Knäkudde Spacer
Knäkudde Spacer

Knäkudde Spacer

479 kr

Knäkudde Spacer är en anpassningsbar utformad knäkudde som stödjer ben och motverkar vridning av höften vid sovande på sidan. Läs mer
Stabiliserar ben och höft nattetid
Motverkar vridning av höften
Delbar konstruktion för hälavlastning

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding!" Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

Knäkudde stöd av höft, rygg och knä nattetid

Knäkudde Spacer är en anatomiskt formad knäkudde med flera funktioner i samma produkt. Knäkudden används för att stabilisera ben, höft och knän nattetid och motverkar effektivt vridning av höften samt framåtrotation av höften när vi sover på sidan. 

Knäkuddens anatomiska konstruktion skapar en naturlig avlastning och underlättar muskelavslappning av ben, höft och ländrygg nattetid i liggande position.
Genom att kompensera distansen mellan benen med 80 mm säkerställs en rakare kroppslinje från knäleden upp i höften vilket även är en korrekt neutralposition för ben, knäled, lårben och höft vid liggande på sidan. Kudden är tillverkad av minnesskum med en mjukare densitet på 35 kg/m3 vilket ger en mjuk men ändå formstabil kudde för en korrekt grad av stabilitet och komfort. 
Positioneringen med Spacer knäkudde ger även en bättre sovposition och fungerar för alla som vill ha en rakare kroppslinje från rygg, höft ned till knä och foten. Den naturliga linjen skapar avlastning och säkerställer en korrekt position av lårbenen och höften. 

Knäkudde Spacer har flera funktioner än en vanlig knäkudde, Spacer är delbar, vilket är en helt unik funktion som även ger möjlighet att även använda knäkudden för hälavlastning i liggande position och bidrar samtidigt till en eleverad position av fot, anklar och underben nattetid. Den anatomiska konstruktionen ger en stabil position för respektive ben när kudden är delad för häl, fot och benavlastning. 

Använd Spacer knäkudde vid, 
- Höftproblem nattetid
- Vid problem med sovposition under graviditet
- För bättre nattsömn generellt 

Knäkudden fungerar lika bra för gravida som sover på sidan och vill ha en jämnare belastning och position av ben och höft under hela graviditeten.
Knäkudde Spacer har dimensionen 25cm x 20 cm x 17 cm och passar lika bra för män som kvinnor.
Kudden är tillverkad av viskoelastiskt polyuretan skum även kallas minnesskum. Skummet påverkas av kroppsvärme och kommer under natten att forma sig efter belastningspunkterna vilket ytterligare säkerställer fixering av kudden samt en ytterligare ökad komfort. 

Unik skålform för att motverka vridning av höften

Unik anatomiskt konstruerad knäkudde med skålformad konstruktion för extra stöd av höft och ben nattetid. Den skålformade konstruktionen förbättrar fixering och positioneringen

Unik skålform för att motverka vridning av höften

Neutralposition för ben, knäled och höft vid liggande på sidan

Spacer skapar en naturlig position för höft och knä som inte är tvingad eller onaturligt spänd tillåter muskler och leder att slappna av. Att uppnå neutralposition kan minska belastningen på lederna och musklerna och bidra till en mer avslappnad och bekväm position under sömnen.

Neutralposition för ben, knäled och höft vid liggande på sidan

Vanliga frågor

Svar. Spacer är tillverkad av minnesskum som är ett mjukt och tryckavlastande material med god formstabilitet

Svar. Knäkudden kan inte tvättas men kuddens fodral kan med fördel tvättas i 30° handtvätt

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten