Handledsstöd - stabiliserande handledsband för golf och tennis | Rehaboteket
handledsstod
handledsstod

Handledsstöd, stabiliserar handleden utan att påverka greppet.

  •  249 kr 

Stabiliserande handledsstöd för extra stabilitet av handleden speciellt lämpat för sport och idrott Läs mer

  • Stabilitet och avlastning av handleden
  • Påverkar inte handens greppförmåga
  • Justerbart för optimal anpassning
I lager
Gratis byten
Lev tid: 0-2 dagar

Handledsstöd - stabiliserande handledsband

Smidigt handledsstöd för dig har en problem med handleden och som samtidigt behöver ett funktionellt grepp i handen. Stödet fungerar optimalt för dig som håller i verktyg eller tennisracket. Bandet är tillverkat av SRX, ett kompressionsgivande och stabiliserande material för funktion och användarkomfort. Ovanpå det kompressionsgivande materialet sitter ett extra justerbart elastiskt band, vilket ger en unik funktion för att skapa extra stöd vid behov. Ju hårdare bandet spänns desto mera stöd uppnås. Bandkonstruktionen ger möjlighet att beroende på aktivitet och behov anpassa mängden stöd i linje med individuella behov av stöd helt beroende på aktivitet. 

Handledsbandet appliceras på enklaste sätt med kardborre i två steg. Det kompressionsgivande bandet läggs på enklaste sätt runt handleden som skapar grunden för handledsbandets fixering och kompression. Ovanpå kompressionsbandet sitter det extra stabiliserande bandet vilket ger möjlighet att på enklaste sätt efter-spänna och justera handledsbandets stabiliserande egenskaper.

Produkten skapar ett lätt efter stöd och avlastning av handleden utan att påverka handledens greppförmåga. Handledsstödet passar alla handleder med omkretsmått mellan 12-20 cm och kan användas på höger och vänster handled. 

Egenskaper

Stabilitet

3

Kompression

3

Avlastning

2

Värme

3

Storlekstabell

StorlekOmkretsmått runt handleden cm
Universal12 - 20 cm

Måttinstruktioner

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Jag behöver ett stöd som inte påverkar mitt grepp då jag spelar padel. Är detta en bra lösning?
Svar. Ja, handledsstödet stabiliserar endast handleden och påverkar inte handens greppförmåga och fungerar för alla racketsporter eller situationer då man behöver stöd med ett funktionellt grepp

Fråga. Kan man anpassa mängden stöd beroende på behov?
Svar. Ja, handledsstödet kan anpassas på två sätt för bättre stabilitet. Om stödet spänns hårdare blir den stabiliserande effekten högre. Stödet har även ett stummt band applicerat som effektivt kan anpassas ytterligare för bättre stöd och kontroll. 

Fråga. Kan man tvätta produkten?
Svar. Ja, handledsstödet tvättas i 30° handtvätt

Stopptider för utleverans idag

Tjänst Fraktsätt Stopptid Levtid
Postnord Brevlåda eller Ombud 16:30 1-2 Arbetsdagar
Budbee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Budbee Box Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Airmee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox Paketbox 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox home Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
DHL Ombud 16:00 1-4 Arbetsdagar

Info om samma dag leverans:
Vi kan inte veta exakt var vi kan leverera samma dag utan det beror på hur belastningen ser ut hos våra fraktleverantörer. I kassan knappar du in ditt postnummer och då kan du se om det går att leverera till din adress samma dag. Vi klarar idag av att leverera ca 98% av våra försändelser samma dag till Sveriges 10 största städer.

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt.Kundservice är bemannad helgfria vardagar måndag till fredag 9.00 - 16.00 (telefontid Måndag 9.00-16.00 och Tisdag - Fredag 9.00 - 13.00)

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket