Massagepistol Qmed Active | Rehaboteket
massagepistol
massagepistol qmed_massagepistol massage_pistol

Massagepistol Qmed Active

  •  2 149 kr 

Lättanvänd massagepistol för effektiv mjukdelsmassage för idrott och motionär oavsett var du befinner dig. 

Läs mer

  • 6 olika massageprogram och hastigheter
  • Brett urval av tillbehör medföljer
  • Låg ljudnivå och enkel hantering

Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding!

I lager
Fri frakt & Fri retur
Lev tid: 0-2 dagar

Massagepistol Qmed Active

Massagepistol Qmed är en kraftfull och kompetent vibrationsenhet för förbättrad och förenklad muskelmassage av hela kroppens muskelgrupper och lämpar sig optimalt för idrottare och motionären som upplever muskelstelhet i vardagen och efter träning.
Enhetens enkla hantering och användning ger möjlighet till för effektiv massageeffekt oavsett muskelgrupp och åtkomst. Handtaget är försett med en gummiyta för ett förbättrat grepp. 
Med 6 olika program regleras enhetens frekvens enkelt och effektivt med hjälp av touchknapparna på enhetens baksida. Displayen är enkel att använda och ger möjlighet att ändra program och frekvens med endast ett knapptryck. Enheten klarar av att massera från 1200 rpm vilket ger en långsam massageeffekt till 3200 rpm som ger högre intensitet och effekten.
Det breda anpassningsmöjligheterna av olika hastigheter ger möjlighet att ställa in enheten efter önskad effekt, frekvens i förhållande till olika muskelgrupper.

Enheten levereras med 6 olika massagehuvuden med olika egenskaper och funktion och som enkelt kan bytas ut beroende på önskad effekt och muskelgrupp.

Sfärisk huvud - 2 olika storlekar med en formstabilt skum och lämpar sig speciellt för större muskelgrupper över hela kroppen.
Vågigt huvud - en storlek av hårdplast för ytlig massage av muskelvävnaden
Delat huvud - en storlek tillverkad av hårdplast för att intensifierad massage i dubbel bemärkelse
Spothuvud - en storlek av hårdplast för triggerpunktsmassage med riktad effekt.
Platthuvud - en storlek tillverkad av hårdplast för stora eller mindre muskelgrupper. Det platta huvudet ger extra bra kontakt med muskeln för korrekt massage

Massagepistolen levereras med en praktisk väska för enheten, de olika huvuden och laddare för säker förvaring och enkel förflyttning.
Enheten skall endast användas för muskelmassage och det är rekommenderat att rådfråga behandlande fysioterapeut eller liknande innan användning under ex graviditet, diabetes eller andra komplikationer.

Storlekstabell

Storlek
Höjd 40 cm
Längd 23 cm
Handtag 12 cm

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Hur stor är massagepistolen? 
Svar. Enheten är 40 cm hög och 23 cm lång med ett handtag på 12 cm 

Fråga. Hur byter man de olika massagehuvuden? 
Svar. På enklaste sätt genom att dra av huvudet rakt ut från infästningen och på samma sätt tryck in det nya huvudet med handkraft

Stopptider för utleverans idag

Tjänst Fraktsätt Stopptid Levtid
Postnord Brevlåda eller Ombud 16:30 1-2 Arbetsdagar
Budbee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Budbee Box Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Airmee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox Paketbox 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox home Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
DHL Ombud 16:00 1-4 Arbetsdagar

Info om samma dag leverans:
Vi kan inte veta exakt var vi kan leverera samma dag utan det beror på hur belastningen ser ut hos våra fraktleverantörer. I kassan knappar du in ditt postnummer och då kan du se om det går att leverera till din adress samma dag. Vi klarar idag av att leverera ca 98% av våra försändelser samma dag till Sveriges 10 största städer.

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt.Kundservice är bemannad helgfria vardagar måndag till fredag 9.00 - 16.00 (telefontid Måndag 9.00-16.00 och Tisdag - Fredag 9.00 - 13.00)

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket