Handledsstöd - stabiliserande handledsband för golf och tennis | Rehaboteket
handledsstod

Handledsstöd, stabiliserar handleden utan att påverka greppet.

  • 199 kr

Stabiliserande handledsstöd för stabilitet av en smärtande handled, handledsstödet är speciellt lämpad för racketsporter, golf, gym eller gymnastik Läs mer

  • Stabilitet och avlastning av en smärtande handled
  • Påverkar inte handens greppförmåga
  • Justerbart för optimal anpassning
I lager
Fri frakt & gratis byten
Lev tid: 1-2 dagar
Payment options klarna

Handledsstöd - stabiliserande handledsband

Smidigt handledsstöd för dig som behöver fullt funktionellt grepp i handen. Optmalt för dig som håller i verktyg eller ex tennisracket. 

Stabiliserande och avlastande handledsstöd för en effektiv stabilisering och avlastning av en smärtande handled.
Handledsstödet är tillverkat av NeoTex, ett kompressiongivande och stabiliserande material för optimal funktion och användarkomfort.
NeoTex är ett värmande material som lokalt ökar blodgenomströmningen i en skadad led.
Värmebehandling är en väl beprövad metod för att mjuka upp och smärtlindra vid en skada.

Handledsstödet kan enkelt justeras för individuell anpassning av stöd och ger en stabilisering av en smärtande handled utan att påverka greppförmågan. 
Denna konstruktion fungerar optimalt vid tex racketsporter så som tennis och golf då skyddet inte påverkar handflatan och greppförmågan.

Handledsstödet passar alla handleder med omkretsmått mellan 12-18 cm och kan användas på höger och vänster handled. 

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Jag behöver ett stöd som inte påverkar mitt grepp då jag spelar squash. Är detta en bra lösning?
Svar. Ja, handledsstödet stabiliserar endast handleden och påverkar inte handens greppförmåga och fungerar för alla racketsporter eller situationer då man behöver stöd för en smärtande handled med ett helt funktionellt grepp

Fråga. Kan man anpassa mängden stöd beroende på behov?
Svar. Ja, handledsstödet kan anpassas på två sätt för bättre stabilitet. Om stödet spänns hårdare blir den stabiliserande effekten högre. Stödet har även ett stummt band applicerat som effektivt kan anpassas ytterligare för bättre stöd och kontroll. 

Fråga. Kan man tvätta produkten?
Svar. Ja, handledsstödet tvättas i 30° handtvätt

Egenskaper

Stabilitet

3

Kompression

3

Avlastning

2

Värme

4

Storlekstabell

StorlekOmkretsmått runt handleden cm
Universal12 - 18 cm

Måttinstruktioner

Måttinstruktioner

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Alltid bemannad kundtjänst per telefon eller mail. Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt och har alltid bemannad kundtjänst måndag till fredag 9.00 – 16.00.

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem