Knäskydd Object | Rehaboteket
knaskalsstabiliserande_knaskydd
knaskalsstabiliserande_knaskydd knaskydd_knaskal knaskydd_for_knalen

Smidigt knäskålsstabiliserande knäskydd

  •  529 kr 

Knäskydd Object är ett smidigt lätt knäskålsstabiliserande skydd med pelott för ökad stabilisering av knäskålen

Läs mer

  • C formad pelott för lätt stöd
  • Extremt smidig konstruktion
  • Fungerar på höger och vänster knä
I lager
Gratis byten
Lev tid: 0-2 dagar

Knäskydd Object

Knäskydd Object är smidigt knäksydd för stabilitet av en överrörligt knäskål. 
Knäskyddet är konsturerad med en mjuk halvcirkulär C-pelott, en knäskålskudde som har för funktion att lätt stabilisera knäskålen. 
Konstruktionen med halvcirkulär C-pelott ger ett effektivt och smidigt stöd över hela knäskålen och är tillverkad av mjuk polurethan som ger stöd för knäskålen utan risk för skav och obehag. 

Object är ett dubbelsidigt knäskydd och fungerar lika bra att bära på höger som vänster knä och kan i samma produkt ge stöd över antingen knäskålens utsida eller insida beroende på hur produkten appliceras. Justeringsmöjligheten ger en produkt som kan användas för de flesta knäskålsrelaterade problem och tillåter full anpassningsmöjlighet. För att justera knäskyddet för höger eller vänsterutförande vänds produkten på enklaste sätt ut och in vilket förflyttar pelotten från utsidan av knäskålen till insidan med ett enkelt handgrepp. 

Object är ett väldigt smidigt och litet knäskydd med en stor funktion. Produkten tillverkad av ett slitstarkt neomaterial och har en materialtjocklek på endast 2,5 mm. Knäskyddets totala höjd framtill över är 12,5 cm och baktill i knävecket endast 10 cm.

Använd knäskydd Object vid 
- Lätta generell knäskålsinstabilitet 
- Överrörlighet i knäskål både vid idrott och vardagligt användande
- Behov av lättare tracking av knäskålen  

För att på effektivaste sätt underlätta korrekt applicering har Object en öppen knäskål framtill över knäskyddet. Öppningen förenklare korrekt applicering, genom att på enklaste sätt placera knäskålen i det öppna hålet framtill på knäskyddet säkertställs det att den knäskålsstabiliserande C-pelotten hamnar i rätt läge över knäskålens in eller utsida för ett effektivt stöd både för vardagligt användade som vid idrott och motion. Hålet i knäskyddet frilägger knäskålen och tar bort allt tryck från hela knäskålens yta. 

För korrekt applicering av knäskyddet skall produkten appliceras sittande med knäleden böjd ungefär 20°. Dra upp skyddet från foten och säkertäll att den C-formade pelotten sitter i kontakt med knäskålens utsida vid yttre stabilitet eller insida vid behov av inre stabilitet. Om den C-formade pelotten ine sitter i kontakt med knäskålens yttre kant kan skyddet enkelt vridas för att uppnå kontakt och därmed ett effektivare stöd. 
Knäskyddet handtvättas i 30° handtvätt och skall lufttorka innan användning. 

 

 
 

Egenskaper

Stabilitet

3

Kompression

3

Avlastning

3

Värme

2

Storlekstabell

Storlek Omkretsmått runt knäleden (cm)
X-Small 30 - 33 cm
Small 33 - 36 cm
Medium 36 - 39 cm
Large 39 - 43 cm
X-Large 43 - 48 cm
XX-Large 48 - 53 cm

Måttinstruktioner

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Min dotter på 10 år har behov av ett knäskydd för extra stabilitet av hennes knäskål. Hon är relativt liten och vill vi vill ha en så smidigt lösning som möjligt för henne?
Svar. Knäskydd Object är det smidigaste knäskålsstabiliserande skyddet på marknaden och fungerar optimalt i mindre storlekar till barn utan att de bär ett klumpigt knäskydd över leden

Fråga. Fungerar Object både för barn och vuxna?
Svar. Ja produkten tillverkas i 6 olika storlekar X-Small - XX-Large och fungerar lika bra för barn som vuxna 

Fråga. Hur fungerar en C-formad pelott? 
Svar. Pelotten har en C form som täcker hela knäskålens inre eller yttre kant beroende på hur den appliceras. Den C formade pelotten är tillverkad av PU ett formstabilt material och skapar ett yttre stöd som effektivt håller tillbaka knäskålen när den är på väg ut ur ett normalt läge. 

Stopptider för utleverans idag

Tjänst Fraktsätt Stopptid Levtid
Postnord Brevlåda eller Ombud 16:30 1-2 Arbetsdagar
Budbee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Budbee Box Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Airmee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox Paketbox 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox home Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
DHL Ombud 16:00 1-4 Arbetsdagar

Info om samma dag leverans:
Vi kan inte veta exakt var vi kan leverera samma dag utan det beror på hur belastningen ser ut hos våra fraktleverantörer. I kassan knappar du in ditt postnummer och då kan du se om det går att leverera till din adress samma dag. Vi klarar idag av att leverera ca 98% av våra försändelser samma dag till Sveriges 10 största städer.

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt.Kundservice är bemannad helgfria vardagar måndag till fredag 9.00 - 16.00 (telefontid Måndag 9.00-16.00 och Tisdag - Fredag 9.00 - 13.00)

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket