Nackkudde för behandling av nackbesvär
nackkudde vid nackproblem
nackkudde vid nackproblem nackkudde

Extremt prisvärd nackkudde för behandling av nackproblem

  • 499 kr
  • 689 kr

Nackkudde Standard är en prisvärd nackkudde för stöd och avlastning av nacken nattetid. Tillverkad av minnesskum
 

Läs mer

  • Ergonomisk nackkudde för extra stöd
  • Stabiliserar nacken och avlastar nacken vid nackbesvär
  • Tillverkad av ett mjukare minnesskum för bästa komfort
I lager
Fri frakt & gratis byten
Lev tid: 1-2 dagar
Payment options klarna

Nackkudde Standard

Nackkudde Standard är en ergomimisk nackkudde för extra stöd och avlastning av nacken vid nackproblem. Nackkudden säkerställer en ergonomisk position av huvud, nacke och axlarna för att alltid ge en perfekt nattsömn. Standard kudden är har ett förhöjt nackstöd som är anatomiskt konstruerat för att stödja kurvan som bildas i samband med att axeln ligger i madrassen. Nackkudden stödjer nacken effektivt och säkerställer rätt belastning av nacken nattetid. 

Nackkudden är tillverkad av ett formstabilt mjukt minnesskum som formar sig efter nackens form för bra stöd.  Nackudden är tillverkad av ett mjukare formstabilt minnesskum vilket lämpare sig för kvinnor och män och gör kudden optimal även för sovande på rygg. 
Nackkudden är vändbar vilket innebär att den klarar av att stödja och avlasta nackproblem för de flesta personerna oavsett mått och axelbredd.
En sida är bredare och den andra sidan på kudden är smalare. Prova dig fram till vilket sida som stödjer din nacke på bästa sätt. 

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Vad är kudden för nacken tillverkad av för material? 
Svar. Kudden är tillverkad av ett försklassigt minnesskum som är det vanligaste materialet högfunktionella nackkuddar tillverkas av. Minnesskummet är temperaturkänsligt och mjuknar vid belastning samtidigt som materialet formar sig optimalt efter nacken och axlarna för bästa stöd. 

Storlekstabell

Storlek Universal
52 x 32 cm bred
Varierad höjd mellan 9,5 - 12 cm

Måttinstruktioner

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Alltid bemannad kundtjänst per telefon eller mail. Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt och har alltid bemannad kundtjänst måndag till fredag 9.00 – 16.00.

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem