Knäkudde Spacer | Rehaboteket
knäkudde
knäkudde knakudde

Knäkudde stöd av höft, rygg och knä nattetid

  •  399 kr 

Knäkudde Spacer är en anpassningsbar utformad knäkudde som stödjer ben och motverkar vridning av höften vid sovande på sidan.

Läs mer

  • Stabiliserar ben och höft nattetid
  • Motverkar vridning av höften
  • Delbar konstruktion för hälavlastning
I lager
Gratis byten
Lev tid: 0-2 dagar

Knäkudde Spacer

Knäkudde Spacer är en anatomiskt formad knäkudde med flera funktioner i samma produkt. Knäkudden används för att stabilisera ben, höft och knän nattetid och motverkar effektivt vridning av höften samt framåtrotation av höften när vi sover på sidan. 

Knäkuddens anatomiska konstruktion skapar en naturlig avlastning och underlättar muskelavslappning av ben, höft och ländrygg nattetid i liggande position.
Genom att kompensera distansen mellan benen med 80 mm säkerställs en rakare kroppslinje från knäleden upp i höften vilket även är en korrekt neutralposition för ben, knäled, lårben och höft vid liggande på sidan. Kudden är tillverkad av minnesskum med en mjukare densitet på 35 kg/m3 vilket ger en mjuk men ändå formstabil kudde för en korrekt grad av stabilitet och komfort. 
Positioneringen med Spacer knäkudde ger även en bättre sovposition och fungerar för alla som vill ha en rakare kroppslinje från rygg, höft ned till knä och foten. Den naturliga linjen skapar avlastning och säkerställer en korrekt position av lårbenen och höften. 

Knäkudde Spacer har flera funktioner än en vanlig knäkudde, Spacer är delbar, vilket är en helt unik funktion som även ger möjlighet att även använda knäkudden för hälavlastning i liggande position och bidrar samtidigt till en eleverad position av fot, anklar och underben nattetid. Den anatomiska konstruktionen ger en stabil position för respektive ben när kudden är delad för häl, fot och benavlastning. 

Använd Spacer knäkudde vid, 
- Höftproblem nattetid
- Vid problem med sovposition under graviditet
- För bättre nattsömn generellt 

Knäkudden fungerar lika bra för gravida som sover på sidan och vill ha en jämnare belastning och position av ben och höft under hela graviditeten.
Knäkudde Spacer har dimensionen 25cm x 20 cm x 17 cm och passar lika bra för män som kvinnor.
Kudden är tillverkad av viskoelastiskt polyuretan skum även kallas minnesskum. Skummet påverkas av kroppsvärme och kommer under natten att forma sig efter belastningspunkterna vilket ytterligare säkerställer fixering av kudden samt en ytterligare ökad komfort. 

Storlekstabell

Storlek Universal

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Vad är knäkudden tillverkad av för material? 
Svar. Spacer är tillverkad av minnesskum som är ett mjukt och tryckavlastande material med god formstabilitet

Fråga. Hur tvättas knäkudden? 
Svar. Knäkudden kan inte tvättas men kuddens fodral kan med fördel tvättas i 30° handtvätt

Stopptider för utleverans idag

Tjänst Fraktsätt Stopptid Levtid
Postnord Brevlåda eller Ombud 16:30 1-2 Arbetsdagar
Budbee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Budbee Box Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Airmee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox Paketbox 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox home Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
DHL Ombud 16:00 1-4 Arbetsdagar

Info om samma dag leverans:
Vi kan inte veta exakt var vi kan leverera samma dag utan det beror på hur belastningen ser ut hos våra fraktleverantörer. I kassan knappar du in ditt postnummer och då kan du se om det går att leverera till din adress samma dag. Vi klarar idag av att leverera ca 98% av våra försändelser samma dag till Sveriges 10 största städer.

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt.Kundservice är bemannad helgfria vardagar måndag till fredag 9.00 - 16.00 (telefontid Måndag 9.00-16.00 och Tisdag - Fredag 9.00 - 13.00)

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket