Storsäljare
Knäskydd Löparknä ITB
Knäskydd Löparknä ITB
Knäskydd Löparknä ITB

Knäskydd Löparknä ITB

479 kr

Knäskydd löparknä ITB för avlastning av löparknä utan att påverka knäledens rörelse. Läs mer
Knäskydd utvecklat för löparknä
Fixerande silikonpelotter
Appliceras utan rörelsepåverkan i knäleden

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding!" Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

Knäskydd för löparknä ITB

Knäskyddet avlastar senfästet över knäledens utsida genom att appliceras över det senstråket på låret utsida ovanför problemområdet. 
Skyddet har en anatomisk passform som säkerställer fixering användning i form av ett band som inte påverkar knäledens rörelsen vilket minimerar risken för skav vid löpning över längre distanser. 
Knäskyddets pelott är konstruerad för att avlasta senfästet samtidigt som det ger stöd. Pelotten i kombination med silikonkuddarna på pelottens insida ger möjlighet till avlastning även vid lättare spänning på bandet.

Knäskyddet är utrustat med 4 st silikonkuddar som ytterligare bidrar till fixering av knäskyddet vid användning. Silikonpelotterna skall placeras ovanför knäleden på lårets utsida för bra funktion. 
Produkten är tillverkat av slitstarkt nylonmaterial och tillverkas i en universalstorlek som enkelt kan anpassas efter rätt omkretsmått.

Tvätta skyddet i 30° handtvätt och lår produkten lufttorka innan användning. Ta för vana att stänga kardborrenbanden när produkten inte används så minimeras det mekaniska slitage på dess hårda yta. 

Smidigt knäskydd för löparknä

Knäbandet koncentrerar avlastningen över ITB och är utvecklat för extrem smidighet. Skyddets material Activepren har hög grad av elasticitet, slitstyrka och isolerar värme lokal under bandet. 

Smidigt knäskydd för löparknä

Justeringsmöjligheter för individuell anpassning

Bandet kan enkelt justeras för att öka stödet och avlastning genom att spänna basen över låret hårdare för bästa individuella anpassning och funktion.

Justeringsmöjligheter för individuell anpassning

Fixerande silikonpelotter för förbättrad vidhäftning och riktat stöd

Silikonet greppar huden effektivt och säkerställer och minskar risken för att skyddet skall röra sig vid högintensiv belastning, idrott och motion.

Fixerande silikonpelotter för förbättrad vidhäftning och riktat stöd

Vanliga frågor

Knäskyddet är konstruerat med vidhäftande silikonkuddar på den avlastande pelotten för att ytterligare säkerställa fixering av knäskyddet vid löpning.

Knäskyddet skall appliceras ovanför smärtpunkten på knäledens utsida över nedre delen av lårmuskeln. Knäskyddet är ytterst flexibelt och kan enkelt flyttas över låret för att hitta rätt placering.

Produkten tillverkas i en universal storlek och klarar omkretsmått runt knäleden från 25 - 45 cm.

Rekommenderat tvättråd är 30° handtvätt med mild tvållösning. Låt knäskyddet lufttorka innan användning

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten