Tumstöd med skena kort modell

319 kr

Tumstöd för effektiv avlastning och extra kompression av en smärtande tumme vid ex artros eller inflammation i tummen Läs mer
Tumstöd med skena för extra avlastning
Hög kompression motverkar svullnad
Smidig kort modell

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding!" Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

Tumstöd för avlastning för en smärtande tummen med artros

Tumstöd med skena för extra avlastning av en smärtande tumme. 

Tumstöd med skena är ett smidigt anatomiskt tumstöd som ger effektiv avlastning av tummen vid smärta och eller artros. Tumstödet är konstruerat för att endast avlasta och stabilisera tummen utan direkt påverkan av handledens rörelse. 
Tumstödet är tillverkat i ett stycke för minimalt med sömmar av ett hög elastiskt material för effektiv kompression över hela tummen. Kompressionen säkerställer extra stöd och motverkar effektivt svullnad över tummens grundled.  På utsidan av tumstödet sitter en extra stabiliserande skena placerad, skenan i kombination med kompressionen i materialet bidrar till extra effektiv avlastning vid smärta och problem. 
Skenan formar sig efter tummens kontur och bidrar därigenom till extra avlastning vid smärta. 

Tumstödet är väldigt enkelt att använda, och har extra långa kardborrband för att förenkla appliceringen av produkten vid ex nedsatt greppförmåga. 
Beroende på hur hårt tumstödet spänns runt handleden kan graden av stöd enkelt anpassas efter var persons individuella behov. 
Runt övre delen av tummen har tumstödet ett reglerbart kardborrband vilket ger enkel anpassning för optimal användarkomfort. 

Tumstödet finns i höger och vänster utförande för bästa komfort och funktion och i storlek från XS - XL  för bästa passform och funktion. 
Tumstödet tvättas i 30° handtvätt med stängda kardborrband och skall lufttorkas efter tvätt. 

Vanliga frågor

Vårt tumstöd kombinerar effektiv avlastning av tummens grundled med kompression för att effektivt motverka svullnad i tummen.

Vårt tumstöd är konstruerar för att endast stabilisera tummen och tummens grundled vid problem. Det tunna bandet runt handled är endast kostruerat för att fixera tumstödet men hindrar ingen rörelse i handled.

Välj den mindre av storlekarna så kommer du att få ett tumstöd som sitter bra.

Vi rekommenderar att du tvättar tumstödet i 30° handtvätt med stängda karborrband för att minimera slitaget. Låt tumstödet lufttorka innan användning.

Ja, skenan sitter placerad i en öppen kanalficka och kan tas bort vid behov. Tumstödet utan skena ger mindre stöd men samma grad av kompression och är ett alternativ som ett smidigare tumstöd.

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten