PP Fast
PP Fast
PP Fast
PP Fast

PP Fast

5 699 kr

Innovativt knäskydd för korsbandsskador och ledbandsskador med behov av kontroll och extra stabilitet av knäleden Läs mer
Innovativ, snabb, säker och enkel applicering
Extremt låg vikt endast 430 gram
Smidig ramkonstruktion med extrem stabilitet

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding!" Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

Innovativt knäskydd med extra stabilitet och kontroll

PP FAST är den stabilaste modellen av knäskydd med extra stabilitet och kontroll för en instabil skadad knäled. Knäskyddet stabiliserar knäleden enligt den funktionella 4 punkts principen som ger stöd av knäleden i olika riktningar för att klara av att stabilisera knäleden vid problem med korsband och ledbandsskada. 

Skyddet har ett polycentrisk ledcentra som förbättrar knäskyddets följsamhet genom att leden följer knäledens normala rörelsemönster. Det polycentriska ledcentrat minimerar rörelser från leden att fortplanta sig ut i metalramen med ökad risken för rörelse och skav. Ledcentrat har en extra låg profil på endast 14 mm och levereras alltid med rörelsebegränsande flexion och extensionsstopp i en komplett uppsättning av flexion och extensionstopp 0°- 90°.

Fixeringen utgörs av 6 olika bandsystem placerade för bästa funktion. Bandsystemen är helt stumma för förbättrad fixering och stabilitet. Alla banden sitter infästa med dynamiska infästningar som tar upp rörelsen från muskulaturen.
Banden är utrustade med snabbspännen som avsevärt förenklar appliceringen och säkerställer även exakt samma inställning varje gång knäskyddet appliceras. Snabbspännena ger ett enklare, snabbare och säkrare sätt än vanliga kardborreinställningar.

Insidan av fodret är ett så kallat GRIP foder, GRIP är ett tunt lager av vidhäftande material som ger fodrets dess sträva för att säkerställa fixering under aktivitet. Över insidan av knäskyddets ledcentral sitter inmonterade kondylkuddar. Kuddarna är till för att öka kompressionen över leden samt att effektivt tryckavlasta eventuellt tryck från ledcentral.

PP FAST levereras alltid med tre olika typer av kondylkuddar, skyddet som sitter på insidan av knäskyddet mot knäleden.  Kuddarna kan enkelt kan appliceras över kontaktytan för att på bästa sätt anpassas ledbredden individuellt.
Metallramen är endast 3 mm tjock och väger endast 430 gram och placerar PP Fast i en klass för sig åsyftande stabilitet, smidighet och låg vikt. 

Teknisk specifikation PP Fast
Total vikt 430 gram
Total längd 40 cm
Längd från ledcentra till överkant lår 19,5 cm
Längd från ledcentra till nedre 19,5 cm
Extension / flexionskontroll 0°, 10°, 20° 30° / 45°,60°,75° samt 90°

FAST spännen för exakt fixering

Snabbare, säkrare och mer exakt applicering av PP FAST tack vare de nya innovativa snabbspännerna. Spännena säkerställer identisk fixering varje gång spännet försluts.

FAST spännen för exakt fixering

Extremt låg profil och smidighet

Den anatomiskt formade metallramen skapar ett hudnära stöd med extremt låg profil och smidighet. Metallskenans tjocklek är 2 mm och passformen helt unik för bästa komfort och funktion.

Extremt låg profil och smidighet

Innovativ konstruktion för maximal stabilitet

Skenans totala stabilitet utförs av kombinationen med metallskenan, den unika bandfixeringen och vidhäftande underfoder som tillsammans skapar den unik 4 punktprincipen.

Innovativ konstruktion för maximal stabilitet

Vanliga frågor

Ja, PP FAST är fullt utrustad med total flexion och extensionskontroll. Tillsammans med leveransen av knäortosen få följer det med två uppsättningar av flexion och extensionskontrollerande brickor som enkelt monteras framifrån eller bakifrån i leden för anpassa ROM i leden (rörelseomfånget i böj eller sträck). PP FAST har en helt unik konstruktion som möjliggör extremt enkel anpassning av kontroller helt utan verktyg med hjälp av handkraft. 

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten