Storsäljare
Knäskydd Stabil Menisk
Knäskydd Stabil Menisk

Knäskydd Stabil Menisk

1 299 kr

Knäskydd Menisk Stabil är utvecklat för extra stöd med dubbla skenor vid meniskskada i knät. Läs mer
Knäskydd med stabila skenor
3D-tex material för kompression över knäleden
Extra band för justering och anpassning

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding!" Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

Knäskydd för extra stöd vid meniskskador

Ett anatomiskt konstruerat knäskydd speciellt utvecklat för stöd av en instabil knäled. Knäskyddet har två förformade skenor tillverkade av formbar aluminium som bidrar till extra stöd och stabilitetet av knäleden Skenornas förformade konstruktion säkerställer passform och bidrar till ett ännu tightare och smidigare knäskydd vid användning. Ledcentrat är polycentriskt vilket innebär att skenornas rör sig i linje med knäledens rörelse vilket ger en smidigare upplevelse av knäskyddet. Skenorna är placerad i polstrade ledfickor på insidan och utsidan av knäleden och kan tas ut knäskyddet vid behov av tvätt, på insidan av skenfickan finns en öppning där skenan enkelt kan tas ur sin ficka. 

Knäskyddet tillverkat av en 3D textil som lokalt ökar kompressionen runt knäleden. 3D textil är ett mjukt och följsamt material som följer knäledens rörelsemönster utan begränsningar. Materialet har full andningsaktivitet och har en lätt temperaturhöjande funktion för att lokalt öka genomströmningen i knäleden och uppnå lokal värmenöver leden. 3D tex är ett innovativt smidigt latex fritt textilmaterial och är ÖKO TEX 100 godkänt vilket garanterar att materialet är helt fritt från miljöfarliga ämnen. 

Knäskydd har en öppen knäskålsdesign som frilägger knäskålen från tryck samtidigt som det bidrar till en ytterligare förbättrad fixering av knäskyddet över knäleden.

Över knäskyddets lårdel och vadparti sitter det två stumma anpassningsbara bandsystem. Banden är till för att öka kompression och fixering av de sidoavlastande skenorna och kan enkelt justeras för att uppnå olika grader av stöd. Bandsystemen sitter infästa med att hjälpa av kardborre för att ytterligare öka fixeringen av banden, inom ramen för kardborrens infästning kan banden enkelt justeras i höjdled för att på bästa sätt uppnå individuell anpassning. Knäskyddet tvättas i 30° handtvätt och skall lufttorka innan användning. Ta för vana att stänga den hårda kardborren när produkten inte används. 

Extra stabilt knäskydd med två stabiliserande skenor för meniskskador

De två stabila skenorna ger extra stabilitet av knäleden med möjlighet tack vare bandsystemen över lår och vad att justera och anpassa stabiliteten i linje med behov. Ju hårdare banden spänns desto närmare fixeras skenan och ger därmed ytterligare stöd och kontroll av leden.

Extra stabilt knäskydd med två stabiliserande skenor för meniskskador

Dubbla bandsystem över lår och vad för individuell justering

De stumma banden som sitter placerade över lår och vad ökar möjligheten att reglera och anpassa skenornas stabiliserande egenskaper. Ju hårdare banden spänns desto bättre fixeras skenorna över leden med effekten av ökad grad av sidostabilitet.

Dubbla bandsystem över lår och vad för individuell justering

Tillverkad av tunn och ventilerande 3D tex för optimal komfort

3D TEX är ett textimaterial med tre dimensionell vävd nylontråd som ger en helt överlägsen ventilation i ett mjukt, komfortabelt och följsamt material för optimal smidighet.

Tillverkad av tunn och ventilerande 3D tex för optimal komfort

Vanliga frågor

Svar. Ja, de två cirkulära banden kan flyttas för att bättre uppnå en indviduell anpassning av stödet. Infästningen av bandet är kardborre och du kan enkelt flyya det övre och nedre bandet närmare eller längre ifrån leden vid behov. Vi rekommenderar att du testar dig fram till optimal anpassning för just dina problem och behov

Svar. Vi rekommenderar 30° handtvätt, skölj upp produkten och låt den lufttorka innan användning

Svar. Ja, skenorna ligger placerade i en skyddande ledficka som är öppen upptill för att kunna ta ur skenan vid tvätt eller inspektion av leden.

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten