måndag 9.00-16.00 och Tisdag - Fredag 9.00 - 13.00)

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket