Knäkudde Spacer | Rehaboteket
knäkudde
knäkudde knakudde

Knäkudde för extra stöd av höft och ben nattetid

  • 479 kr

Knäkudde Spacer är en unik anpassningsbar anatomiskt utformad kudde som stödjer ben och motverkar vridning av höften vid sovande på sidan.

Läs mer

  • Stabilisera ben och höft nattetid
  • Motverkar vridning av höften nattetid
  • Delbar konstruktion för hälavlastning
I lager
Fri frakt & gratis byten
Lev tid: 1-2 dagar
Payment options klarna

Knäkudde Spacer

Knäkudde Spacer är en anatomiska knäkudde med flera funktioner i samma produkt. Knäkudden används för att stabilisera ben, höft nattetid och motverkar effektivt vridning av höften samt framåtrotation av höften när vi sover på sidan. 
Knäkudden Spacer underlättar muskelavslappning runt ben, höft och ländrygg nattetid genom att säkertälla en korrekt neutralposition för ben, knäled, lårben och höft vid liggande på sidan. Positionen med Spacer ger en bättre sovposition och fungerar för alla som vill ha en rakare kroppslinje från höft ned till fot. 
Knäkudde Spacer fungerar lika bra för gravida som sover på sidan och vill ha en jämnare belastning och position av ben och höft under hela graviditeten.

Knäkudde Spacer är även helt delbar, vilket är en helt unik funktion vilket även ger möjlighet att även använda knäkudden för hälavlastning i liggande position och bidrar samtidigt till en eleverad position av fot, anklar och underben nattetid. Den anatomiska konstruktionen ger en stabil position för respektive ben när kudden är delad för häl, fot och benavlastning. 

Knäkudde Spacer har dimensionen 25cm x 20 cm x 17 cm och passar lika bra för män som kvinnor.

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Vad är knäkudden tillverkad av för material? 
Svar. Spacer är tillverkad av minnesskum som är ett mjukt och tryckavlastande material med god formstabilitet

Fråga. Hur tvättas knäkudden? 
Svar. Knäkudden kan inte tvättas men kuddens fodral kan med fördel tvättas i 30° handtvätt

Storlekstabell

Storlek Universal

Måttinstruktioner

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Alltid bemannad kundtjänst per telefon eller mail. Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt och har alltid bemannad kundtjänst måndag till fredag 9.00 – 16.00.

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem