Tumstöd och handledsstöd för effektiv behandling vid smärta
tumstod_med_skena
tumstod_med_skena

Tumstöd för tumartros och smärtande handleder

  •  299 kr 

Tumstöd med skena för kombinationsavlastning av en smärtande tumme och handled i samma produkt. Extra hög kompression för effektivt stöd Läs mer

  • Tumstöd för artros i tummen
  • Kombinationsstöd för hand och tumstöd
  • Motverkar svullnad med extra kompression
I lager
Gratis byten
Lev tid: 0-2 dagar

Tum och handledsstöd med skena

Smidigt kombinationsstöd för tummen och handleden i samma produkt. 

Tum och handledsstödet är ett kombinationsstöd för stöd och avlastning av tummens grundled och handleden i samma produkt.
Stödet har en anatomisk passform som säkerställer optimal komfort och funktionför att skapa förutsättningar för att avlastar tummen och tummens grundled vid problem samtidigt som stödet ger effektivt stöd för handleden.
Tum och handledsstödet är tillverkat i ett materialstycke vilket ger extra hög kompression över hela produkten och minimalt med sömmar för bästa komfort vid användning. Tack vare den högre komforten motverkar stödet effektivt svullnad i tummens grundled. 

Stödets tumdel har en extra stabiliserande skena placera för optimalt stöd och avlastning av tummens grundled speciellt lämpat för problem och smärta vid artros eller inflammation i tummen. 
Skenan stödjer tummen utan att störa och placerar tummen i ett gynnsamt läge för bästa smärtlindring vid ex artros. Runt övre delen av tummen sitter ett reglerbart tumgrepp som möjliggör individuell anpassning av stödet.

De två kardborrbanden över handleden ger extra stabilitet för handleden i samma produkt och kan enkelt anpassas efter behov av stöd.

Tum och handledsstödet tillverkas i höger och vänster modell och finns i storlekarna XS - XL för bästa passform och funktion. 
Rekommenderat tvättråd är 30° handtvätt med stängda kardborrband. Produkten skall lufttorkas efter tvätt. 

Egenskaper

Stabilitet

0

Kompression

0

Avlastning

0

Värme

0

Storlekstabell

StorlekOmkretsmått runt handleden (cm)
X-Small13 - 14 cm
Small14 - 16 cm
Medium16 - 18 cm
Large18 - 20 cm
X-Large20 - 22 cm

Måttinstruktioner

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Jag hamnar mellan två storlekar. Vilken storlek skall jag välja?
Svar. Välj den mindre storleken så kommer du att får rätt storlek. 

Fråga. Hur tvättar jag mitt tumstöd? 
Svar. Vi rekommenderar att du tvättar tumstödet i 30° handtvätt med stängda karborrband och låter produkten lufttorka innan användning

Fråga. Hur skall jag mäta för att hitta rätt storlek?
Svar. Mät omkretsmåttet runt handleden på samma ställe som man normalt bär sin klocka så kommer måttet att vara rätt. 

Stopptider för utleverans idag

Tjänst Fraktsätt Stopptid Levtid
Postnord Brevlåda eller Ombud 16:30 1-2 Arbetsdagar
Budbee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Budbee Box Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Airmee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox Paketbox 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox home Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
DHL Ombud 16:00 1-4 Arbetsdagar

Info om samma dag leverans:
Vi kan inte veta exakt var vi kan leverera samma dag utan det beror på hur belastningen ser ut hos våra fraktleverantörer. I kassan knappar du in ditt postnummer och då kan du se om det går att leverera till din adress samma dag. Vi klarar idag av att leverera ca 98% av våra försändelser samma dag till Sveriges 10 största städer.

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt.Kundservice är bemannad helgfria vardagar måndag till fredag 9.00 - 16.00 (telefontid Måndag 9.00-16.00 och Tisdag - Fredag 9.00 - 13.00)

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket